Hírek - Hétvégén indulnak a bajnokságok
2014.08.18   13:10

Végre eljött a játékosok, szülők és edzők által is annyira várt pillanat, a hétvégén elindulnak a bajnokságok. Az U19-U21-es csapatunk az MLSZ U21 II. osztály Közép A csoportban már elkezdte a szereplését, a hétvégén viszont a keret másik fele is megmérkőzik az MLSZ U21 II. osztály Közép-Kelet csoportjában. A két U21-es bajnokságban szereplő csapatunkkal párban U17-es korosztályban indul az U17-es csapatunk és az U16-os, előbbi a Közép A csoportban induló párja, míg utóbbi a Közép-Keletben száll versenybe.

A csapatok júliusban együtt vettek részt a Balatonalmádiban rendezett edzőtáborban, azóta pedig edzőmeccsekkel készültek a rajtra. Bemutatásukat kezdjük sorban, az idősek felől.

U19-U21


Bajnokságok:
MLSZ U21 II. osztály Közép A és
MLSZ U21 II. osztály Közép-kelet

Vezetőedző:
Pördi Ádám

A keret tagjai:

Mint már arról esett szó, az U19-es és az U21-es keret (akik ha létezne, még az U18-as bajnokságba is beférnének), azaz huszonnyolc 1997-es és két 1996-os születésű játékos szerepel a legidősebb keretünkben. A srácok egy keretet alkotnak, ám két bajnokságban is szerepelnek. Mindkettő bajnokság U21-es, azaz lesz rá példa (mint az első fordulóban a Szent István ellen), amikor 2 vagy 3 évvel idősebbek ellen lesz kénytelen megmérkőzni a csapat. A Közép A bajnokságban már megkezdte a csapat a szereplését, a múlt héten a Szent István SE U21-es csapata ellen szenvedett 3-1-es vereséget. A Közép-Kelet viszont ezen a hétvégén rajtol, így a keret másik fele is bemutatkozhat a szezonban, tétmérkőzésen. A fiainkra szombaton 11 órakor az Építők pályán a Csepel SC U19-es csapata vár, akik az első (számunkra elmaradt) fordulóban 2-1-re verték meg a Nagykáta együttesét. A Közép A-ban szereplők is folytatják természetesen a szereplést, ők vasárnap 11 órakor játszanak Budaörsön.

U17


Bajnokság: 
MLSZ U17 II. osztály Közép A

Vezetőedző:
Tóth Keve

A keret tagjai:

Az U17-es csapatunkhoz a nyáron új vezetőedző érkezett, így a tavalyi U16-től Simon Péter elköszöntével Tóth Keve folytatta a munkát. Tóth Keve elárulta, örül, hogy a játékosai nem a számítógép és a televízió rabjai, sokkal inkább a futballé, így megtiszteltetésnek érzi, hogy ezekkel a srácokkal dolgozhat. Célja, hogy az U17-es keret tagjai ne csak egyszerű focisták, hanem tisztességes, taktikailag teljesen felkészített, atléta fizikumú, versenyhelyzetre és megmérettetésre áhítozó labdarúgók legyenek. Ennek eléréséért a komoly felkészülés során a csapat több héten keresztül naponta kétszer edzett, továbbá olyan ellenfelek ellen játszott edzőmérkőzést, mint a Honvéd vagy az Újpest (utóbbit 2-0-ra sikerült verni, idegenben). A hétvégén megkezdi a csapat a szereplést az MLSZ II. osztály Közép A csoportjában, idegenben a Budaörs csapatával. A meccs vasárnap 9 órakor kezdődik majd.

U16


Bajnokság: 

MLSZ U17 II. osztály Közép A

Vezetőedző:
Gabura Gyula és Simon Péter

A keret tagjai:

Az Airnergy FC történetében nagy előrelépés az első, úgynevezett akadémiai csapat indítása. Az U16-os keret, melyet Gabura Gyula klubigazgató és Simon Péter irányít, a Szily Kálmán Szakközépiskolába iskolázta be nyáron egyesületünk. A keret nagy része a kollégiumba is beköltözött, így a napi két edzésnek semmi akadálya, a csapat nem csak a pályán, azon kívül is együtt él. Az 1999-es születésű korosztály az egy évvel idősebbek közé, az MLSZ U17 II. osztály Közép-Kelet csoportba került, ahol ezen a héten kezdi meg szereplését. A felkészülés alatt a csapat edzőmérkőzésen megverte a Femina, az ESMTK és az Ikarus csapatát is, hétvégén viszont a játékosok először öltik magukra tétmérkőzésen az Airnergy-szerelést. Az ellenfél a Csepel SC csapata lesz, szombaton 9 órakor az Építők pályán.

 

 
Támogatóink
2013 Minden jog fenntartva. Airnergy Hungary Football Club 2008
Weboldalt készítette: