Hírek - Hétvégi eredmények: 06.02-03.
2018.06.04   03:32

FÉRFI

Felnőtt

Kiütéses győzelem a bajnokság utolsó fordulójában is. Az első gólra a mérkőzés 27. percéig kellet várni, amikor Unyi Barnabás váltotta gólra helyzetét. A vezető gól megszerzése után, Nagy Gábor, Kövesdi Zsombor, valamint Szidor Szabolcs duplájának köszönhetően újabb találatokat értünk el. A félidőben 5-0-ás hazai vezetéssel mehettek pihenni a csapatok. A második félidőben a játék képe semmit nem változott. Nyomasztó fölényben játszottak a fiúk, aminek meg is lett az eredménye. Szidor Szabolcs megszerezte harmadik, Unyi Barnabás, pedig második találatát. A mérkőzés utolsó 10 percében még Nádolszky László és Csordás Dávid is gólt ért el, ezzel beállítva a végeredményt.

 BLSZ IV 4. csoport 26. forduló:

Airnergy FC – Maximo Hungaria SE 9 – 0 (9 – 0)

2018.06.02 (szombat), 16:00

Budapest, Goldball Park

Gólszerzők: Szidor Sz. (3), Unyi B. (2), Nagy G., Kövesdi Zs., Nádolszky L., Csordás D.

U19

Az utolsó forduló előtt mindössze 1 pont hátrányunk volt a Dorog csapatával szemben. A pénteki napon lejátszotta mérkőzését a dorogi csapat és meg is nyerte azt. Ezzel eldőlt, hogy a törökbálinti meccstől függetlenül a második helyen zárjuk az évet. A srácok igencsak kitettek magukért Törökbálinton, ahol gólzáporos győzelmet arattak. A szombat délelőtt megrendezett mérkőzésen már a 9. percben sikerült megszerezni a vezetést. A sorra kidolgozott helyzetek további gólokkal párosultak, így a félidőben már 9 gól állt a csapat neve mellet. A második félidőben sem hagyott alább a lelkesedés és további szép gólokat szereztünk. U19-es csapatunk 135 gólt szerzett ebben a szezonban és mindössze 19 alkalommal sikerült mattolni a védelmüket.

 MLSZ U19 Közép C 26. forduló:

Törökbálinti LAK SE  –  Airnergy FC 0 – 18 (0 – 9)

2018.06.02 (szombat), 10:00

Törökbálint, Törökbálinti Sporttelep

Gólszerzők: Dévényi M. (2), Kiss B. (3), Czinege B. (4), Zsíros M. (2), Balázs G. (3), Szabó M., Járok F., Pehártz B.

 


BLSZ U19

A szezon utolsó mérkőzésén az első fogadta a másodikat. A lényegi kérdések már korábban eldőltek, hisz csapatunk biztos aranyérmesként, míg az ellenfelünk ezüstérmesként várta a mérkőzést. Kiválóan indult a találkozó, már a 7. percben megszereztük a vezetést, azonban a vendégek a 20. percben kiegyenlítettek. A lüktető iramú mérkőzésen, ezután újabb gólváltás alakult ki. Kovács Simon révén újra megszereztük a vezetést, ám 2 perccel később ismét egalizáltak a vendégek. A félidőben 2-2-es döntetlennel vonultak pihenőre a csapatok. A második félidőben nem sikerült újabb gólt szereznünk, azonban az Újpestieknek igen. Kétszer is sikerült a védelmünket feltörniük, ezzel beállítva a végeredményt.

BLSZ U19 Felsőház 9. forduló:

 Airnergy FC – Újpest SC 2 – 4 (2 – 2)

2018.06.03 (vasárnap), 11:00

Budapest, Goldball Park

Gólszerzők: Blonski P., Kovács S.

 

FUTSAL U18

Magyar Krisztián által dirigált csapatunk már korábban bebiztosította magának a bajnokság harmadik helyét. Ettől függetlenül, a bajnokság utolsó találkozóján sem hagyták zárva a gól csapot. Az első 20 percben már 5-0 volt az állás a REAC csapatával szemben. A második félidőben, pedig további 7 gólt szerzett csapatunk. A vendégek csak 1 góllal tudtak válaszolni. Magabiztosan győzelemmel zártuk az évet.

 Fiú Futsal I. Osztály U18 Nyugat Cs. 26. forduló:

Airnergy FC – REAC Sportiskola 12 – 1 (5 – 0)

2018.05.31 (csütörtök), 19:30

Budapest, Gyulai István Általános Iskola

Gólszerzők: Kelemen K. (4), Varga G. (4), Sásdi P. (2), Nagy M., Laczkó G.

U17

A 3 pont megszerzése volt a feladatunk, hogy bebiztosítsuk harmadik helyünket a tabellán. Minden adott volt, hogy egy jó mérkőzést láthassunk, azonban ez elmaradt. A hazai csapat nem tudott megfelelő létszámmal kiállni a mérkőzésre, így csapatunk 3-0-ás győzelmet könyvelhetett el magának. Ezzel pedig sikerült bebiztosítanunk a bronzérmes helyezést!

MLSZ U17 Közép C 26. forduló:

Törökbálint LAK SE - Airnergy FC 0 – 3 (0 – 3)

2018.06.02 (szombat), 12:00

Törökbálint, Törökbálinti Sporttelep

Gólszerzők: -


 
U15

Az éllovas otthonába látogatott csapatunk, ahol egyszer már sikerült nyernünk, így joggal bízhattunk abban, hogy ezt sikerül majd megismételni. Számunkra a lehető legjobban indult a találkozó, hiszen már a mérkőzés 3. percében megszereztük a vezetést, Miklós Tibor révén. Az örömünk azonban nem tartott sokáig. A hazai csapat két perc múlva egalizálni tudott, majd a félidő második felében a vezetést is megszerezte. A második játékrészben a hazaiak akarata érvényesült. Sajnos a pontszerzés most elmaradt, de még van esélyünk oda érni a 4. helyre.

BLSZ Serdülő U15 1. csoport 27. forduló:

Angyalföldi SI DSE - Airnergy FC 6 - 1 (2 - 1)

2018.06.03 (vasárnap), 9:00

Budapest, Láng SK Sporttelep

Gólszerző: Miklós T.

 

NŐI

Leány U16

A hétközben elszenvedett vereségünk után az utolsó szalmaszálba kapaszkodhattunk a hétvégén. Amennyiben a Hatvan legyőzi hazaipályán a Kelen SC csapatát, akkor megtudjuk tartani a harmadik helyünket, azonban, ha a vendégek pontot vagy pontokat szereznek, abban az esetben biztosan a 4. helyen végeznek lányaink. Meglepetésre nem sikerült a Kelen csapatának a pontszerzés, így a remek tavaszi idényt követően megtudtuk tartani dobogós helyünket.

Támogatóink
2013 Minden jog fenntartva. Airnergy Hungary Football Club 2008
Weboldalt készítette: