Hírek - Hétvégi eredmények - U18: 8/8=100%
2018.10.22   20:30

U19-es csapatunk nem bírt el hazai pályán a Csepellel.

Airnergy FC 2-5 Csepel FC SE

Goldball Park

Airnergy FC: Mohácsi(Koksa 46'), Lackó(Pehártz 46'), Kondorosi, Kiss Bence(Belarbi 56'), Nádolszky(Jakab 46'), Sági, Göncző, Boros(Kovács 56'), Ficsór, Kiss Botond, Petike(Csordás 56')
Cserék:-


8/8! Ez a U18 mérlege az idei bajnokságban, ezúttal a Kecskemét otthonából sikerült elhozni a három pontott. 


Keserű László:- A Kecskemét eddig lejátszott mérkőzéseiből tisztán kirajzolódott, hogy egy nagyon masszív ellenféllel fogunk találkozni, hiszen két gólnál többet senki nem tudott ellenük szerezni. Ennek függvényében készültünk a héten, messze nem a legideálisabb körülmények között, sajnos sérülések és betegségek nehezítették a dolgunkat. A mérkőzésen nem szemkápráztatóan, viszont nagyon taktikusan játszottunk, aminek következtében végig uraltuk a játékot, sikerült viszonylag jól észrevennünk és kihasználnunk a Kecskemét védekezési hibáit. A két rúgott gól számunkra három pontot jelentett egy nehéz mérkőzésen!

Mercedes-KLC U19 0-2 Airnergy FC U18
Kecskemét, Széktói Stadion

Airnergy FC: Tugyi, Kállai, Varga G.(Laczkó 78'), Kelemen, Raffai, Sásdi, Pásztor. Kövesdi, Nagy, Sontra(Balogh 69'), Petike(Kiss 89')
Cserék: Lippert


U16-os korosztályunk megszerezte negyedik győzelmét is. Kecskemét csapatát sikerült felülmulni 4 góllal.

Magyar Krisztián:- A gyorsan megszerzett két gól túlságosan megnyugtatta a csapatot és többet foglalkoztunk az egyéni érdekekkel mint a csapatéval. Védekezésben sok helyezkedési hibánk volt melyekből a következő mérkőzésen könnyen gólokat kaphatunk. A magabiztos győzelemhez gratulálok a csapatnak!

Mercedes-KLC U17 0-4 Airnergy FC U16

Kecskemét, Széktói Stadion


Airnergy FC: Miklós(Balázs 46'), Kóka, Kiss M., Tóth(Kis Á. 71'), Pap(Mansur 57'), Horváth, Gelencsér(Semsei 46'), Kujbus(Barabás 46'), Pozsonyi(Kálnoki 57'), Nyíri
Cserék:-


U17-es csapatunk, ezúttal a budapesti bajnokságban lépett pályára, ahol a mai napon 4-2-es arányban legyőzték a házigazda Környe csapatát.

Pajor László:-A mostanában megszokottnál rosszabb játékkal, egy hatalmas füves pályán sikerült kissé foghíjas csapattal nyernünk. Legközelebb, azonban jobban fel kell pörögni a találkozóra, hiszen szombaton Siófokra utazunk.

Környe SE 2-4 Airnergy FC
Környe Sport Egyesület

Airnergy FC: Miklós, Dániel( Mahmoud 46'), Kiss, Haider, Mészáros, Juhász, Kovács(Kis 58'), Molnár, Zayzon, Mansur, Németh(Várhegyi 46')
Cserék:-


Hiába Sztojka Márk 4 találata, ezúttal ez nem volt elég a győzelem megszerzésére. U15-ös csapatunk döntetlent játszott a Szent Pál Akadémia ellen a bajnokság 8. fordulójában.

Szent Pál Akadémia 4-4 Airnergy FC
BKV Előre Stadion

Airnergy FC: Hörcsök(Apagyi L. 80'), Vicz, Mahmoud, Egyed(Tóth 41'), Pintér(Apagyi M. 71'), Sztojka, Molnár, Máté(Farkas 61'), Koncz, Jónás Hajdú
Cserék:-



A tegnapi napon kupa fordulót rendeztek a hölgyeknél. Hazai pályán fogadtuk a Mol Vidi FC csapatát. Sajnos nem sikerült a hálóba találnunk, de az ellenfelünknek ez háromszor is sikerült.

Airnergy FC 0-3 Mol Vidi FC
Goldball Park

Airnergy FC: Boros, Pistyán(Géczi 31'), Tajti, Buchmüller, Méhes(Beischlag 75'), Pável, Nádudvari, Kókai, Gula, Szabó(Helly 75'), Kátai
Cserék:-


Lány U19-es korosztályunk a Cegléd csapatát fogadta hazai pályán vasárnap. Varga Bettina góljának köszönhetően sikerült a három pontott itthon tartani. 

Airnergy FC-BMTE 1-0 Ceglédi VSE
Goldball Park

Airnergy FC: Varga, Nádi, Gulyás-Szabó, Papp, Jakab, Kocsis, Dudás, Schuszter(Mózes 46'), Kemény, Zahár, Mojzes
Cserék:-


Lejátszotta U15-ös csapatunk a második mérkőzését is, amin gólzáporos győzelmet arattak.

Pintér Róbert: -Időnként nagyon szép dolgokat műveltek a pályán a lányok. Kimondotan jó volt nézni a sokszor egyérintős játékot. Mindig nehéz egy betömörülő csapat ellen futballozni, de sokszor sikerült feltörni a védekezésüket és az átlövések is sikerültek. Jól teljesítettünk!

Rubeola FC-Csömör 1-16 Airnergy FC
Kocsis Sándor Sportközpont

Airnergy FC: Olár, Bálint, Molnár, Fazekas, Szabó, Pap, Bokros, Galambos, Ordasi
Cserék: -


Női futsal csapatunk az Amazon II. csapatával mérkőzött meg Törökbálinton. A mérkőzés végén csapatunk örülhetett a három pontnak, hiszen többek között Pável Dominika duplájának köszönhetően is, 4-2-re győzni tudott.

Amazon Foci SE II. 2-4 Airnergy FC
Törökbálinti Futsal Aréna 

Airnergy FC: Szappanos, Kókai, Pável, Gulyás-Szabó, Szabó, Papp, Tajti, Kemény

Támogatóink
2013 Minden jog fenntartva. Airnergy Hungary Football Club 2008
Weboldalt készítette: