Hírek - Hat pontra nőtt az U17 előnye
2014.04.07   12:19

A hétvégén az U19 és az U16 is a Jászdózsával játszott (volna). Azért csak volna, mert míg az U19-es csapat ellenfele el sem jött, addig az U16 vendégei 7-en álltak ki és a meccs 20-0-s állásnál félbeszakadt.

Az U17 hozta a kötelezőt (örök igazság, hogy ha egyel több gólt rúgsz az ellenfelednél, akkor nyersz) és 1-0-al küldte haza a Soroksárt. Mivel a nagy rivális, a Tatabánya a Szolnok után idegenben a Vasas ellen is hibázott, 6 pontra nőtt az előnyünk a tabella első helyén. Ugyanez a bravúr nem sikerült az U21-nek, legidősebb csapatunk 2-0-s vereséget szenvedett hazai pályán.

Az U14 idegenben játszott az Esztergom csapatával, sajnos kijött a hatalmas testalkatbeli különbség és a csapat ugyan küzdött becsülettel, de nem volt esélye a hazaiakkal szemben, így 8-0-s végeredménnyel végződött a mérkőzés. 

 

U21


Airnergy HFC - Soroksár 0-2 (0-1)

Összeállítás: Keserű - Nagy, Seres, Gauzer, Széles - Méder, Várbíró (Sipos), Földi - Gecse, Gál (Czifra), Maka (Gál)

Cserék: Dedics, Sipos, Czifra, Kövér

Edzői értékelés (Földesi Károly): Három nap alatt kettő vereséget szenvedtünk, mégis a két vereség közt óriási volt a különbség. A játékban és a teljesítményben nagy volt a kontraszt a két meccs között, hiába szereztünk egyaránt 0 pontot. Erre a meccsre és az itt nyújtott teljesítményekre már lehet alapozni a későbbiekben. A meccs nagy részében fegyelmezetten játszottunk, de sajnos ismét megvolt az a pár egyéni hiba, ami miatt az ellenfél kétszer is gólt tudott lőni. Ráadásul az ellenfél góljai közt mi vezettünk támadásokat, de a befejezésbe mindig hiba csúszott. Így, a hátul és az elöl elkövetett egyéni hibák döntöttek, ezzel pedig nem tudunk mit kezdeni.

 

 

U19


Airnergy HFC - Jászdózsa

Sajnálatos módon az ellenfél, a Jászdózsa csapata nem érkezett meg a mérkőzésre, ezért a pontokról nem a pályán született döntés, hanem a zöld asztal mellett fog. A csapatot a melegítés után ettéosztottuk és 40’- es kétkapus edzőmérkőzést játszottunk egymás ellen. 
 

U17


Airnergy - Soroksár 1-0 (1-0)

Összeállítás: Fazekas - Pavelcsák, Vozári, Juhász Á., Balogh - Juhász B., Csatlós, István - Bujbáczi, Erdei, Csikó 

Cserék: Kárpáti, Horváth, Szidor, Dévényi, Ráchel, Kristóf

Gólszerző: Erdei

Edzői értékelés (Pördi Ádám): Nehézzé tettük magunknak a győzelmet, pedig simább is lehetett volna. Az egész mérkőzésen mi domináltunk, többet birtokoltuk a labdát, nem hagytuk a vendégeket kibontakozni. A 20. percben sikerült megszereznünk a vezetést és a hátralévő időben arra vártunk, hogy még egy találattal lezárjuk a vitás kérdéseket. Ez a pillanat a mai napon nem jött el, pedig rengeteg lehetőségünk volt rá. Bár a Soroksáriak igazi gólhelyzetet nem tudtak kialakítani, a rengeteg pontrúgás miatt a levegőben lógott az egyenlítés. A sok beívelést sikerült levédekeznünk így otthon tartottuk a három pontot. Ehhez gratulálok!

 

 

U16


Airnergy HFC - Jászdózsa 20-0 (19-0)

Összeállítás: Sásdi - Szabó, Keszthelyi, Berki A., Králl - Dévényi D., Szerdai, Kozma, Dévényi M. - Daruka, Jakubek

Cserék: Schenk, Bakos

Gólszerzők: Szerdai (5), Králl (5), Dévényi M. (4), Dévényi D. (3), Keszthelyi, Jakubek

 

U14


Esztergom - Airnergy HFC 8-0 (3-0)

Összeállítás: Dallos - Pesti, Naphegyi, Sásdi, Kaplár - Sebők, Kelemen, Varga - Szabó, Mészáros, Vonnák

Cserék: Dudás, Szijártó, Andrási

Edzői értékelés (Magyar Krisztián): Nagy verésbe szaladtunk bele. A tabella alapján azt gondoltam, hogy szoros és jó mérkőzés lesz, de sajnos teljesen alárendelt szerepet játszottunk. A hiányzók és betegség miatt szinte edzés nélkül pályára lépők ellenére is többet vártam volna a csapattól.
Véleményem szerint legnagyobb problémánk fejben van.
Sajnos a legtöbben nem merik felvállalni azt, hogy mozgásukkal megteremtsék a lehetőségét annak, hogy megjátszhatóvá váljanak, emberükről elszakadva elkérjék a labdát, ennek hiányában borzasztó statikusak és kiszámíthatóak vagyunk. Az ellenfelek kor és fizikai előnyének leküzdéséhez sokkal több labdanélküli mozgásra van szükség, jobban szét kellene húznúnk a játékot, ezzel el tudnánk kerülni azokat a párharcokat, melyekben nem lehet esélyünk. Ezzel párhuzamosan rengeteget kell javulunk techikailag, nagyfokú labdabiztonságot kell szerezzünk, ahhoz, hogy ne kerüljünk pánikba ha az ellefél megtámad minket, meg kell tanulnunk nyomás alatt is magabiztosan önbizalommal telve futballozni.

 

Támogatóink
2013 Minden jog fenntartva. Airnergy Hungary Football Club 2008
Weboldalt készítette: