Hírek - Hétvégi eredmények - Rangadót nyert az U18, kiütéses győzelem a lányoknál...
2018.10.15   14:23

A 9. fordulóból előre hozott hazai találkozón fogadtuk a Gerrzo csapatát. A második félidő derekán egy hibát kihasználva megszerezte a vezetést, s mint késöbb kiderült a győztes gólt a vendégek csapata.

Pördi Ádám: -Kimondottan jó iramú, kiegyenlített mérkőzést játszottunk. Mindkét csapat fegyelmezett maradt így a kapuk csak ritkán forogtak veszélyben. Tipikus egy gólos mérkőzés volt, ezt a gólt most nem mi szereztük. Nem tudom elmarasztalni a csapatot, mert nagyot küzdöttek, az ellenfélnek pedig csak gratulálni tudunk, értékes három pontot szereztek.

Airnergy FC 0-1 Gerrzo KFT.
Goldball Park

Airnergy FC: Koksa, Kondorosi, Járóka, Jakab(Nádolszky 76'), Veréb(Boros 76'), Sági, Göncző, Kovács(Ficsor 63'), Kiss, Petike, Pehártz
Cserék: Lippert, Kutni


Rangadót nyertek az U18-as fiaink. Hétvégén az FC Dabas csapatát fogadtuk hazai pályán - a félidőben már 2 gólos előnnyel vonulhatunk pihenni, majd a második félidőben mindkét csapat 1-1 találatott jegyzett. Csapatunk továbbra is veretlen a bajnokságban!

Keserű László: -A múlt heti győzelem után ismét nagy rangadó elé néztünk! Átvitt értelemben és szó szerint hatpontos meccs várt ránk! Magunkhoz képest nem játszottunk kifejezetten jól, de csapatként nagyon egyben vagyunk, amire most is támaszkodni tudtunk! A második félidőbe kicsit belealudtunk, de a kapott gólt jól reagáltunk le, sikerült ritmust váltani. Ha a végén jobban koncentrálunk, akár nagyobb arányban ia nyerhetünk volna. Az, hogy egy ilyen rangadón nem a legjobb futballt bemutatva tudtunk nyerni, még jobban felértékeli a sikert!

Airnergy FC U18 3-1 FC Dabas U19
Goldball Park

Airnergy FC: Tugyi, Kállai, Varga R., Kelemen, Raffai(Csordás 78'), Sásdi, Pásztor. Kövesdi(Varga G. 60'), Nagy, Sontra, Farkas
Cserék: Lippert, Balogh, Laczkó, Belarbi, Kiss


Pajor László álltal irányított U17-es csapatunk megszerezte második győzelmét a bajnokság. Hazai pályán 7-1-re sikerült nyerni a Grund csapatával szemben.

Pajor László: -Újabb nagyon fontos három pontot sikerült bezsebelnünk, remélem, hogy ez a győzelem is sokat fog lendíteni a csapattá formálódásunk szempontjából. Voltak nagyon szép egyéni teljesítmények, és örülök a rengeteg kialakított gólhelyzetnek, amiből elég sokat sikerült is végre értékesíteni. Azonban a kapott gól előtt többen is hatalmasat hibáztak, ilyet ebben a korban már nem követhetünk el. Gratulálok a csapatnak!

Airnergy FC 7-1 Grund 1986 FC
Goldball Park

Airnergy FC: Lipper(Miklós 68'), Tóth, Kiss, Haider(Zayzon 46'), Mészáros, Juhász(Kovács 46'), Petike, Molnár, Pap(Pozsonyi 35'), Németh, Mansur
Cserék: Dániel, Kovács


U16-os csapatunk játszott 1-1-es döntetlent az FC Dabas U17-es csapatával.

Magyar Krisztián:-Elégedett vagyok mert amit a mai mérkőzésre elterveztem azt a csapat igyekezett és meg is töltött tartalommal. A védekezésünk kiemelkedő volt ellenfelünk nem talált rést, viszont a kontráink hagytak némi kívánnivalót maga után. Gratulálok a fiúknak!

Airnergy FC U16 1-1 FC Dabas
Goldball Park

Airnergy FC: Balázs, Kóka, Páli, Tóth, Pap(Kálnoki 88'), Horváth, Semsei(Mansur 46'), Kujbus(Gelencsér 66'), Vörös(Pozsonyi 46'), Nyíri(Barabás 71')
Cserék:Miklós, Kis


Budapest bajnokságban szereplő U17-es csapatunk hazai pályán nyert a Törökbálint ellen.

Pajor László:-A meccs előtt listavezető törökbálinti csapatot fogadtuk, és hazai pályán mindenképpen a győzelem megszerzése volt a célunk, hogy tapadjunk az élmezőnyre. Amit a mérkőzés előtt kértem a srácoktól, hogy fegyelmezetten védekezve, az ellenfél méregfogait kihúzva játsszunk, nagyszerűen sikerült betartani. A második játékrészre ez a hozzáállás az apróbb változtatásoknak köszönhetően egy sokkal dinamikusabb, agresszívabb támadójátékot eredményezett, amellyel sikerült lezárni a találkozót. Amellett, hogy voltak kiemelkedő egyéni teljesítmények, most CSAPATKÉNT is kiválóan működtünk.

Airnergy FC 3-1 Törökbálinti LA
Goldball Park

Airnergy FC: Lippert, Dániel, Kiss, Mészáros, Juhász, Kovács(Miklós 46'), Pozsonyi(Haider 77'), Molnár, Zayzon, Mansur, Németh
Cserék: Virtyó


U15-ös korosztályunk hazai pályán szenvedet vereséget.

Saliga Roland:-A mérkőzés elejét uralni tudtuk, az ellenfél egy két játékosa fizikai fölényét kihasználva sok veszélyes támadást vezetett, amiből kaptunk is gólokat. Ha az első félidőben több helyzetet tudtunk volna értékesíteni más a játékkép a második menetre.

Airnergy FC 2-3 Csepel UP SE
Goldball Park

Airnergy FC: Hörcsök, Vicz, Mahmoud, Körmendi, Tóth(Egyed 41'), Pintér, Sztojka, Molnár, Máté(Apagyi 41'), Koncz, Hajdú
Cserék: Farkas, Gáspár


Felnőtt női csapatunk vereséget szenvedett a Monor vendégeként a bajnokság 6. fordulóban.

Kincses Ernő: -Gratulálok a Monor csapatának megérdemelte a győzelmet! A második félidővel nem tudunk elszámolni.Nekem is sok mindent át kell gondolom!

Monor SE 6-3 Airnergy FC
Balassi Bálint utcai Stadion  

Airnergy FC: Boros, Pistyán, Tajti(Buchmüller 17'), Méhes(Helly 68'),Mayer, Nádudvari, Kókai, Gula, Szabó, Kátai, Géczi
Cserék: Szappanos


U19-es lány csapatunk Tiszakécskére utazott a hétvégén, ahol fölényes 9-1-es győzelem született.

Kincses Ernő: -Gratulálok a csapatnak, megérdemelt győzelem.

Duna Aszfalt TVSE 1-9 Airnergy FC
Tiszakécske Városi Sportcentrum

Airnergy FC: Varga(Mózes 46'), Nádi(Gulyás-Szabó 46'), Papp, Tajti, Dobos, Jakab, Kocsis, Dudás, Schuszter(Kókai 46'), Kemény(Buchmüller 46'), Beischlag
Cserék: -


U16-os lány csapatunk fölényesen győzött a Köbányáért vendégeként.

Pintér Róbert: -Végig koncentráltan tettük a dolgunkat és külön öröm volt látni, hogy azok a dolgok, amiket edzéseken gyakorolunk rendszeresen visszaköszöntek a mérközésen. Gratulálok a lányoknak!

Köbányáért FNLA 0-32 Airnergy FC
Kocsis Sándor Sportközpont

Airnergy FC: Varga, Dudás(Olár 33'), Gábor(Bokros 41'), Takács, Zahár, Kovacsics(Ordasi 21'), Fazekas(Pap 41'), Bokor, Gulyás-Szabó, Galambos, Mojzes
Cserék: -

Támogatóink
2013 Minden jog fenntartva. Airnergy Hungary Football Club 2008
Weboldalt készítette: