Hírek - Hétvégi eredmények - lány utánpótlás csapataink dobogón pihennek...
2018.11.19   15:47

Felnőtt BLSZ III.o. : Szoros győzelem MAFC ellen.

MAFC 1-2 Airnergy FC
Goldball Park

Airnergy FC: Mohácsi, Nagy, Benedek, Brganunc, Szidor(Dévényi Dániel 46'), Gabura(Kondorosi 66'), Berkes, Dévényi Donát, Takács, Unyi, Dévényi Márton
Cserék:-


MLSZ U19: Az utolsó pecben buktuk el az 1 pontot.

Airnergy FC 1-2 Kelen SC

Goldball Park

Pördi Ádám: -Ezen a mérkőzésen magunkat vertük meg, nem marad más, gratulálunk a Kelennek a 3 ponthoz.

Airnergy FC: Koksa, Varjas, Járóka, Jakab(Szepesi 21'), Veréb(Ficsór 46'), Sági, Göncző, Kovács, Kiss, Petike, Pehártz(Nádolszky 46')
Cserék: Mohácsi, Kutni


U18: Újra a győzelem útján.

Keserű László: -Az elmúlt fordulóban sajnos kiengedtük a kezünkből az első helyet, így egyértelműen a lehető legkisebb hátrány elérése céljából léptünk pályára. Remekül alkalmazkodtunk a talajhoz és a pályamérethez egyaránt, általában egyszerű mélységi labdákkal operálva, helyenként tetszetősen futballozva. Frissen, agilisen mozogtunk, kihoztuk a maximumot a mérkőzésből a lelkes hazaiak ellen! Gratulálok az őszi szezonhoz a srácoknak, reméljük a tavasz ugyanilyen, ha nem még sikeresebb lesz!

Kerekegyháza U19 1-5 Airnergy FC U18
Kerekegyháza

Airnergy FC: Tugyi, Kállai, Kelemen, Balogh, Raffai(Csordás 70'), Sásdi(Belarbi 70'), Pásztor(Laczkó 70'), Kövesdi, Nagy, Sontra, Farkas(Várkonyi 70')
Cserék: Balázs


MLSZ U17: Hazai pályán sikerült legyőzni a Kelen csapatát.

Airnergy FC 3-2 Kelen SC
Goldball Park

Pajor László: -Az első félidőben talán a szezon idei legjobb játékát nyújtottuk az élmezőnybe tartozó Kelen ellen. Három gólt is szereztünk, kapufát is rúgtunk, voltak helyzeteink, hátul pedig letisztultan, hatékonyan, higgadtan védekeztünk, melynek köszönhetően sok veszély nem fenyegette a kapunkat. A második félidő első részében aztán visszaestünk, kisebb fegyelmezetlenségeknek és védekezésbeli hibáknak köszönhetően kaptunk két gólt, ezután viszont megnyugodtunk, és bár voltak helyzetek mindkét oldalon, megérdemelten gyűjtöttük be a három pontot, ami rendkívül fontos volt számunkra. Gratulálok a csapatnak!

Airnergy FC: Lippert, Mansur, Kiss, Mészáros, Juhász, Várhegyi(Haider 46'), Kovács, Molnár, Zayzon, Pap, Németh
Cserék: Dániel


U16: 6 gólt rúgtunk a Keregyháza csapatának..

Magyar Krisztián: -Labdarúgásra alkalmatlan és méltatlan körülmények között léptünk “pályára”ami nagyban megnehezítette a dolgunkat, ebből kifolyólag nagy értéke van a megszerzett 3 pontnak

Kerekegyháza U17 1-5 Airnergy FC U16

Kerekegyháza

Airnergy FC: Miklós(Balázs 46'), Kiss, Pap, Páli, Kóka(Kálnoki 77'), Kujbus(Barabás 69'), Horváth, Semsei, Gelencsér, Poszonyi, Nyíri(Cao 46')
Cserék:-


BLSZ U15: egy gól döntött az ellenfél javára.

CSHC 94 SE 1-0 Airnergy FC

CSHC SE

Airnergy FC: Lippert, Tóth(Páli 46'), Kiss(Németh 46'), Haider, Juhász(Cao 46'), Várhegyi, Gelencsér(Pap 46'), Molnár(Zayzon 46'), Mansur(Mészáros 46'), Nyíri(Kovács 46'), Farkas
Cserék:-


BLSZ U15:
Kiütéses győzelem a Köbányáért ellen.


Köbányáért Egyesület 3-14 Airnergy FC

Kocsis Sándor Sportközpont

Airnergy FC: Hajdú, Hörcsök, Vicz, Mahmoud, Körmendi(Farkas 51'), Pintér(Tóth 46'), Sztojka, Molnár, Máté, Apagyi L, Egyed(Apagyi M. 41')
Cserék:-



Női NBII: Négy gólt gurítottak a Hölgyek hazai pályán, a bajnokság utolsó fordulójában.

Kincses Ernő: -Fontos volt megnyerni a Szolnok elleni mérkőzést, hogy tavasszal kedvezőbb helyről indulva tudjunk megküzdeni a dobogóért.Remélem lassan minden betegünk, sérültünk meggyógyul és teljes kerettel tudunk neki vágni a januári felkészülésnek.

Airnergy FC 4-0 Szolnok
Goldball Park

Airnergy FC: Boros(Varga 83'), Buchmüller(Kocsis 83'), Méhes, Kaider, Kókai(Beischlag 70'), Pável, Gula, Kátai(Kemény 78'), Szabó, Helly, Géczi
Cserék: Pap


Lány U19: Rangadót nyertünk a Honvéd ellen.

Kincses Ernő: -Gratulálok a csapatnak mert végig magabiztosan és fegyelmezetten játszott a Honvéd ellen. Az ellenfelünknek komoly helyzete nem volt, ha kicsit határozottabbak vagyunk elől nagyobb arányú győzelmet arathatunk volna. Külön öröm, hogy az U16-os csapatunkból feljátszó játékosok vezérei tudtak lenni a csapatnak.

Budapest Honvéd 0-1 Airnergy FC-BMTE
Bozsik Stadion

Airnergy FC: Varga, Gábor, Takács, Mojzes, Papp, Beischlag(Nádi 78'), Tajti, Kocsis(Dudás 75'), Jakab, Gulyás-Szabó, Kemény(Buchmüller 46')
Cserék: Mózes


Lány U15: A dobogó élére ugrott csapatunk az Astra legyőzésével. 

Pintér Róbert: -Kicsit álmosan játszottunk, de egy nagyon szép góllal sikerült vezetést szerezni az első félidőben. A második játékrészben már magabiztosabban játszottunk és a végén sikerült a győzelmet is bebíztosítanunk. Külön öröm, hogy ismét nem kaptunk gólt.

Airnergy FC 2-0 Astra HFC
Szily Kálmán Szakközépiskola

Airnergy FC: Olár, Bálint, Molnár, Galambos, Szabó, Ordasi, Fazekas, Pap, Bokros
Cserék:-



Fiú Futsal I. osztály U18: hazai pályán arattunk gólzáporos győzelmet. 

Airnergy FC 9-0 REAC SISE

Építők Sportcsarnok

Airnergy FC: Tugyi, Laczkó, Kövesdi, Kelemen, Pásztor, Balázs, Nagy, Balogh, Sontra, Sásdi, Raffai

Támogatóink
2013 Minden jog fenntartva. Airnergy Hungary Football Club 2008
Weboldalt készítette: