Hírek - Hétvégi eredmények - U18: Győzelem Mezőkövesden...
2018.10.09   15:44

Felnőtt futsal csapatunk, csütörtökön 5 Stars-Érdi VSE csapatát fogadta hazai pályán. Már az első félidőben 3 gólos előnyt sikerült kialakítanunk, amit a második félidőben tovább tudtunk növelni.

Airnergy FC 9-2 5 Stars Érdi-VSE
Gyulai István Általános Iskola

Airnergy FC: Komáromi, Nagy, Suscsák, Dévényi D., Brganunc, Tugyi, Závodszky, Kerékgyártó M., Kerékgyártó Z., Dévényi M.

Idegenben kezdteel a bajnoki szezont U18-as futsal csapatunk. Az ELTE-BEAC vendégeként 4-4-es döntetlent sikerült elérni.

Magyar Krisztián: -A játék alapján bármelyik csapat megnyerhette volna a találkozót. Többször is vezettünk de a biztonságos előnyhöz nem tudtuk megrúgni a második gólt, viszont védekezésbéli pontatlanságainkat ellenfelünk kihasználta így igazságos döntetlen született.

ELTE-BEAC 4-4 Airnergy FC
BEAC Sportcsarnok

Airnergy FC: Tugyi, Varga G., Sásdi, Kövesdi, Pásztor, Balázs, Varga R., Raffai, Laczkó, Kelemen



Továbbra is 100%-os teljesítmény a felnőtt csapatunk neve mellett.


Airnergy FC 3-0 Previfitt SE
Goldball Park

Airnergy FC: Mohácsi, Csatlós, Nagy(Dévényi Dániel 46'), Benedek, Závodszky, Szidor, Berkes, Dévényi Donát, Unyi, Suscsák, Dévényi Márton
Cserék:-

U19-es csapatunk 5-0-ás hazai sikerrel abszolválta a Grund elleni hazai bajnoki mérkőzést.

Pördi Ádám: -Elég egyoldalú mérkőzés játszottunk, ahol csak a gyatra helyzet kihasználásunknak volt köszönhető, hogy nem nyertünk nagyobb gólkülönbséggel. A vendégek súlyos sérülést szenvedő játékosának mielőbbi felépülést kívánunk!

Airnergy FC 5-0 Grund 1986 FC
Goldball Park

Airnergy FC: Koksa, Kondorosi, Járóka, Jakab, Veréb, Göncző, Kovács, Nádolszky(Pehártz 64'), Kiss, Petike, Boros(Ficsór 64')
Cserék: Mohácsi


U19-es csapatunk idegenben maradt alul a Puebla csapatával szemben. A második elején kapott gólra nem tudtunk válaszolni.

Keserű László: -Egy döntetlen szagú mérkőzésen a fizikálisan erősebb és idősebb ellenféllel szemben pont nélkül maradtunk. Sajnos kiütközött a fent említett ellentétből adódó különbség. Mindazonáltal nem tudom elmarasztalni a csapatot, hiszen tették a dolgukat becsülettel, ma erre volt elegendő, de kiváltképp a 2002-es játékosoknak szeretném felhívni a figyelmüket, hogy a mutatott mentalitásra és küzdőszellemre bátran építkezzenek.

Puebla FS TFC 1-0 Airnergy FC
Goldball Park

Airnergy FC: Lippert, Kállai, Kutbu(Molnár 54'), Németh(Haider 77'), Balogh, Farkas(Pap 46'), Csordás, Nagy, Belarbi(Kovács 28'), Kiss, Farkas
Cserék:


Pénteken U18-as csapatunk Mezőkövesdre látogatott, ahol sikerült megszerezni ismét a győzelmet, így csapatunk továbbra is 100%-os teljesítménnyel vezeti a tabellát.

Keserű László: -A bajnokság eddigi legnehezebb összecsapása előtt álltunk. Tudtuk, hogy ellenfelünktől nagyjából mire számíthatunk, erre próbáltunk felkészülni a mérkőzést megelőzően. Taktikai húzásaink egytől-egyig beváltak a 90 perc során, a mi akaratunknak megfelelően alakult szinte minden. Sokkal inkább küzdelem, sem mint szép játék jellemezte a találkozót, ezekbe a szituációkba nagyon jól álltunk bele, és mint a sárga lapok száma mutatja, ezt szabályos keretek között tettük, ami egy ilyen jellegű meccsen több, mint örömteli. Egyénileg mindenki átlag felettit nyújtott, ezáltal ugyanez mondható el csapatszinten is.Férfias küzdelemben megérdemelten szereztük meg idegenben a nagyon értékes három pontot, hiszen az én meglátásom szerint Mezőkövesden kevesen fognak tudni nyerni. Gratulálok a srácoknak!

Mezőkövesd Zsóry FC U19 0-1 Airnergy  FC U18
Mezőkövesdi Tűzoltó Sporttelep (TÜZI pálya)

Airnergy FC: Tugyi, Kállai, Varga R., Kelemen, Raffai(Laczkó 82'), Sásdi(Balogh 66'), Pásztor. Kövesdi, Nagy, Sontra, Farkas
Cserék: Lippert, Kiss, Belarbi, Csordás


U17-es csapatunk megszerezte 3. győzelmét a budapesti bajnokságban. Idegenben a Rákosmente csapatát sikerült legyőzni, méghozzá fölényesen.

Pajor László: -A védekezésünk úgy tűnik, kezd stabilizálódni, aminek nagyon örülök. Támadásban még mindig pontatlanok vagyunk, de bizakodásra ad okot, hogy sok helyzetet tudunk teremteni. Sajnos a második félidőre előjött a nagy különbségű győzelmeknél jellemző túlzott egyénieskedes, erre jobban oda kell figyelnünk. Szerdán újabb feladat vár ránk, ahol bizonyíthatunk. Gratulálok a csapatnak!

Rákosmenti KSK 0-7 Airnergy FC
Rákosmente sport létesítmény

Airnergy FC: Miklós, Dániel(Zayzon 69'), haider, Kiss, Mészáros, Juhász(Kovács 55'), Pozsonyi(Bozsogi 55'), Molnár, Pap(Farkas 69'), Németh, Mansur
Cserék: -


U16-os csapatunk Mezőkövesden vendégeskedett, de sajnos pontokat nem sikerült szerezni. 

Magyar Krisztián:-Az első félidőben sikerült jól lezárnunk a területeket és ha csak egy kicsit okosabban játszuk le a kontráinkat akár a vezetést is megszerezhettük volna. A másodikban a kapott gól után elfogytunk testben és fejben egyaránt de összességében tisztességesen helyt álltunk.

Mezőkövesd Zsory FC U17 2-0 Airnergy FC U16
Mezőkövesd Városi Stadion

Airnergy FC: Balázs(Miklós 72'), Kóka, Tóth, Pap, Kálnoki(Kis 72'), Kujbus, Horváth, Semsei(Mansur 66'), Gelencsér, Vörös, Nyíri(Barabás 50')
Cserék:-


U15-ös csapatunk idegenben győzte le az ASI-Dinamo Star csapatát. Sztojka Márk 9 gólt is jegyzett a mérkőzésen.

Saliga Roland:-

ASI-Dinamo Star 0-12 Airnergy FC
Angyalföldi Sportközpont

Airnergy FC: Hajdú, Hörcsök, Vicz(Gáspár 45'), Mahmoud, Körmendi, Jónás, Tóth, Sztojka, Máté, Koncz, Apagyi
Cserék: Farkas


Támogatóink
2013 Minden jog fenntartva. Airnergy Hungary Football Club 2008
Weboldalt készítette: