Hírek - Hétvégi eredmények - Továbbra is 100%-os U18-as csapatunk...
2018.09.17   13:07

BLSZ III. osztály 1.csoport
Lőrinczi Kitartás SE - Airnergy FC
Félbeszakadt


Megszerezte első győzelmét az MLSZ bajnokságban, U19-es csapatunk.


Pördi Ádám: -Az első játékrészben ritmustalanok voltunk, így nem tudtunk fogást találni a hazaiakon. A félidő után feljavult a játékunk és bár a vezetés megszerzése után volt egy gyengébb periódusunk, a hajrában egyértelművé tudtuk tenni a győzelmünket.

Tatabányai SC 0-3 Airnergy FC
Grosics Gyula Labdarúgó Stadion

Airnergy FC: Mohácsi, Kondorosi, Jakab, Veréb, Sági, Göncző(Boros 87'), Kovács(Ficsór 72'), Járóka, Kiss, Petike, Pehártz(Nádolszky 81')
Cserék: Tugyi, Kutni


A budapesti bajnokságban szereplő U19-es csapatunk gólzáporos mérkőzésen szerzett győzelmet.

Airnergy FC 8-0 Budatétény

Goldball Park

Airnergy FC: Mohácsi, Kállai, Balogh(Kondorosi 62'), Jakab(Sági 46'), Nádolszky(Petike 46'), Veréb(Balogh M. 46'), Kovács(Pehártz 46'), Csordás(Kutni 46'), Ficsór(Kiss 46'), Belarbi, Boros(Nádolszky 46')
Cserék:-


Három fordulót követően, továbbra is magabiztosan vezeti a tabellát U18-as csapatunk. 


Keserű László: -Két, eddig hibátlan csapat találkozójából kiindulva rangadóra készültünk. Ennek megfelelő felfogásban léptünk pályára, de a helyzetek kihasználásával ma is hadilábon álltunk! A szünetre így is megnyugtató előnyt tudtunk kiharcolni, és a második félidőben is tudtuk ezt folytatni. Egy sajnálatos sérülés miatt közel 30 percet állt a játék, ami nem tett jót nekünk, kizökkentünk, de sikerült újra felpörögni szerencsére! Gratulálok a csapatnak, a sérülést szenvedő ellenfélnek pedig jobbulást kívánunk!

Airnergy FC U18 6-1 Tiszakécskei SC U19
Goldball Park

Airnergy FC: Tugyi, Varga, Balogh(Kállai 46'), Varga G.(Csordás 46'), Sásdi, Pásztor, Kövesdi, Nagy, Sontra(Belarbi 60'), Sásdi(kelemen 60'), Farkas
Cserék: várkonyi, Laczkó, Mohácsi


A mérkőzés jól indult a számunkra, hiszen két gólos előnnyel vonultak a csapatok pihenőre, de a második félidőben fordítani tudott a hazai csapat.

Pajor László: -a felidőben egy kezemen nem tudom megszámolni, hány ziccerünk volt a két gólon kívűl, de figyelmetlenek voltunk és kimaradtak. Ez egyebként a csütörtöki meccsen is jellemző volt ránk. A 2. Felidőben, pedig megbosszulta magát a sok kihagyott helyzet és vereséget szenvedtünk.

Tiszakécskei SC 3-2 Airnergy FC
Grosics Gyula Labdarúgó Stadion

Airnergy FC: Lippert, Haider, Kiss, Juhász, Várhegyi, Farkas, Molnár, Zayzon, Pap, Németh(Kovács 71'), Mészáros
Cserék: Bíró


U17-es csapatunk hazai pályán játszott 2-2-es döntetlent a Tiszakécske csapatával. Sikerült megfordítanunk a mérkőzést, de nem tudtuk megtartni az egy gólos előnyünket. 


Magyar Krisztián: -Ha egy kicsit is futballozunk a mai napon könnyedén szerezhettünk volna ismét győzelmet de sajnos amatőr módon, fegyelmezetlenül teljesítettünk. Vesztett állásból sikerült megfordítanunk az eredményt de ezt egy egyéni hiba miatt nem tudtuk megőrizni. Ha nem tartjuk magunkat a megbeszéltekhez olyan pontokat is elhullajtunk, amit nem kellene.

Airnergy FC 2-2 Tiszakécske SC
Goldball Park

Airnergy FC: Balázs, Kiss, Tóth, Páli, Rap, Horváth, Semsei, Gelencsér(Kálnoki 46'), Vörös, Barabás(Kujbus 54'), Kóka
Cserék: Bodor, Miklós


A Budapest Bajnokságban U17-seink a III. Kerület TVE vendégei voltak, ahol nem sikerült a pontszerzés.

III.Ker. TVE 4-2 Airnergy FC

III. kerületi Torna és Vívó Egylet utánpótlásképző központ

Airnergy FC: Balázs, Virtyó, Tóth(Kiss 46'), Miklós(Kálnoki 46'), Bodor, Kujbus, Semsei(Horváth 46'), Kóka(Gelecsér 46'), Dániel, Vörös(Pap 36'), Barabás
Cserék: -



Két győzelemmel a háta mögött fogadta hazai pályán a RAFC csapatát. A vendégek szereztek vezetés, amit sikerült kiengyenlítenünk, de újabb találatott már csak a vendégek szereztek.


Saliga Roland: -Már a bemelegítéskor érezhető volt, hogy fáradt a társaság, ami meg is pecsételte a mérkőzés végkimenetelét. Sajnos ide már nem volt elég az egyéni megvillanások, a csapatjáték hiánya miatt az ellenfél győzni tudott.


Airnergy FC 1-3 RAFC

Goldball Park

Airnergy FC: Hajdú, Vicz, Mahmoud, Farkas(Gáspár 64'), Jónás(Egyed 29'), Pintér, Sztojka, Molnár, Máté, Koncz, Hörcsök(Tóth 55')
Cserék: -



Felnőtt női csapatunk a BKV pályán fogadta a Kelen csapatát. Sajnos a mérkőzés nem a mi szájízünk szerint alakult, híszen már a mérkőzés elején megszerezték a vezetést a vendégek. Sikerült ugyan szépítenünk, de a második félidőben nem sikerült közelebb zárkózni.


Kincses Ernő: -Sajnos nem tudtunk felnőni a feladathoz. A Kelen könyörtelenül kihasználta a hibáninkat, míg mi teljesen leblokkoltunk az ellenfél kapuja előtt. De nem kell túl gondolni ezt a vereséget jön a következő feladat, amit még kell oldanunk. Csapatként kell kirángatnunk magunkat ebből a helyzetből. De ebben jók vagyunk 1000x bebizonyítottuk már!

Airnergy FC 2-5 Kelen SC
BKV Előre Stadion

Airnergy FC: Boros, Pistyán(Bors 67'), Csorbai, Nádudvari, Kókai(Méhes 46') Pável, Kaiser(Helly 80'), Gula, Szabó, Kátai, Géczi
Cserék: Mayer



U19-es női csapatunk hazai pályán látta vendégül az Astra csapatát. A vendégek két góllal is vezettek, de csapatunk végül az egyik pontott otthon tartotta. 

Pintér Róbert: -Az első félidő nagyrészében mezőnyjáték folyt a pályán. Egy védelmi megingást kővetően szerzett vezetést az ellenfél, de a félidőben rendeztük a sorainkat. A második játékrészben többször kerültünk helyzetbe és veszélyesen is játszottunk, de a kihagyott helyzetek megboszulták magukat. A csapat erejét és összetartását mutatja, hogy a lányok nem adták fel és sikerült is szépítenünk, sőt a mérkőzés hajrájában egy gyönyörű szabadrúgás góllal sikerült döntetlenre hozni a mérkőzést. Gratulálok a lányoknak!

Airnergy FC 2-2 Astra HFC
Goldball Park

Airnergy FC: Kökény, Dobos, Papp, Buchmüller, Tajti, Nádi, Dudás, Schuszter, Kocsis, Varga(Gulyás-Szabó 46'), Kemény
Cserék: -


U16-os lány csapatunkra igazi rangadó várt a Puskás Akadémia ellen. A fordulatós mérkőzést követően, a hazai csapat örülhetett a három pontnak.


Pintér Róbert: -Elégé pontattlanul játszottunk és sokszor kapkodva is. Ugyanakkor dolgoztunk ki helyzeteket és rögzitett szituációkból is rendre veszélyesek voltunk, de nem tudtuk megszerezni a vezetést. A kapot gól kicsit felrázta a csapatot és egy szögletet követően sikerült is egyenlítenünk. A második félidőben a vezetést is megszereztük, de nem tudtunk élni a lehetőséggel, hogy a végéig megtartsuk az előnnyünket. Ettől sokkal fegyelmezetebbnek kell lennünk és sokkal jobban kell koncentrálnunk a kapu előtt.

Támogatóink
2013 Minden jog fenntartva. Airnergy Hungary Football Club 2008
Weboldalt készítette: