Hírek - Hétvégi eredmények - Futsal csapataink győzelmet ünnepelhettek.
2018.11.12   14:08

Felnőtt BLSZ III.o. : 7 gólos győzelem a Rúg-6 FC ellen.

Rúg-6 FC 0-7 Airnergy FC
Goldball Park

Airnergy FC: Mohácsi, Csatlós, Nagy G., Benedek, Brganunc(Belarbi), Berkes, Dévényi Donát, Unyi, Dévényi Márton(Szidor), Suscsák(Farkas), Dévényi Dániel(Nagy M.)
Cserék:-


MLSZ U19: gólnélküli döntetlent sikerült elérni idegenben.

Komárom VSE
0-0 Airnergy FC

Czibor Zoltán Városi Sporttelep

Pördi Ádám: -Végig nagy odaadással és fegyelmezetten játszottunk. Abban a mederben zajlott a mérkőzés ahogy elterveztük, de sajnos kevésnek bizonyult az a 2-3 ziccer amit kialakítottunk így maradt a pont osztozkodás. Ahhoz, hogy tapadni tudjunk az élmezőnyhöz, mindenképpen hatékonyabbnak kell lennünk az ellenfél kapuja előtt!

Airnergy FC: Mohácsi, Kondorosi, Járóka(Jakab 46'), Nádolszky(Laczkó 70'), Veréb, Sági, Göncző, Kovács(Boros 87'), Szepesi, Balogh, Pehártz(Ficsór 59')
Cserék: Koksa


U18: Hiába szereztünk vezetést a mérkőzés végén nem tudtunk pontokat szerezni.

Keserű László: -Sajnos a mai mérkőzésen önmagunkat múltuk alul! Az első félidőben statikusan, ritmustalanul játszottunk. A második félidőben hiába lett pörgősebb a játékunk, átütő erő nélküliek voltunk, hiányzott a kreativitás és a higgadtság a kulcsszituációkban. Most fel kell emelni a fejünket és az utolsó őszi mérkőzést így vagy úgy, de meg kell nyernünk!

Airnergy FC U18 1-2 KISE U19
Goldball Park

Airnergy FC: Tugyi, Kállai(Csordás 67'), Kelemen, Varga G.(Belarbi 83'), raffai, Sásdi, Pásztor, Varga R., Kövesdi, Nagy, Farkas
Cserék: -


MLSZ U17: A hosszabításban hagytunk 2 pontott Komáromban.

Komárom VSE 1-1 Airnergy FC
Czibor Zoltán Városi Sporttelep

Pajor László: -Taktikailag szinte tökéletes meccset játszottunk, sejtettük, hogy itt is ott is viszonylag kevés lehetőség lesz, ami be is igazolódott. A második félidő közepén megszereztük a vezetést, az egyenlítés pedig az egyetlen kihagyásunk után jött az utolsó percekben. Összességében büszke vagyok a játékosokra, hiszen mindent megtettek, azonban az ilyen meccseket meg kell tanulnunk megnyerni, hogy eredményesebbek legyünk!

Airnergy FC: Lippert, Vörös(Mansur 63'), Kiss(haider 63'), Juhász, Kovács K.(Kovács K. 90'), Petike, Molnár, Zayzon, Pap, Németh, Farkas(Várhegyi 78')
Cserék: Dániel, Virtyó


U16: 2 góllal is vezetett az ellefén, de a második játékrészben fordítani tudtunk!

Magyar Krisztián: -Nagyon rosszul kezdtük a mérkőzést szellős gyámoltalan védekező munkánknak köszönhetően hamar hátrányba kerültünk. Első félidei cserékkel és alapos fejmosás után sikerült rendezni a sorokat és a helyes mederbe terelni a mérkőzés alakulását. Pozitívum hogy volt hitük a fiúknak és kétszeri két gólos hátrányból sikerült megfordítani az eredményt

Airnergy FC U16 5-3 KISE U17
Goldball Park

Airnergy FC: Balázs, Kiss, Tóth, Pap, Kálnoki(Páli 23'), Kujbus(Cao Van Qui 23'), Horváth, Semsei, Gelencsér(Kis 58'), Pozsonyi, Nyiri(Barabás 46')
Cserék:-


BLSZ U15: Kétszer is vezettünk, de a végén 1 ponttal kellet megelégednünk.

Airnergy FC 2-2 Kispest SE
Szily Kálmán Szakközépiskola

Airnergy FC: Hajdú, Hörcsök, Vicz, Mahmoud, Körmendi, Jónás, Tóth(apagyi L. 41'), Sztojka, Molnár, Máté(Apagyi M 58'), Koncz
Cserék:-



Női NBII: Idegenben buktuk el a három pontot.

Kincses Ernő: -Szegény embert még az ág is húzza. Ebbe a meccsben benne van az egész ősszünk! Mihamarabbi gyógyulást kívánok a sérültjeinknek.

Nyírség NSC 4-2 Airnergy FC
Goldball Park

Airnergy FC: Boros, Pap(Jakab 73'), Méhes, Helly, Kókai, Kocsis, Gula, Tajti. Szabó, Kátai. Kaiser
Cserék: Boros


Lány U16: Győzelemmel zártuk az őszi szezont!

Pintér Róbert: -Sikerült hamar az irányításunk alá vonni a mérkőzést, ennek köszönhetően ismét gyorsan megszereztük a vezetést. Majd sikerült egy nagyon szép támadás végén újra betalálnunk, ekkor már megnyugodhattunk, de végig nagyon feszült hangulatban zajlott a mérkőzés. A sérültjeinknek jobbulást kívánok!

Vasas Kubala Akadémia 0-3 Airnergy FC-BMTE
Illovszky Rudolf Stadion

Airnergy FC: Varga, Gábor, Takács, Mojzes, Zahár(Bokros 41'), Kovacsics(Olár 64'), Fazekas, Bokor, Gulyás-szabó, Galambos, Pap(Ordasi 59')
Cserék:-



Fiú Futsal I. osztály U18: Sikerült elhozni a három pontott Érdről.

Magyar Krisztián: -Rendkívül feszült hangulatú és nagy iramú mérkőzésen sikerült nagyon értékes három pontot begyűjtenünk egy olyan pályáról ahonnan nem sok pontot fognak elvinni rivális csapatok. A mai találkozón a szívünk volt nagyon a helyén a lábak többször hibáztak

5 Stars Érdi VSE 3-5 Airnergy FC

Érdi Batthyány Sportiskolai Általános Iskola

Airnergy FC: Tugyi, Varga, Kövesdi, Kelemen, Pásztor, Balázs, Varga, Raffai, Sásdi, Laczkó


Futsal Női: Nagyarányú győzelem a Nagykáta ellen. 


Pintér Róbert: -Fiatalokkal felállva is remek játékot nyújtva, magabiztos győzelmet arattunk. Gartulálok!

Airnergy FC 16-0 Nagykáta SE
Építők Sportcsarnok

Airnergy FC: Varga, Pável, Buchmüller, Bokor, Gulyás-Szabó

Támogatóink
2013 Minden jog fenntartva. Airnergy Hungary Football Club 2008
Weboldalt készítette: