Hírek - Hétvégén utánpótlás-kupa a Kincsem Parkban!
2014.05.22   17:13

Remélhetőleg igazi futball- és családünnepnek ígérkezik minden Airnergy-s lurkónak a május 24, szombat. A tápiószentmártoni Kincsem Lovasparkban VII. alkalommal megrendezésre kerülő Attila kupa ugyanis a négy korosztályos utánpótlástornán kívül rengeteg szórakozási lehetőséget nyújt nem csak a gyerekeknek, hanem a szülőknek is.

Az Airnergy FC a Kincsem Lovasparkkal közösen hetedik alkalommal rendezi meg az Attila kupát, amelyre idén is meghívást kapott több környékbeli utánpótlás csapat is. A tornán U7 és U9-es korosztályban 8-8, míg az U11 és az U13-as koroszályban 5-5 csapat mérkőzik majd meg egymással, a nevezők közt a Cegléd, a Nagykáta, a Jászberény, az Aranyszarvas SE, a Szolnok, az FC Budapest és természetesen az Airnergy csapatai is szerepelnek.

Az utánpótlás torna megnyitója 10.45-kor kezdődik a fiatalabb két korosztály számára, az idősebbek pedig 12.45-kor kezdenek, de természetesen a tornával párhuzamosan futó családbarát Attila napi programokra a tornán résztvevő gyermekek és szüleik belépése ingyenes. A programok közt lesz lovas-, íjászbemutató; pársztorkutyás bemutató; solymászbemutató; zenés-táncos műsorok; borkóstolás és a Nemzeti Lovas Színház Honfoglalás című darabjának előadása is.

 
Támogatóink
2013 Minden jog fenntartva. Airnergy Hungary Football Club 2008
Weboldalt készítette: