Hírek - Hétvégi Eredményeink
2019.03.26   09:58

U18-as csapatunk győzelemmel kezdte meg a tavaszi szezont...



Felnőtt BLSZ III.o. : 6 gólos siker hazai környezetben.


Airnergy FC 6-0 Lőrinci Kitartás
Goldball Park

Airnergy FC: Mohácsi, Szekeres, Kelemen(Varga 46'), Závodszky, Balogh(Kállai 46'), Brganunc, Gabura, Berkes, Kövesdi(Várkonyi 46'), Unyi, Dévényi(Raffai 63')

Cserék:-



MLSZ U19: Idegenben sikerült legyőznünk a Dorog csapatát.

Dorogi FC 1-2 Airnergy FC
Tokod, Monostori Tivadar Utánpótlás Nevelő Centrum

Pördi Ádám: -Ez a győzelem a szív diadala volt. Csapategységben és küzdeni tudásban mindenképpen felülmúltuk a hazaiakat így megérdemelten szereztünk meg a három pontot. Gratulálok a CSAPATNAK!

Airnergy FC: Koksa, Veréb, Kondorosi, Varjas, Jakab(Boros 90'), Szepesi(Nádolszky 75'), Göncző, Kovács, Ficsór, Kiss, Petike

Cserék: Nasanjargal, Lippert



MLSZ U17: Nem sikerült a pontszerzés.

Dorogi FC 5-0 Airnergy FC
Tokod, Monostori Tivadar Utánpótlás Nevelő Centrum

Keserű László:
Sajnos ezen a mérkőzésen nem tudtuk megközelíteni a Siófok ellen mutatott játékot és hozzáállást sem, így sima vereség lett a vége. Meg kell értenünk,  hogy amíg nyílt a találkozó, fontos lenne a 3 kínálkozó lehetőség valamelyikét kihasználni, mert ezzel vissza tudnánk jönni a meccsbe. Hétvégén a Tatabánya elleni roppant fontos mérkőzésen a jobbik arcunkat kell mutassuk.


Airnergy FC: Lippert, Kiss, Haider, Németh, Kovács, Pap, Cao Van, Kis(Tóth 46'), Mansur, Páli, Várhegyi

Cserék: -



MLSZ U18: Magabiztos győzelem a tavaszi rajton.

Airnergy FC U18 6-1 Gyöngyösi AK U19
Tokod, Monostori Tivadar Utánpótlás Nevelő Centrum

Keserű László: -nagyon motiváltan kezdtünk a meccset, rögtön az első lehetőségünket sikerült gólra váltani. Nem titkoltan ezt kértem az öltözőben. A szünetig sikerült magabiztos előnyre szert tennünk, de ez sajnos ismét a gólhelyzetben való koncentráció rovására ment. A kiállítás sajnos kicsit árnyékot vet az összképre, de a lényeg, hogy sikerült fontos győzelemmel indítani a tavaszi szezont

Airnergy FC: Tugyi, Kállai, Varga R.(Várkonyi 53'), Kelemen, Balogh, Varga G., Farkas, Pásztor, Kövesdi, Sontra(Sásdi 53'), Raffai

Cserék: -



MLSZ U17: Döntetlennel zárult a Gyöngyös elleni találkozó.

Airnergy FC U16 1-1 Gyöngyösi AK U17
Tokod, Monostori Tivadar Utánpótlás Nevelő Centrum

Magyar Krisztián:
 Két oldalról is nézhetjük a mai mérkőzést. Ha tisztán csak az eredményt vizsgáljuk az első találkozásunkhoz képest hoztunk egy pontot, viszont a a találkozó képe alapján benne hagytunk kettőt. A játék felépítésében a helyzetek tudatos kialakításában és értékesítésében sokat kell még fejlődnünk.


Airnergy FC: Balázs, Kiss, Tóth, Pap, Kóka, Gelencsér(Cao Van 20'), Horváth, Semsei(Mansur 46'), Kujbus(Juhász 72'), Pozsonyi, Nyiri(Barabás 77')

Cserék: Páli, Miklós


BLSZ U19: 6 gólt szereztünk idegenben és elhoztuk a három pontot. 

Budatétény SE 1-6 Airnergy FC
Budapest, Goldball Park

Pördi Ádám: -Végig fegyelmezett, taktikus játékkal hoztuk el a 3 pontot, a  szimpatikusan játszó Budatétényiek otthonából.

Airnergy FC: Mohácsi, Szekeres, Jakab(Veréb 46'), Nádolszky, Kis, Kovács(Göncző 46'), Ficsór(Szepesi 46'), Kiss(Haider 46'), Németh(Kiss Bence 46'), Nasanjargal, Boros



BLSZ U17: Hazai környezetben szenvedtünk vereséget. 


Airnergy FC 2-5 III.Ker. TVE
Budapest, Goldball Park

Airnergy FC: Miklós, Juhász, Tóth(Pap 46'), Mahmoud(Koncz 46'), Kóka, Pozsonyi(Kiss 46'), Cao Van, Varga, Barabás, Vicu(Horváth 46'), Sztojka(Nyiri 46')

Cserék: -


BLSZ U15: Újabb három pontot sikerült szerezni.


RAFC 2-5 Airnergy FC
Ikarus BSE

Saliga Roland:-Remek összjátékkal tudtuk elhozni a 3 pontot, a RaFC otthonából. Mindnekinek jár a dicséret, mert végig nyomást helyezve az ellenfélre fölényben tudtuk játszani, ami a második félidőre sok góllal köszönt vissza. Taktikailag kezd összeérni a csapat, ami szemmel látható, sokkal jobban, eredményesebben tudunk játszani.

Airnergy FC: Kocsis, Hörcsök, Vicz, Mahmoud, Jónás, Pintér, Sztojka, Máté, Koncz(Körmendi 52'), Tóth, Kamouz(Farkas 74')

Cserék: -



PM Futsal: A tavaszi nyitányon sikerült otthon tartani mind a három pontot.

Kincses Ernő: -Gratulálok a csapatnak a biztos sikerhez! Örülök, hogy mindenki jó és eredményes játékkal tudod, hozzájárulni a győzelemhez! A mérkőzés után tudtuk meg, hogy U16-os játékosunk Faragó Nikolett közlekedési balesetett szenvedett! A győzelmet neki ajánljuk!

Airnergy FC 8-4 SK Tóalmás 
Budapest, Építők Sportcsarnok

Airnergy FC: Boros, Diamant, Kókai, Pável, Kaider, Szappanos, Miriszlai, Buchmüller, Méhes, Szabó


Lány U16: 11 góllal múltuk felül ellenfelünket idegenben. 

Pintér Róbert: -Fantasztikus mérkőzést játszottunk. Csak Gratulálni tudok a játékosaimnak. Sokkal érettebbek voltunk a pályán, mint előző héten. Végig kézben tartottuk a mérkőzést, teszetősen játszottunk, teljes mértékben rászolgáltunk a győzelemre. 

Nyíregyháza Spartacus 0-11 Airnergy FC-BMTE
Nyíregyháza, Nyíregyházi Örökösföld Sporttelep

Airnergy FC: Varga, Gábor(Pap 41'), Takács, Mojzes(Galambos 47'), Végh(Bokros 50'), Kovacsics, Fazekas, Zahár(Olár 50'), Bokor, Gulyás-Szabó, Kövy

Cserék:-

Támogatóink
2013 Minden jog fenntartva. Airnergy Hungary Football Club 2008
Weboldalt készítette: