Hírek - Hétvégi eredmények - Felnőtt csapatunk magabiztosan nyert a hétvégén!
2018.09.24   13:17

Felnőtt csapatunk hazai pályán ütötte ki az eddig 100%-os ellenfelét!

Airnergy FC 5-0 Csillaghegyi FC
Goldball Park

Airnergy FC: Mohácsi, Csatlós, Nagy, Benedek, Závodszky, Brganunc, Berkes, Dévényi Donát, Unyu, Suscsák, Dévényi Dániel(Dévényi M. 46')
Cserék: Tugyi, Kutni


U19-es csapatunk 2-2-es döntetlent követően, a második játékrészben felülkeregedet ellenfelén.


Pördi Ádám: -Mezőnyfölényben játszottunk az egész mérkőzés folyamán, de sokáig meccsben tartottuk az ellenfelet. Szerencsére a súlyos egyéni hibák nem kerültek pontvesztésbe és a hajrában egyértelművé tettük a győzelmet. A játék kimondottan biztató volt, de nem szabad a későbbiekben, ekkora ajándékokat adni az ellenfeleknek.

Airnergy FC 5-3 II.Ker. UFC
Goldball Park

Airnergy FC: Mohácsi, Kondorosi, Jakab, Veréb(Ficsór 75'), Sági, Göncző, Kovács(Nádolszky 63'), Járóka, Kiss, Petike(Boros 84'), Pehártz
Cserék: koksa


A budapesti bajnokságban is sikerült megszerezni a győzelmet, így továbbra is 100%-os teljesítménnyel vezetjük a tabellát!

Keserű László:-Az eddig hibátlan RAFC vendégeiként léptünk pályára, ahol a felnőtt keretben is számításba vett jó néhány játékos is erősítette az ellenfelet. Sajnos nem sikerült kellőképpen felpörgetni a játékunkat, statikusak voltunk, de a helyzeteink azért így is megvoltak az első félidőben a gólszerzésre, viszont ezeket elhibáztuk. Szünetben egy fontos taktikai dologról beszéltünk, valamit a türelmet emeltük ki. Ezt betartva sikerült megszereznünk a vezetést a második félidő elején, majd a vége előtt is betaláltunk. A jövőben ennél jobban kell koncentrálnunk ezeken a mérkőzéseken.

RAFC 0-2 Airnergy FC

Ikarus BSE

Airnergy FC: Tugyi, Kállai, Balogh, Varga G, Raffai(Sásdi 46'), Kövesdi, Nagy, Belrabi(Laczkó 56'), Csordás(Varga R. 75'), Farkas
Cserék:-



Továbbra is magabiztos U18-as csapatunk, akik idegenben szerezték meg az újabb győzelmet. 


Keserű László: -Hibátlan mérlegünk megtartása érdekében, győzelmi szándékkal érkeztünk a vendéglátókhoz. Az első félidő gyakorlatilag az alkalmazkodásra ment el, a kulcspasszoknál sok hibát vétettünk, ami miatt nem mindig olyan lehetőségeket tudtunk magunknak teremteni, mint az az adott szituációkból kihozható lett volna, a szünetben erre fel is hívtam a figyelmet. A csapat ezt jól reagálta le, pontosabban és ezáltal veszélyesebben futballoztunk, valamit erőnléti fölényünk a mérkőzés előrehaladtával egyre inkább kidomborodott. A csereként pályára lépők nagyon jól szálltak be a meccsbe. Ez gólokban is megmutatkozott, így sikerült ismét bezsebelnünk a győzelemért járó három pontot.

Testvériség SE U19 0-2 Airnergy FC U18
Testvériség SE Sporttelep

Airnergy FC: Tugyi, Varga R., Kelemen, Raffai(Kállai 67'), Laczkó(Várkonyi 61'), Pásztor, Kövesdi(Belarbi 87'), Nagy, Sontra(Csordás 87'), Sásdi(Varga G. 61'), Farkas
Cserék: Balogh


A mérkőzés elején hátrányba kerültünk, de sikerült egyenlítenünk, sőt a vezetést is megszereztük. Sajnos a végén, mégis za ellefél örülhetett a három pontnak.

Pajor László: -Nehéz helyzetben vagyunk, általában óriási ziccereket hibázunk a meccseink elején ami megbosszulja magát. Most is vezetéssel kellett volna fordulnunk, de két értelmetlen büntetőből mégis kaptunk két gólt. A második játékrészre történtek változtatások a csapatban, de gólt csak az ellenfelünk szerzett, így egy góllal kikaptunk. Remélem, hogy a következő fordulóban fordul a kocka, és el tudunk indulni felfelé. Ennek szellemében folytatjuk a munkát!

Airnergy FC 2-3 II.Ker. UFC
Goldball Park

Airnergy FC: Lippert, Haider, Bozsogi(Virtyó 46')-(Dániel 86'), Tóth(Páli 46'), Kiss(Semsei 46'), Juhász(Bodor 46'), Kovács, Molnár, Zayzon, Pap, Németh
Cserék: Miklós


Újabb három pontnak örülhettünk, híszen U16-os csapatunk 3-0-ra győzni tudott idegenben. 


Magyar Krisztián:-Hullámzó a teljesítményünk de a mai napon a szebbik arcunkat mutattuk. Védekezésben szervezettek és agresszívak voltunk támadásban pedig néhány edzésen gyakorolt elem is visszköszönt. Gratulálok a fiúknak!

Testvériség SE 0-3 Airnergy FC
Testvériség SE Sporttelep

Airnergy FC: Balázs(Miklós 83'), Kiss, Tóth, Páli, Kálnoki, Horváth, Semsei(Gelencsér 60'), Pap, Vörös(Barabás 46'), Kujbus(Kóka 81'), Nyíri
Cserék:-


A BLSZ U17-es bajnokságban nem sikerült a pontszerzés, miútán 4-1-es vereséget szenvedtünk a Csep-Gól FC csapatától.

Pajor László:
-Szokatlan összeállításban játszottuk le a szombati csepeli mérkőzést, melyen a helyzeteit jobb arányban értékesítő csapat nyert. A helyzetkihasználás mostanában a vesszőparipánk. Sajnos egy szerencsétlen ütközés után Farkas Renátó a meccs végén megsérült, talán kevésbé súlyos, mint elsőre tűnt, neki innen is gyors gyógyulást kívánok!

Csep-Gól FC 4-1 Airnergy FC

Csep-Gól FC

Airnergy FC: Bíró(Lippert 46'), Dániel, Bozsogi, Haider(Virtyó 46'), Kiss, Mészáros, Juhász, Kovács(Farkas 46'), Bodor, Zayzon(Németh46'), Pap(Molnár46')
Cserék: -



Ismét sikerült megszerezni a győzelmet U15-ös csapatunknak, akik a Városgazdát győzték le idegenben.


Saliga Roland:-Szép csaparjátékkal nyertük meg a mérkőzést. Egy két hibát eltekintve, most vagyok idáig legjobban megelégedve a brigáddal. Csapatként harcoltak, egy kemény meccsen, aminek meg is lett az eredménye.

Városgazda 1-2 Airnergy FC
Deák Ferenc "Bamba" Sporttelep

Airnergy FC: Hajdú, Vicz, Hörcsök, Mahmoud, Körmendi, Jónás, Pintér, Sztojka, Molnár, Máté, egyed(Tóth 41')
Cserék: Farkas, Apagyi



Felnőtt női csapatunk Nyíegyházára látogatott a hétvégén. Csapatunk végül 2-2-es döntetlent ért el.


Kincses Ernő: -Gratulálok a csapatnak, hogy jól reagáltunk az időjáráshoz és egész meccs alatt jól futballoztunk ekkora szembeszélben is. Végig megmaradtunk sportembernek!

Nyíregyházai Spartacus 2-2 Airnergy FC
Nyíregyháza Tiszavasvári úti Sporttelep

Airnergy FC: Szappanos, Helly(Papp 61'), Bors, Méhes, Nádudvari, Kókai, Pável(80'), Gula, Szabó, Kátai, Géczi(Buchmüller 81')
Cserék: Boros

Támogatóink
2013 Minden jog fenntartva. Airnergy Hungary Football Club 2008
Weboldalt készítette: