Hírek - Hétvégi eredmények - Győzelemmel zárta a szezont az U19...
2018.11.26   13:05

Felnőtt BLSZ III.o. : Sima hazai siker a  Ferencváros csapata ellen. 

Airnergy FC 7-0 Ferencváros FC
Goldball Park

Airnergy FC: Mohácsi, Csatlós, Kakuszi(Varga 62'), Nagy, Benedek, Gabura(Dévényi Donát 46'), Berkes, Unyi(Raffai 69'), Dévényi Márton(Brganunc 46'), Suscsák(Belarbi 69'), Dévényi Dániel
Cserék:-  


MLSZ U19: Idegenben sikerült megszerezni a három pontot. 

Csákvár TK 0-2 Airnergy FC
Tersztyánszky Ödön Sportközpont 

Pördi Ádám: -Lélektanilag fontos volt, hogy győzelemmel fejezzük be az őszi szezont. Végig kézben tartottuk a mérkőzést és magabiztosan szereztük meg a három pontot. A hétköznapokon többet kell tenni azért, hogy eredményesebb tavaszt tudjunk produkálni! 

Airnergy FC: Koksa, Kondorosi, Jakab(Szepesi 72'), veréb, Sági, Göncző, Kovács, Boros(Pehártz 57'), Ficsór(Járóka 62'), Kiss, Petike Cserék: Kutni  


MLSZ U17: 2 gólos előnyről buktunk pontokat. 

Pajor László: -Egy erős csapat otthonába látogattunk, ami a meccsen be is igazolódott. Többet birtokolták a labdát de ez csak meddő mezönyfölényt eredményezett. Ezzel szemben mi élesek és pontosak voltunk, így egy gyönyörű lefordulásból és egy szabadrúgásból kétgólos elönyre tettünk szert. A második játékrészben, hiszen több hiányzónk is volt, többet kellett védekeznünk, amit egész jól meg is oldottunk, viszont egy lepattanóból és egy gyönyörű fejesgólból kétszer is betalált a Csákvár, így döntetlen lett a vége, amivel nem lehetünk teljesen elégedetlenek. Jó pihenést kívanok a játékosoknak! 

Csákvár TK 2-2 Airnergy FC
Tersztyánszky Ödön Sportközpont 

Airnergy FC: Lippert, Mansur, Kiss, haider(Suha 70'), Mészáros, Juhász, Sztojka(Mahmoud 8'), Molnár, Zayzon, Németh(Dániel 85'), Kovács
Cserék: -  


BLSZ U19: Az utolsó percekre jutottak a gólok. 

Hidegkút SC 1-1 Airnergy FC
Pokorny József Sport és Szabadidő központ 

Keserű László: -Egyetlen problémánk volt, az a gólszerzés... nem voltunk motiválatlanok, nem voltunk fegyelmezetlenek, egyszerűen a döntő pillanatokban nem jó döntést hoztunk, ezáltal saját magunkat kevertük arcpirító szituációba! 

Airnergy FC: Tugyi, Kállai, Varga R., Kelemen,Varga G.,(Sásdi 46'), Raffai, Nagy, Sontra, Belarbi, Várkonyi, Csordás(Pásztor 46')
Cserék:-  


BLSZ U17: Az utolsó percben szenvedtünk vereséget hazai pályán.  

Magyar Krisztián:-Az én hibámból az utolsó 4-5 mérkőzésen katasztrófális a védekezésünk. Azt gondoltam, hogy készen állunk arra, hogy a táblázaton alattunk helyet foglaló csapatok ellen feljebb toljuk a védekezés vonalát de ez nem így van. Egy az egyben képtelenek vagyunk párharcot nyerni, labdát szerezni ezen a mentális és fizikális problémán dolgoznunk kell, hogy előre tudjunk lépni a következő félévben. A fiúknak gratulálok a félidőnél elért dobogós helyezéshez de ahhoz, hogy ezt meg tudjuk tartani nagyon sokat kell dolgoznunk a télen.

Airnergy FC 2-3 Testvériség SE

Goldball Park 

Airnergy FC: Miklós(Balázs 46'), Kiss, Pap, Páli, Kóka, Cao(Kujbus 20'), Horváth, Semsei(Vörös 60'), Gelencsér, Pozsonyi, Nyiri(Kis 71')
Cserék:-  



Fiú Futsal I. osztály U18: Idegenben sikerült kiütéses győzelmet aratni.  

Nagykanizsai Futsal Club 3-18
Airnergy FC Nagykanizsa 

Airnergy FC: Tugyi, Laczkó, Kövesdi, Kelemen, Pásztor, Varga, Sontra, Sásdi

Támogatóink
2013 Minden jog fenntartva. Airnergy Hungary Football Club 2008
Weboldalt készítette: