Hírek - Hatpontos hétvége
2015.10.07   14:41

Pestszentimrén, a Sportkastélyban került megrendezésre az U17-es II.osztályú futsal bajnokság Közép 3. csoportjának első fordulója. Az ELTE-BEAC távolmaradása miatt háromcsapatos mezőnyben mindkét találkozónkat sikerrel vettük.


AIRNERGY FC U17 - FÉLEGYHÁZI TSI U17 2 - 0 (1 - 0)
Balázs G. - Petike, Szabó M., Zsíros, Kovács B.
cserék: Jurassa, Magony, Antal, Blonski, Sárközi, Lesti, Potocska, Jurecska, Kardos
gól: Szabó M. (2)

Első mérkőzésünket - az U20-as csapathoz hasonlóan - kiskunfélegyházi riválisunkkal játszottuk. Nagyon hamar, már az első öt percben megszereztük a vezetést, és az első játékrészben nem is született újabb találat, így előnnyel kezdtük a második félidőt - amelyben sokáig szintén nem esett gól, de alig két perccel a vége előtt Szabó második találatával bebiztosítottuk a győzelmünket, ráadásul kapott gól nélkül nyertünk, ami futsalban mindig szép teljesítmény.



KASTÉLYDOMBI SE U17 - AIRNERGY FC U17 1 - 15 (0 - 6)
Balázs G. - Petike, Szabó M., Zsíros, Kovács B.
cserék: Jurassa, Magony, Antal, Blonski, Sárközi, Lesti, Potocska, Jurecska, Kardos
gól: Kovács B. (3), Lesti (3), Blonski (2), Petike, Szabó M., Jurecska, Antal, Zsíros, Kardos, Magony

Második mérkőzésünkön a Kastélydomb ellen már kiszakadt a gólzsák, hét perc után három gól volt az előnyünk, ezt az első játékrész végéig újabb három követte, így a második húsz percet rendkívül kedvező helyzetből vártuk. Nem is álltunk meg féltucatnál, és ugyan ezen a találkozón nem maradt érintetlen a hálónk, ellenfelünk egy góljára a részünkről összesen tizenöt érkezett, így fölényesen nyertük a mérkőzést.

Támogatóink
2013 Minden jog fenntartva. Airnergy Hungary Football Club 2008
Weboldalt készítette: