Hírek - Hétvégi eredmények - Valamennyi csapatunk győzni tudott...
2018.10.01   13:33

Felnőtt csapatunk sorozatban megszerezte harmadik győzelmét is, ezzel továbbra is 100%-os csoportjában.

CSHC 94 FC 1-6 Airnergy FC

Csepel Hungary Club '94 SE


Airnergy FC: Mohácsi, Csatlós, Nagy, Benedek, Dévényi Donát, Brganunc(Kiss 46'), Berkes, Dévényi Márton, Unyi, Suscsák, Dévényi Dániel(Szidor 46')
Cserék:-


U19-es csapatunk folytatta remek sorozatát, ezúttal a Duankanyart győzték le fiaink és a megszerzett három ponttal tapadnak az éllovasra, harmadikak a tabellán.

Pördi Ádám: -Szerencsésen alakult számunkra ez a mérkőzés. Nem kezdtünk jól, mégis mi szereztük meg a vezetést és nem sokkal később a hazaiak tíz emberre fogyatkoztak. Ez gyakorlatilag el is döntötte a három pont sorsát, főleg azután, hogy a második félidő elején két gólosra növeltük az előnyünket. A mérkőzés lezárására több lehetőségünk is adódott, de nem éltünk vele. Inkább taktikus, mint jó játékkal szereztük meg a győzelmet. Gratulálok a CSAPATNAK!

Dunakanyar SE 0-2 Airnergy FC
Tahitótfalui Sporttelep

Airnergy FC: Koksa, Kondorosi, Járóka, Jakab, Veréb, Sági, Göncző, Kovács(Kutni 85'), Ficsór(Nádolszky46'), Kiss, Pehártz(Boros 69')
Cserék: Lippert


A budapesti bajnokságban sikerült megszerezni a győzelmet. Csapatunk továbbra is magabiztosan vezeti a tabellát.

Airnergy FC 5-0 Szent Pál Akadémia

Goldball Park

Airnergy FC: Mohácsi, Kutni, Kiss, Varga R., Laczkó, Ficsór, Sontra(Pásztor 46'), Belarbi, Dévényi, Csordás, Boros
Cserék: Nádolszky


Eddig, valamennyi mérkőzését megnyerve vezeti a tabellát U18-as csapatunk. Keserű László által dirigált csapatunk, ezúttal a Kistarcsát látta vendégül. 


Keserű László: -Az ilyen mérkőzések edzői szempontból a legnehezebbek. Már az első percektől kezdve a mi akaratunk érvényesült, végig fölényben játszottunk, gólokat szereztünk! De nem szabad olyan könnyelműnek lenni, mint amit néha mutattunk. Minden mérkőzésből a lehető legtöbbet kellene kihozni, ami most nekünk nem sikerült, de remélem tanulunk ebből!

Airnergy FC U18 7-0 Kistarcsa U19
Goldball Park

Airnergy FC: Tugyi, Kállai, Balogh, Varga G.(Belarbi 46'), Raffai, Sásdi(Csordás 56'), Pásztor(Laczkó 56'), Kövesdi, Sontra, Nagy, Farkas(Varga R. 46')


Megtört a jég, megszerezte első győzelmét U17-es csapatunk. A Dunakanyar vendégeként 4-0-ás sikert értek el a fiúk.

Pajor László: -6 pontos meccset játszottunk a hozzánk hasonlóan a szezont balszerencsésen kezdő Dunakanyar SE korosztályos csapatával, füves pályán, ami számunkra kicsit szokatlan volt. Ennek ellenére az első sipszótól nagy fordulatszámon pörögtek a csapatok, itt is ott is adódtak lehetőségek. A korábbiakkal ellentétben mi szereztük meg a vezetést, amit az eddigieknél fegyelmezettebb játékunknak köszönhetően a szünetig tartottunk is. A második félidő elején a hazaiak mindent egy lapra feltéve támadtak az egyenlítésért, de álltuk a sarat, ami hatalmas lökés volt játékosainknak, és az utolsó tíz-tizenöt percben három nagyszerű góllal bebiztosítottuk a győzelmünket. Remélhetőleg ez a siker nagy lökést ad a csapatnak. Gratulálok!

Dunakanyar SE 0-4 Airnergy FC
Tahitótfalui Sporttelep

Airnergy FC: Lippert, Haider(Mahmoud 46'), Mansur, Mészáros, Juhász(Petike 52'), Kovács, Sztojka(Bozsogi 15'), Molnár, Zayzon, Pap(Dániel 89')
Cserék: Boldizsár


U16-os csapatunk a Kistarcsát látta vendégül. A mérkőzés jól indult, hiszen már a 7.percben megszereztük a vezetés, majd a második félidőben hengerelt csapatunk. 


Magyar Krisztián:-A csapatépítés ezen fázisában még nem igazán beszélhetünk kötelező győzelemkről de mertem remélni, hogy hasonló különbség lesz a két együttes között. Kétarcú volt a csapat mert a játék felépítésében, labdakihozatalokban már-már tetszetős dolgokat csináltunk de a védekezésünk minden agresszívitást nélkülözött. Ebben nagyon sokat kell előre lépnünk, mert a következő két fordulóban ilyen védekezés mellett nem fogjuk győzni összeszámolni, amit kapunk. Mindezek mellett gratulálok a fiúknak, a magabiztos győzelemhez.

Airnergy FC U16 7-1 Kistarcsa U17
Goldball Park

Airnergy FC: Balázs(Miklós 46'), Kóka, Tóth, Kiss(Kis 64'), Kálnoki, Kujbus, Hotváth, Semsei, Gelencsér, Pap, Nyíri(Barabás 43')
Cserék:-


Sikerült a győzelem az U15-ös csapatunknak, akik hazai pályán nyertek a Vízművek csapata ellen.


Saliga Roland:-Foghíjjasan, viszont jól játszva nyertük meg a mérkőzést. Sajnos a csapat egyéniségei estek ki erre a meccsre a keretből, úgyhogy pozitívan, viszont kicsit félve álltam a mérkőzésnek. A srácok megmutatták már az első félidőben, hogy nincs mitől félni.

Airnergy FC 7-3 Fővárosi Vízművek 
Szily Kálmán Szakközépiskola

Airnergy FC: Hörcsök, Vicz, Mahmoud, Farkas, Körmendi, Tóth, Sztojka, Máté, Apagyi, Gáspár, Hajdú
Cserék:-



NBII-ben szereplő női csapatunk magabiztosan tartottan otthon a három pontott.


Kincses Ernő: -Gratulálok a csapatnak. Sok volt a hiányzónk de a helyetesek jól megoldották a feladatukat. Örülök, hogy végig komolyan vettük a mérkőzést. A kiállítást nagyon sajnálom. Nem lett volna szabad felülni a buta provokálásnak.

Airnergy FC 9-1 Köbányáért FNLA
Goldball Park

Airnergy FC: Szappanos(Boros 46'), Helly(Gulyás-Szabó 46'), Méhes(Beischlag 79'),Tajti(Buchmüller 74'), Kókai, Pável, Pistyán, Mayer(Papp 46'), Szabó, Kátai, Géczi
Cserék: Boros


Két gólos hátrányból felállva sikerült megnyerni a Nyíregyháza elleni rangadót az U16-os lányainknak.


Pintér Róbert: -A mérkőzés nagyrészében kerestük önmagunkat, így nem igazán valósultak meg azok a dolgok, amiket elgondoltunk. Ettől függetlenül többet birtokoltuk a labdát és próbáltunk minnél nagyobb nyomás alá helyezni ellenfelünket, aminek a mérkőzés végére meg is lett az eredménye. Lelkileg nagy lökést adhat a csapatnak, hogy a listavezető ellen 7 perc allat megtudtuk fordítani a mérkőzést. Gratulálok a lányoknak. 

Airnergy FC 3-2 Nyíregyháza Spartacus FC
Goldball Park

Airnergy FC:
Varga, Gulyás-Szabó, Mojzes, Galambos, Fazekas, Takács, Kovacsics, Bokor, Gábor(Dudás 79'), Zahár(Bokros 46'), Pap(Ordasi 63')
Cserék: Olár

Támogatóink
2013 Minden jog fenntartva. Airnergy Hungary Football Club 2008
Weboldalt készítette: