Hírek - Hétvégi eredmények - U19-es korosztályunk Esztergomban aratott 4 gólos győzelmet.
2018.11.05   14:42

Felnőtt BLSZ III.o. : Sima győzelem a Kormányőr csapata ellen.

Airnergy FC - Kormányőr SE
Goldball Park

Airnergy FC: Tugyi, Nagy, Benedek, Varga(Brganunc '), Gabura, Berkes, Nagy, Unyi, Dévényi M.(Kiss 70'), Suscsák, Dévényi D.,(Kövesdi 70')
Cserék:-


U19: 15 perc alatt eldölt a 3 pont sorsa Esztergomban. Göncző Ádám mesterhármasig jutott.

Pördi Ádám: -Gratulálok a srácoknak, ritkán tudjuk ilyen simán érvényesíteni a "papírformát". Negyed óra alatt eldöntöttük a három pont sorsát, a hátralévő időben pedig "takaréklángon" is uralni tudtuk a mérkőzést

FC Esztergom 0-4 Airnergy FC
Futball Club Esztergom

Airnergy FC: Koksa, Kondorosi, Járóka, Jakab(Pásztor 46'), Veréb(Varga 46'), Göncző, Kovács(Laczkó 73'), Boros(Szepesi 46'), Kiss, Petike, Balogh
Cserék: Mohácsi


BLSZ U17: Gólzáporos meccsen maradtunk alul a Gerrzo vendégeként.

Magyar Krisztián: -A mai napon kis túlzással visszasüllyedtünk arra a szintre, ahol 4 hónappal ezelőtt elkezdtük. Eltűnt a játékunkból a feszes, fegyelmezett védekezés, ami azt eredményezte, hogy hiába rúgtunk idegenben 4 gólt mégis vesztesen hagytuk el a pályát.

Gerrzo Kft 5-4 Airnergy FC
Vasas Pasaréti úti Sporttelep

Airnergy FC: Miklós(Balázs 46'), Kis(Kiss 46'), Pap, Páli(Mundir 46'), Kóka, Kujbus(Barabás 46'), Tóth, Semsei, Gelencsér(Nyiri 46'), Pozsonyi, Horváth
Cserék:-


BLSZ U15: A listavezető otthonában szenvedtünk vereséget.

Saliga Roland: -A tabella első helyen álló Gloriett otthonába mentünk hétvégén. Az első félidőben végig passzívan, félve játszottunk. Sajnos megvertük saját magunkat pár ember hozzáállásával. Ami dühítő, mert ennél sokkal jobban tud a csapat focizni, egyénileg, mint csapatilag.

Gloriett SE 7-0 Airnergy FC
Gloriett SE

Airnergy FC: Hajdú, Hörcsök, Vicz(Apagyi M. 59'), Khaled, Körmendi, Tóth(Apagyi L., 41'), Pintér, Sztojka, Molnár, Koncz, Egyed(Farkas 51')
Cserék:-



Lány U19: Mérkőzésen történt sérülés miatt hamarabb véget ért a találkozó.

Kincses Ernő: -A védekezésben nagyon sokat hibáztunk és ezt sajnos elöl nem tudtuk kompenzálni. 3 rúgott góllal illik megnyerni egy football meccset. Jobbulást kívánok a megsérült kecskeméti játékosnak!

Airnergy FC-BMTE /-/ Mercedes-KLC
Goldball Park

Airnergy FC: Kökény, Papp, Kókai, Nádudvari, Nádi, Jakab, Tajti, Schuszter, Kocsis, Kemény, Beischlag
Cserék: Dudás


Lány U16: Hazai pályán vertük meg a Debrecen csapatát.

Pintér Róbert: -Sikerült megszerezni a vezetést a mérkőzés elején, ami nagyon fontos volt számunkra, hiszen tudtok, hogy egy jó csapatot alkotnak a debreceniek. Sajnos néha kapkodva és idegesen játszottunk, de a második játékrészben azt kaptam vissza a lányoktól, amit látni is szeretnék. Összességében megérdemelt a győzelem. Még egy mérkőzés vár ránk, igyekezni fogunk, hogy azon is jó teljesítményt nyújtsunk.

Airnergy FC-BMTE 7-1 DLA-DEAC
Goldball

Airnergy FC: Varga, Gábor(Olár 65'), Mojzes, Takács, Zahár, Bokor, Bokros(Pap 40'), Gulyás-Szabó, Galambos, Kovacsics(Ordasi 70'), Fazekas
Cserék:-



U18 Futsal: Gólzáporos sikerrel ugrott a tabella élére U18-as futsal korosztályunk.

Magyar Krisztián: -Motiváltan, eredményesen és helyenként tetszetősen játszottunk. Megérdemelten hoztuk el a 3 pontot a bajnoki címvédő itthonából. Gratulálok a fiúknak!

Cső-Montage BFK 3-8 Airnergy FC
Treff Sportcsarnok (Érd)

Airnergy FC: Tugyi, Varga G., Sontra, Kövesdi, Kelemen, Varga R., Sásdi, Laczkó, Pásztor

Támogatóink
2013 Minden jog fenntartva. Airnergy Hungary Football Club 2008
Weboldalt készítette: