Hírek - Hétvégi Eredményeink 04.27-04.28
2019.05.01   12:07



Pördi Ádám:-Magabiztosan gyűjtöttük be a három pontot. Helyén kell kezelnünk ezt a győzelmet, de az önbizalmunknak jót tett ez a nagyarányú siker. Gratulálok a CSAPATNAK!





Keserű László:-Egy jó csapat ellen sikerült értékes döntetlent elérnünk. Dinamikában ellenfelünk előnyben volt, viszont a körülményekhez szerintem jobban tudtunk alkalmazkodni. A döntetlen reális eredmény. A hozzáállás és a játék el kell indítson minket felfelé, remélem a játékosok is elhiszik ezt.






Magyar Krisztián:-Szokatlan időpontban és összeállításban léptünk pályára. Ez a mérkőzés jó lehetőséget biztosított arra, hogy mindenki kellő játéklehetőséget kaphasson.











Kincses Ernő:- A helyzetek alapján gála mérkőzés lehet volna. Sajnos nagyon dekoncentráltak voltunk. De hoztuk a kötelezőt és kergetjük tovább az álmunkat!






Pintér Róbert:- A mérkőzés elején sok könnyed labdavesztésünk is volt, amiből helyzetet tudott kialakítani ellenfelünk, de utána rendeztük sorainkat és szép gólokat szereztünk. Fontos három pontot gyűjtöttük be, így továbbra is életben tartottuk bajnoki esélyeinket. 








Támogatóink
2013 Minden jog fenntartva. Airnergy Hungary Football Club 2008
Weboldalt készítette: