Hírek - Hétvégi eredmények - U16, valamint a női szakág szállította a pontokat a hétvégén.
2018.10.30   21:45

Felnőtt BLSZ III.o. : Elvesztette csapatunk a veretlenségét.

Goldball '94 FC 3-1 Airnergy FC
Goldball Park

Airnergy FC:Komáromi, Csatlós, Nagy, Benedek, Brganunc, Gabura, Berkes, Dévényi Donát, Unyi, Dévényi M., Dévényi Dániel
Cserék:-


U19: Nem sikerült a pontszerzés idegenben.

Siófoki Bányász SE 5-2 Airnergy FC
Siófok

Airnergy FC: Koksa, Kondorosi, Járóka, Jakab(Belarbi 46'), Balogh, Sági, Göncző, Kovács(Boros 46'), Kiss, Petike, Pehártz(Laczkó 4')
Cserék:-


U18: Zsinorban 8 megnyert mérkőzés után vereség hazai környezetben.

Keserű László: - Az első félidőben kiválóan játszottunk, taktikailag nagyon fegyelmezetten, sok gyors és veszélyes támadást vezetve. Sajnos az utolsó passzoknál vagy a helyzetek értékesítésénél hiányzott a hideg fej, így többgólos vezetés helyett mindösszesen egy gól fórral vonultunk a szünetre. A második félidő elején kapott gólt rosszul reagáltuk le, mindjárt meg is kaptuk a másodikat, amiből még sikerült felállni, de egy támadáson belül kétszer is hibáztunk védekezésben, ami eldöntötte a mérkőzést. Hozzá kell tennem, ellenfelünk a második félidőben jobban játszott nálunk. A tanulságot le kell vonnunk: továbbra is vallom, hogy nekünk minden mérkőzésen meg lesznek a helyzeteink  arra, hogy megnyerjük a meccset, azon fog múlni, ezekkel miként sáfárkodunk. Ma nem sikerült jó százalékban ez, így ahelyett, hogy ez első félidőben lerendeztük volna a dolgokat, sajnos elszenvedtük első vereségünket a bajnokságban.

Airnergy FC U18 2-3 REAC U19
Goldball Park

Airnergy FC: Tugyi, Kállai, Varga G.(Laczkó 78'), Kelemen, Varga R., Raffai, Sásdi(Balogh 59'), Pásztor. Kövesdi, Nagy, Sontra(Kiss 59'),
Cserék: Lippert, Belarbi, Csordás


MLSZ U17: 4 gólos vereség a Siófok vendégeként.

Siófoki Bányász SE 4-0 Airnergy FC
Siófok

Airnergy FC: Lippert, Kiss(Dániel 79'), Haider(Barabás 46'), Juhász, Mansur, Kovács(Vörös 46'), Miklós, Molnár, Zayzon, Pap(Kis 79'), Németh
Cserék:-


U16: Hazai pályán nagyszerű győzelem a REAC-cal szemben.

Magyar Krisztián: -Gratulálok a Csapatnak ez férfimunka volt. Szervezetten védekeztünk és a labdakihozatalok terén helyenként már az edzéseken gyakoroltak is visszaköszöntek. Jó úton vagyunk.

Airnergy FC U16 1-0 REAC U17
Goldball Park

Airnergy FC: Balázs, Kiss M., Tóth, Páli, Kóka, Kujbus, Pap(Vörös 75'), Semsei, Gelencsér(Mansur 61'), Pozsonyi, Nyiri(Barabás 63')
Cserék:Miklós, Kis


BLSZ U15: Nem sikerült itthon tartani a három pontott az FC Budapest csapatával szemben.

Saliga Roland: -Otthonunkban fogadtuk az egyik bajnokesélyes csapatot a mostani hétvégén. Az első félidőben látszott, hogy nem merünk játszani, féltünk az ellenféltől. Az első két gól viszonylag gyorsan megkaptuk, amit nem mondok szép akcióknak, inkább mi hoztuk össze az elkenfélnek. A második menetre összeszedettebben és felszabadultabban folyt a játék, ami még gólt is eredményezett. Összességében nincs szégyelnivalónk a született eredményhez, helytàlltak a srácok.

Airnergy FC 1-4 FC Budapest
Szily Kálmán Szakközépiskola

Airnergy FC: Hörcsök, Vicz, Mahmoud, Körmendi(Farkas 57'), Tóth(Egyed 41'), Sztojka, Molnár, Koncz, Jónás, Hajdú, Apagyi M(Apagyi L. 4')
Cserék:-



Női NBII: Hazai pályán vertük a Vác-Deákvár csapatát.

Kincses Ernő: -Gratulálok a Vác-Deákvár elleni győzelemhez! Az új játék rendszerhez jól alkalmazkodtatok. Természetesen kell még gyakorolni és az ellenfél kapuja előtt higgadtabbnak kell lenni. A legfontosabb, hogy kapott gól nélkül hoztuk le a meccset.

Airnergy FC 3-0 Vác-Deákvár SE
Goldball Park

Airnergy FC: Szappanos, Papp(Beischlag 75'), tajti, Buchmüller, Méhes(Jakab 75'), Nádudvari, Kókai, Kocsis(Géczi 58'), Helly, Szabó, Kátai
Cserék: Boros


Lány U16: Gólzáporos győzelem az Újpest vendégeként.

Pintér Róbert: -Talán most teljesítettünk a legjobban a szezonban. Bizok benne, hogy ezt a formát sikerül átbillentenünk a hátralévő két mérkőzésünkre is.

Újpest FC 0-17 Airnergy FC-BMTE
ÚFC Sportközpont

Airnergy FC: Varga, Gábor(Pap 46'), Mojzes, Takács, Zahár(Olár 55'), Bokor(Dudás 60'), Bokros(Ordasi 46'), Gulyás-Szabó, Galambos, Kovacsics, Fazekas
Cserék:-



Futsal Női: Fölényes győzelem az Amazon 1. számú csapata ellen.

Kincses Ernő: -Gratulálok a lányoknak, hogy a szombati nagypályás mérkőzések után kicsit megfogyva is ilyen nagy arányú győzelmet arattak lelkesen játszó ellenfelünk felett.

Amazon Foci SE I. 3-11 Airnergy FC
Törökbálinti Futsal Aréna

Airnergy FC: Szappanos, Buchmüller, Pável, Gulyás-Szabó, Szabó, Tajti

Támogatóink
2013 Minden jog fenntartva. Airnergy Hungary Football Club 2008
Weboldalt készítette: