Hírek - Hétvégi Eredményeink 08.31-08.01.
2019.09.02   22:21





Keserű László: -A nagy hőségben lejátszott mérkőzésen nálunk fiatalabb csapattal szemben játszottunk, kicsit látszott rajtuk ezáltal a megilletődöttség! Ezt kihasználva a szünetig le kellett volna zárni a mérkőzést 7-8 góllal, ami nem sikerült, a második félidőben pedig akaratgyengék voltunk, míg a szimpatikus ellenfél teljesen felbátorodva több ízben is kellemetlen helyzetbe hozott minket! Nekik jár a gratuláció, nekünk pedig meg kell fejtenünk, hogy egy tétmérkőzésen hogyan fordulhat elő ilyen mentalitásbeli probléma.



Keserű László: -Nem egy edzőkímélő mérkőzés volt, azt biztos! Rögtön a kezdést követően hátrányba kerültünk, ami alapvetően borította fel az elképzeléseinket. Mindemellett olyan technikai és helyezkedésbeli hibákat vétettünk, hogy a szünetbeli eredmény ránk nézve volt hízelgő. A fejmosás hatásos volt, a második félidőben pillanatok alatt egyenlítettünk és teljesen megváltozott a játék képe, amiben a félidőben becserélteknek kulcsszerepe volt, ennek következtében végül magabiztosnak tűnő győzelmet arattunk. Leginkább a csapat reagálását tudnám kiemelni, illetve a hitet.



Magyar Krisztián: -Végig kontrol alatt tartottuk a mérkőzést melyen legfőbbképp a betömörült védelem elleni játékot tudtuk gyakorolni. Sok gól szereztünk de még ennél is több helyzetet hagytunk kiahsználatlanul. A második félidőben néhány játékosommal szemben győzött a nagy meleg, ezért ez a játékrész minőségben és intenzitásában elmaradt az elvártaktól.



Pördi Ádám: -Nagyon sok volt a pontatlanság az egész mérkőzésen, nem találtuk a játék ritmusát. Ennek ellenére a kialakított helyzetek alapján megnyerhettük volna a mérkőzést, de ehhez sokkal több határozottságra van szükség a kapuk előterében. Azért kell dolgoznunk keményen  a hétköznapokon, hogy jövő héten, hazai pályán javítani tudjunk.



Tóth László: -A nyári átalakulás miatt nem volt könnyű a felkészülésünk, mondhatni, mint a puzzle játékban, egyesével kell összerakni az elemek, ezért is örülünk a győzelemnek és elsősorban annak, hogy már a bajnokság második fordulójában meccset tudtunk nyerni. Bár én bízom a lányokban, így tisztában voltam azzal, hogy hamar összeállunk. Természetesen van még hova fejlődnünk, így nem fogunk elkényelmesedni ettől a három ponttól, de önbizalom növelőnek mindenképpen fontosak ezek a párharcok! Gratulálok a csajoknak, míg ellenfelünknek sok sikert a bajnokságban!

Támogatóink
2013 Minden jog fenntartva. Airnergy Hungary Football Club 2008
Weboldalt készítette: