Hírek - Hétvégi Eredmények 2019.03.16.- 03.17.
2019.03.19   14:59

Felnőtt BLSZ III.o. : Döntetlen az Erős Vár csapata ellen.

Erős Vár FC 2-2 Airnergy FC
Goldball Park

Airnergy FC: Brganunc, Szekeres,Csatlós, Nagy, varga(Raffai 89'), Gabura, Berkes, Dévényi Donát(Várkonyi 83'), Göblyös, Dévényi M.(Sásdi 59'), Dévényi Dániel
Cserék:-


MLSZ U19: Izgalmas mérkőzésen maradtunk alul a Siófokkal szemben.

Airnergy FC 1-2 Siófoki Bányász SE
Goldball Park

Pördi Ádám: -Az utolsó percig éles meccset tudtunk játszani a listavezető ellen. Nyilván nem érdemtelen a vendégek győzelme, de egy kis szerencsével pontot rabolhattunk volna.

Airnergy FC: Tugyi, Kondorosi, Varjas(Göncző 63'), Jakab(Boros 80'), Kövesdi(Járóka 46'), Pásztor, Kovács, Ficsór, Kiss, Petike, Farkas
Cserék: Nasanjargal


MLSZ U17: 4 gólos vereséget szenvedtünk hazai pályán. 

Keserű László: Egy nálunk erősebb csapattól szenvedtünk ránézésre sima vereséget. Azonban a mérkőzés képe alapján lehetett volna szorosabb is, kis szerencse kellett volna, de ezen a napon valahogy semmi nem jött össze. A motiváltságra és a taktikai fegyelmezettségre lehet alapozni. Dicséret illeti a pályára lépőket. Gratulálok a játékosoknak és az ellenfélnek a győzelemhez!

Airnergy FC 0-4 Siófoki Bányász SE 
Goldball Park

Airnergy FC: Balázs, Miklós, Kiss, Várhegyi, Mészáros, Dániel, Kovács, Mansur, Pap, Cao Van, Kis
Cserék: 


BLSZ U17: Pontszerzés az éllovas ellen.

Airnergy FC 1-1 Budaörsi SC
Budapest, Goldball Park

Magyar Krisztián
: -Végig izgalmas jó mérkőzésen egyenrangú partnerei voltunk a Budaörs csapatának nagyobb koncentrációval a második félidőben a győzelmet is megszerezhettük volna.


Airnergy FC: Tóth, Balázs, Pap, Kóka, Gelencsér(Varga 46'), Horváth, Semsei, Pozsonyi, Nyíri(Barabás 60'), Kiss(Kujbus 60'), Cao van
Cserék: -


BLSZ U15: Kiütéses győzelemmel szereztük meg a három pontot.


Saliga Roland: -Jól szálltunk bele a mérkőzésbe. Az öltözőben elhangzott taktikai utasításokat, teljes mértékben lehetett látni az első félidőben, aminek meg is lett a gyümölcse. A második félidő már inkább öröm foci jellegűvé sikeredett, a nagy gólkülönbség miatt.

Future Stars FC 1-17 Airnergy FC
Goldball '94 FC - Siketek - (Siketek pálya)

Airnergy FC: Kocsis, Hörcsök(Körmendi 41'), Vicz, Mahmoud, Jónás, Sztojka, Molnár, Hajdú(Máté 41'), Koncz(Egyed 46''), Tóth B(Tóth K. 52'). Kamouz (Pintér 49')
Cserék: Farkas



Női NBII: A bajnokaspiráns Kelen otthonában szenvedtünk 4–2-es vereséget

Kincses Ernő: -Gratulálok a Kelen csapatának! Nagyon sokat tettünk a siker érdekében, de sajnos a védekezésben elkövetett fegyelmezetlenségek megpecsételték a sorsunkat.

Kelens SC 4-2 Airnergy FC
Budapest, Kelen SC  

Airnergy FC: Szappanos, Hideg, Buchmüller, Diamant, Nádudvari, Kókai, Pável(Buchmüller 65'), Mayer(Diamant 46'), Kátai, Gula, Szabó(Bors 76'), Helly
Cserék: Boros, Beischlag, Jakab


Lány U19: Idegenben vertük 4 góllal az Astra csapatát. 

Kincses Ernő: -Kis csapatunk nagy napja. Olyan oldalát mutatta meg a csapat ami még engem is meglepett! Gratulálok a lányoknak.


Astra HFC 2-6 Airnergy FC-BMTE
Csepel Hungary Club '94 SE (CSHC 94)

Airnergy FC: Kökény, Papp, Beischlag, Nádi, Buchmüller, Diamant(Dudás 66'), Kemény, Jakab, Kocsis, Schuszter, Tajti
Cserék: -


Lány U16: A forduló rangadóján 3-3-as döntetlen született. 

Pintér Róbert: -Az első félidőben rozsdásak voltunk, nagyon sok hibát vétettünk. Ezt az ellenfelünk ki is tudta használni. A második félidőben azonban megmutatuk, hogy mennyire képes a csapat küzdeni. Látni lehetet az akaratot ami nagyon sokat jelent. Soha nem adjuk fel, mi mindig küzdeni akarunk és fogunk is. Nagyszerű eredmény volt. 

Airnergy FC-BMTE 3-3 Puskás Akadémia FC
Goldball Park (Goldball pálya)

Airnergy FC: Varga, Gábor(Olár 65'), Mojzes(Faragó 34'), Takács, Zahár, Bokor, Végh, Gulyás-Szabó, Kövy(Galambos 79'), Bokros(Kovacsics 41'), Fazekas(Pap 41')
Cserék:-

Támogatóink
2013 Minden jog fenntartva. Airnergy Hungary Football Club 2008
Weboldalt készítette: