Hírek - Hétvégi Eredményeink 05.04-05.05
2019.05.06   15:34



Pördi Ádám:
-Nem tudtuk megnehezíteni a listavezető dolgát, megérdemelten tartották otthon a három pontot. Végig volt tartásunk, mindenki végig küzdötte a találkozót, igazi csapatként játszottunk. A második félidőben egy gólt megérdemeltünk volna, de a mai napon semmi sem alakult úgy, hogy nekünk jó legyen.





Keserű László:-Nagyon nehéz  mérkőzésen, egy szimpatikusan játszó, egyénileg is ügyes csapattal szemben nem bírtuk ki a ránk gyakorolt nyomást a mérkőzés végéig, így egy pontot sikerült szereznünk. Kevés volt ma a vezéregyéniség a pályán.





Keserű László:-Nagyon fontos és értékes győzelmet sikerült aratni. Egyrészt hátrányból sikerült megfordítanunk a mérkőzést, amiért minden létező követ meg is mozgattunk a lehetőségeinkhez képes, másrészt ez olyan egyéni- és csapatteljesítménnyel párosult, ami tovább növeli a variációs lehetőségeinket a hátralévő mérkőzésekre. Voltak kiemelkedő egyéni teljesítmények, de leginkább azzal nyertünk, hogy hasonlóan magas szinten játszott mindenki. gratulálok a játékosaimnak!





Magyar Krisztián:-Jól indult számunkra a mérkőzés mert egy szögletvariációból sikerült megszereznünk a vezetést. Ezután ellenfelünk magasabb fokozatba kapcsolt amire sajnos nekünk nem volt válaszunk, így nem tudtuk megismételni őszi pontszerzésünket.





Kincses Ernő:-Ez a mérkőzés hűen tükrözte az egész szezont szétesve, figyelmetlenül kezdtünk aminek az eredménye lett az ellenfél vezetése. Majd kemény munkával megfordítottuk a mérkőzést, aminek a végén már volt egy kis öröm foci is. Gratulálok a 3. helyhez a csapatnak!








Pintér Róbert:-Kapkodva kezdtük a mérkőzést, de egy átlövést követően sikerült megszereznünk a vezetést, ami megnyugtatta a lányokat. Ellenfelünk nagyon jól megszervezte a védekezését, amit második félidőben is csak egyszer tudtunk feltörni. Még egy mérkőzésünk van hátra és továbbra is élnek a reményeink, hogy a bajnokság végén bajnoki címet szerezzünk.  

Támogatóink
2013 Minden jog fenntartva. Airnergy Hungary Football Club 2008
Weboldalt készítette: