Hírek - Hétvégi Eredményeink 03.30-03.31
2019.04.02   12:21

Felnőtt BLSZ III.o. : Idegenben gyűjtötte be a három pontot felnőtt csapatunk.

Csillaghegyi MTE 0-2 Airnergy FC
Külker SC

Airnergy FC: Mohácsi,Csatlós, Nagy, Bendek, Szekeres, Göblyös, Gabura, Berkes, Unyi, Závodszky, Dévényi

Cserék:-



MLSZ U19: Egy tizenegyes gól döntött a Tatabánya javára.

Airnergy FC 0-1 Tatabányai SC
Goldball Park

Pördi Ádám: -Jól kezdtük a mérkőzést, de nem tudtunk előnyre szert tenni, mert elpuskáztuk a lehetőségeinket. Miután a vendégek megszerezték a vezetést, sokat ettünk az egyenlítésért, de a mai napon nem találtuk a góllövő cipőnket. Bosszantó vereség, de tanulni kell a hibáinkból és dolgozni kell tovább!

Airnergy FC: Koksa, Kondorosi, Varjas(Nádolszky 72'), Jakab(Pehártz 46'), veréb, Sági(Pásztor 46'), Göncző, Kovács(Nasanjargal 88'), Ficsór(Boros 88'), Kiss, Petike(Raffai 46')

Cserék: Mohácsi



MLSZ U17: Nem sikerült a pontszerzés.

Airnergy FC 0-1 Tatabányai SC
Goldball Park

Keserű László:
-Sajnos ezen a mérkőzésen semmi nem alakult úgy, ami kedvezett volna nekünk. Egy fegyelmezetlen taktikai hibáért góllal vezekeltünk, ami alapjában véve borította fel a terveinket. Becsülettel mentünk és tettünk meg minden tőlünk telhetőt a fordítás érdekében, de minden lehetőségünket elhibáztuk, és ugye rúgott gól nélkül ez nehéz. Mindazonáltal a mutatott hozzáállásért és a helyenkénti szép játékért dicséret illeti a srácokat.


Airnergy FC: Lippert, Kiss, Juhász, Kovács, Várhegyi, Pap, Mansur, Barabás, Németh(Kiss M. 56'), Páli, Kis(Pozsonyi 68')

Cserék: Kálnoki, Cao Van, Mahmud



MLSZ U18: Fontos idegenbeli siker.

Gödöllői SK U19 0-2 Airnergy FC U18 
Gödöllői SK Sporttelep (Táncsics Mihály Sportcentrum)

Keserű László: -Nagyon nehéz mérkőzésen sikerült rendkívül fontos 3 pontot szerezni. Nehezen törtük fel a betömörült ellenfelet, akik sokáig jól álltak a lábukon és emellé érzésem szerint jócskán megkapták a hazai pálya előnyét. Mindentől függetlenül türelmesen próbáltuk a védekezésüket elcsúsztatni, ennek pedig meglett a gyümölcse. A csereként pályára lépők nagyon jól szálltak be. A siker még édesebb, hiszen a többi eredmény kedvező alakulása miatt vesztett pontok tekintetében is sikerült a tabella első helyét visszafoglalnunk.

Airnergy FC: Tugyi, Kállai, Kelemen, Balogh, Varga(Laczkó 62'), Raffai, Sásdi, Pásztor(Nagy 62'), Kövesdi, Sontra, Várkonyi(Varga 54')

Cserék: -



MLSZ U17: Döntetlennel zárult a Gödöllő elleni találkozó.

Gödöllői SK U17 2-2 Airnergy FC U16 
Gödöllői SK Sporttelep (Táncsics Mihály Sportcentrum)

Magyar Krisztián:
-Nagyon jó szellemiségben léptünk pályára és ha a játékra még nem is tudok maradéktalanul de a srácok hozzáállására a mai napon nagyon büszke voltam. Kétszer kerültünk hátrányba de végig hittünk abban, hogy az idősebb, fizikálisan jobb ellenfél ellen begyűjthetjük mindhárom pontot.


Airnergy FC: Balázs, Kiss, Tóth, Pap, Kóka, Gelencsér(Cao Van 46'), Horváth, Kujbus(Kis 73'), Semsei(Cao Van 46'), Pozsonyi(Barabás 46'), Nyiri

Cserék: Páli, Miklós


BLSZ U19: Gólzáporos győzelem hazai pályán. 

Airnergy FC 7-1 RAFC
Budapest, Goldball Park

Pördi Ádám: -Nehezen indult, sima lett a vége. Gratulálok a győzelemhez.

Airnergy FC: Koksa, Kiss, Várhegyi, jakab(Kovács 46'), Nádolszky(Nasanjargal 46'), Veréb, Göncző, Boros, Ficsór(Mahmoud 67'), Kiss, Pehártz


BLSZ U15: Újabb három pontot sikerült szerezni.


Airnergy FC 3-1 Városgazda
Budapest, Goldball Park

Saliga Roland: -Fontos győzelem volt a hétvégi. A tabellán előttünk álló Városgazdát tudtuk felülmúlni. Már a mérkőzés elején vezetést tudtunk szerezni, ami megkönnyebbülté tette a társaságot. Az első félidőben remek, kemény játékot mutattunk, így 2 gólós előnnyel mentünk el pihenni. A második félidőben ki tudtuk védekezni az ellenfelet, így 3-1 lett a mérkőzés vége.

Airnergy FC: Kocsis, Hörcsök, Vicz, Mahmoud, Jónás, Sztojka, Molnár(Farkas 75'), Máté(Apagyi 61'), Tóth, Hajdú, Kazmouz(Koncz 41')

Cserék: -


Női NBII: 6-1-es siker a Nyíregyháza ellen. 

Kincses Ernő: -Gratulálok a 6 rúgott gólhoz és a hatékony támadó futballhoz. De inkább arra vagyok büszke ahogy a Kelen elleni meccs óta dolgoznak a lányok, ahogy legyőzték a testi, lelki fájdalmakat, ahogy megállítottátok a Nyíregyházi akciókat, ahogy kisegítették egymást és természetesen, ahogy értékesítették a helyzeteket.

Airnergy FC 6-1 Nyíregyháza Spartacus FC
Budapest, Goldball Park (Goldball pálya)

Airnergy FC: Szappanos, Takács(Kátai 67'), Buchmüller(Szabó 21'), Méhes, Diamant, Nádudvari(Mayer 77'), Kókai, Pável, Kaiser(Gulyás-Szabó 77'), Helly(Hideg 67'), Gula

Cserék: Boros



PM Futsal: Ismét sikerült mind a 3 pontot begyűjtenünk. 


Airnergy FC 3-0 Amazon Foci SE II.
Budapest, Építők Sportcsarnok

Airnergy FC: Boros, Diamant, Kókai, Pável, Kaiser, Szappanos, Miriszlai, Buchmüller, Szabó, Gulyás-Szabó


Lány U15: 28 gólig jutottak lányaink.

Pintér Róbert: -Szép játékkal, magabiztos győzelmet arattunk.

Albertirsa SE 1-28 Airnergy FC-BMTE
Albertirsa, Ecsedi László Sporttelep

Airnergy FC: Olár, Lunardi, Pap, Szabó, Kövy, Végh, Galambos, Fazekas, Bokros

Cserék:-

Támogatóink
2013 Minden jog fenntartva. Airnergy Hungary Football Club 2008
Weboldalt készítette: