Hírek - Hétvégi beharangozók VIII.
2016.10.22   10:48

U19

Nehéz feladat előtt U19-es csapatunk, ugyanis a második helyezet Újpesttel kell megmérkőznie szombaton.

Ellenfelünk öt győzelemmel, egy döntetlennel és egy vereséggel áll a tabella második helyén, három ponttal lemaradva a listavezető Goldball mögött. Legutóbb a II. kerületet győzték le könnyedén 3-0-ra.

Mi is győzelemmel hangolódtunk a mérkőzésre, a Kelen SC-t győztük le 2-1-re. A tabellából kiindulva az Újpest számít a mérkőzés esélyesének, de ettől függetlenül nem fogunk feltett kézzel a pályára lépni és mindent megteszünk majd, hogy pontot, esetleg pontokat csenjünk riválisunktól.

U19 III. o. Közép A csoport, 9. forduló:

2016.10.22. (szombat), 13.00 - Budapest, Goldball Park

Airnergy FC - Újpest FC

 

U17

U17-es csapatunk is nehéz mérkőzés elé néz az Újpest FC ellen.

Soros ellenfelünk veretlenül vezeti jelenleg a bajnokságot, hat győzelemmel és egy döntetlennel. Épp múlt héten veszített először pontokat, a II. kerület ellen végeztek 1-1-re. Ezzel szemben mi két győzelemmel, egy döntetlennel és négy vereséggel a tízedik helyen állunk. Múlt héten megszereztük a második győzelmünket a Kelen ellen.

Itt is az Újpest számít a mérkőzés esélyesének, de ezt majd a pályán is be kell bizonyítani, ehhez pedig nekünk is lesz egy-két szavunk.

U17 III. o. Közép A csoport, 9. forduló:

2016.10.22. (szombat), 9:00 - Budapest, Goldball Park

Airnergy FC - Újpest FC

 

U16

Szentendrére látogat szombat délelőtt U16-os csapatunk.

A Dunakanyar SE Szentendre jelenleg a negyedik pozíciót foglalja el, öt győzelemmel és négy vereséggel. Múlt héten a Budafokot győzték le hazai pályán 4-2-re.

Ezzel szemben mi a tízedik helyen vagyunk, három győzelemmel és négy vereséggel, bár egy mérkőzéssel kevesebbet játszottunk, mint riválisunk.

Ettől függetlenül ha csak a tabella adataiból indulunk ki, akár háromesélyes is lehet a találkozó. Mindenesetre mi a győzelemért utazunk Szentendrére.

U17 III. o. Közép C csoport, 9. forduló:

2016.09.22. (szombat), 9:00 - Tahitótfalu, Tahitótfalu SE Sporttelep

Dunakanyar SE Szentendre - Airnergy FC U16

 

U15

Ceglédre utazik szombaton U15-ös csapatunk.

A Ceglédi VSE épp mögöttünk van a tabellán, két győzelemmel és hat vereséggel a 12. helyen. Múlt héten a Somoskőújfalutól szenvedtek 3-2-es vereséget.

Bár mi csak a 11. helyet foglaljuk el, de két mérkőzéssel kevesebbet játszottunk, mint a Cegléd. A mérlegünk két győzelem és négy vereség. Legutóbb a Hatvantól szenvedtünk 4-0-ás vereséget.

Két hatpontos csapat mérkőzése lesz a szombati, de számunkra csak a győzelem az elfogadható eredmény, ha zárkózni szeretnénk a tabella élmezőnyéhez.

U15. II. o. Közép-Keleti csoport, 9. forduló:

2016.10.22. (szombat), 12:00 - Cegléd, CVSE Malomtószél Sporttelep

Ceglédi VSE - Airnergy FC

 

U14

U14-es csapatunk is Ceglédre látogat, azonban ebben a korosztályban ellenfelünk a tabella második helyén áll.

Soros ellenfelünk eddig veretlen a bajnokságban, hét győzelemmel és egy döntetlennel áll a dobogó második fokán. Legutóbb a Somoskőújfalut verték 10-0-ra.

Ezzel szemben mi a 11. helyet foglaljuk el, két győzelemmel és három vereséggel, bár három mérkőzéssel kevesebbet játszottunk, mint riválisunk. Legutóbb a harmadik helyezett Hatvantól szenvedtünk 3-2-es vereséget.

Ha sikerült megismételni a Hatvan elleni második félidőt, akkor akár keresnivalónk is lehet a mérkőzésen. Bár nem lesz könnyű találkozó, ha sikerülne pontot, pontokat szerezünk, az nagy lökést adna a szezon hátralévő részére.

U14 II. o. Közép-Keleti csoport, 9. forduló:

2016.10.22. (szombat), 10:00 - CVSE Malomtószél Sporttelep

Ceglédi VSE - Airnergy FC

 

Női Futsal NBI

Két hét szünet után folytatódik a női futsal NBI-es bajnokság. Csapatunk Miskolcra látogat, a sereghajtó DVTK-Vénusz otthonába.

Ellenfelünk eddig csupán két mérkőzést játszott a bajnokságban, ám azokon vereséget szenvedett. A Göcsejtől 21-1-re, míg a Hódmezővásárhelytől 4-3-ra kaptak ki.

Bár győzelmünk még nekünk sincs, egy ponttal a DVTK előtt vagyunk, a DEAC-cal játszott 2-2-nek köszönhetően. Legutóbb mi is a Hódmezővásárhelytől kaptunk ki, 5-2 arányban.

Remélhetőleg a mai mérkőzésen, bár nem lesz könnyű, de sikerül megszereznünk az első győzelmünket,           amivel beérhetjük az ETO-t és az Astrat és zárkózhatunk az élbolyra.

Női Futsal NBI, 5. forduló:

2016.10.22. (szombat), 12:00) - Miskolc, Miskolci Városi Sportcsarnok

DVTK-Vénusz - Airnergy FC

Támogatóink
2013 Minden jog fenntartva. Airnergy Hungary Football Club 2008
Weboldalt készítette: