Hírek - Hétvégén 3 csapatunk is megkezdi a bajnoki idényt...
2018.08.24   22:48

Az első fordulóban rangadó vár az U19-ben szereplő fiainkra. Ahhoz a Biatorbágyhoz látogatnak, akik az elmúlt szezonban mögöttünk a dobogó harmadik fokára kapaszkodtak fel. Az elmúlt szezonban 2-0-ás győzelemet sikerült aratnunk idegenben. Pördi Ádám által vezetett csapatunk, a felkészülési meccseit rendre megnyerte, így jó előjelekkel várhatjuk a találkozót.

Pördi Ádám: -Nehéz az esélylantolgatás az első forduló előtt. Abban biztosak lehetünk, hogy nehéz mérkőzés vár ránk, de persze megvan a tervünk arra, hogy hogyan hozzuk el a három pontot a Biatorbágy otthonából.
 


MLSZ KÖZÉP C U 19 1. forduló
Viadukt - Biatorbágy SE - Airnergy FC
Iharos dülő, 2018.08.25. 10:00


Pajor László vezetőedző U17-es legénységére is nehéz feladat vár. Az előző szezonban a negyedik helyen végzett Biatorbágy vendégeként lépnek pályára szombaton délellőt. A tavalyi szezonban sikerült elhozni a három pontot az iharos sportelepről.

Pajor László: -A játékosok bizakodóan várják, hogy elkezdődjön a szezon, végre tétmeccseket játszhassanak. Mindenképpen motiválja őket, hogy a tavalyinál jobban szerepeljenek számszerűen és minőségben egyaránt. A felkeszülés alatt a csapat összeállt, kialakult egy összetartó társaság, remélhetőleg ez a pályan is meglátszik majd. Nem lesz egyszerű dolgunk, hiszen a Biatorbágy rendszeresen az élmezőnyben szokott végezni, ráadásul idegenbe megyünk, ennek ellenére nagyon fontos a jó kezdés, ami lökést adhat a továbbiakban.

MLSZ KÖZÉP C U 17 1. forduló
Viadukt - Biatorbágy SE - Airnergy FC
Kolozsvári utca, 2018.08.25. 10:00


A szombati nap zárásaként, pedig felnőtt női csapatunk kezdi meg szereplését az NBII-es bajnokságban. Az első fordulóban, a BKV Előre stadionjában fogadjuk a tavaly még az NBI-ben szereplő Újpest FC csapatát. A hölgyeknek jól indult a szezon, hiszen a elmúlt hétvégén sikerült a továbbjutás a magyar kupában. A mai napon elkészült sorsoláson, pedig kiderült, hogy a Mol Vidi FC lesz az ellenfél a harmadik fordulóban.

A Nyírség elleni mérkőzésről

Kincses Ernő: -Látszott, hogy az első tétmérkőzést játszotta a csapat és még nem koncentráltunk eléggé. Ez meg is bosszulhatta volna magát mert az ellenfelünknek két ziccert is összehoztunk. A támadó játékunk is döcögős volt ami viszont öröm, hogy sok helyzetet tudtunk kialakítani. Vannak játékosok akiknek ha nem javul a hozzáállása nem fogok tudni nekik lehetőséget adni. Ezen a mérkőzésen még volt 5-6 hiányzónk akik akár a kezdőcsapatba is helyett követelhetnek maguknak ( Csorbai Niki, Kaiser Karina, Fehér Vivien,Tasnádi Rita,Pável Dominika) ezért nem értem, hogy miért gondolják egyesek, hogy a sétálgatás és a flegmaság bele fér. Természetesen voltak pozitív dolgok is a kapus teljesítmény helyenként már elfogadtató volt,védelmünk már a támadás felépítésben is próbálta kivenni a részét nem volt vaktában elrúgott labda. A középpálya futó mennyiségével meg voltam elégedve és a második félidőben már a párharcokat is megnyertük. A támadóink sok helyzetet alakítottak ki de a befejezésekre jobban kell figyelni.

A hétvégi mérkőzéssel kapcsolatban

-Nagyon várjuk már a szezon kezdetét. A felkészülésünk jól sikerült és a Nyírség NFC elleni győztesen megvívott Kupa mérkőzés is jót tett lelkünk ék. A bajnoki rajton rögtön egy nagy múltú és nevess csapattal kell megmérkőznünk. De a céljaink eléréséhez ezeket a feladatokat kell megoldanunk.

Női NB II. Keleti csoport 1. forduló
Airnergy FC - Újpest FC
BKV Előre Stadion, 2018.08.25. 18:30

Támogatóink
2013 Minden jog fenntartva. Airnergy Hungary Football Club 2008
Weboldalt készítette: