Hírek - Hétvégi eredmények: 4 győzelem, 1 döntetlen, 1 vereség
2018.09.10   13:38

A bajnokság 2. fordulójában a Dorog csapatát fogadtuk. Ellenfelünk az előző szezonban megnyerte a bajnokságot, csapatunkat megelőzve 1 ponttal. A rangadón gól nem született, de egy jó mérkőzést láthattak a kilátogatott nézők.

Pördi Ádám: -Kiegyenlített mérkőzésen igazságos döntetlen született. Mindkét csapat előtt adódtak lehetőségek, de mindkét kapus nagyszerű formában védett. Nagyot küzdött a CSAPAT és a mérkőzés egyes periódusaiban már a játékkal sem volt gond.

Airnergy FC 0-0 Dorog FC
Goldball Park

Airnergy FC: Koksa, Kondorosi, Jakab(Nádolszky 73'), Veréb, Sági, Göncző, Kovács(Boros 84'), Ficsór, Kiss, Petike, Pehártz
Cserék: Mohácsi


Keserű László irányította csapatunk megszerezte a második győzelmét is, ezzel továbbra is 100%-os csoportjában. Az U18-as fiúk a második játék rész derekán döntötték el a három pont sorsát.

Keserű László: -Az előzetes várakozások alapján nehéz mérkőzésre számítottunk, ez be is igazolódott. Küzdelmes mérkőzés volt, sok párharccal. Nem játszottunk kifejezetten szépen, viszont nagyon stabilak és rendkívül egységesek voltunk. Érezhető volt, hogy aki az első gólt szerzi, az megnyeri a mérkőzést, szerencsére nekünk sikerült, de meg is dolgoztunk érte keményen. Ki kell emelni mindkét oldalon a kapusteljesítményt. A vezető gól után nyilván nagyobb területünk volt támadni, aminek következtében egy védelmi hibát sikerült ismét kihasználni, végérvényesen eldöntve a párharcot. Taktikus, férfias meccs volt, mind a két felet dicséret illeti. Jól kezdtük a bajnokságot, lépésről lépésre igyekszünk haladni és minden mérkőzésből kihozni azt a maximumot, ami benne van! Gratulálok a csapatnak!

Airnergy FC U18 2-0 Gödöllői SK U19
Goldball Park

Airnergy FC: Tugyi, Kelemen(Balogh 76'), Varga(Laczkó 63'), Raffai, Sásdi, Pásztor, Kövesdi, Nagy, Sontra, Várkonyi(Varga R. 55'), Farkas
Cserék: Kállai, Belarbi, Csordás


U17-es korosztályunkra is nehéz feladat várt. A regnáló bajnokot fogadtuk hazai pályán. Számunkra nem kezdődött jól a mérkőzés, hiszen két gyors góllal vezetett a dorogi csapat. A második játékrész elején tudtunk szépíteni, de erre volt válasza ellefelünknek, így a vége 1-3.

Pajor László: -Nem könnyű a sorsolásunk, hiszen a Biatorbágy után a Doroggal találkoztunk, aki tavaly megnyerte a bajnokságot. Hazai pályán mindenképpen szerettünk volna jó eredményt elérni. A mezőnyben nagyjából két azonos képességű csapatott láthattunk, viszont mégis vereséget szenvedtünk, mert három pontrúgásból is gólt kaptunk, ami figyelem kérdése. Azonban az első meccshez képest már sokkal jobban nézett ki a csapat.

Airnergy FC 1-3 Dorog FC
Goldball Park

Airnergy FC: Lippert, Haider, Kiss, Juhász(Vörös 64'), Várhegyi(Dániel 88'), Farkas, Molnár, Zayzon, Pap, Németh, Kovács(Mészáros 78')
Cserék: Bíró, Majoros

Megszerezte első győzelmét U16-os csapatunk. Magyar Krisztián álltal dirigált korosztályunk egy küzdelmes mérkőzésen tartotta otthon a 3 pontot. Már az első félidőben is vezethettünk volna, de akkor a kapufa segített a vendégeknek. A második félidő végén, viszont remekül eltalált lövéssel sikerült a kapuba találni.

Magyar Krisztián: -Nehéz küzdelmes mérkőzés volt a mai, amin a védekezésünk, szervezettségünk és szívünk miatt tudtunk felülkerekedni az ellenfelünkön. Nagyon boldog vagyok, hogy a fiúk erőfeszítéseikért cserébe győzelmet ünnepelhetnek, mert a csapatépítés kezdeti fázisában inkább elveszíti az ember az ilyen meccseket, mint megnyeri. Gratulálok a srácoknak!

Airnergy FC 1-0 Gödöllői SK
Goldball Park

Airnergy FC: Balázs, Kóka, Tóth, Páli, Rap, Horváth, Semsei, Gelencsér(Bodor 87'), Vörös(Barabás 76'), Nyiri(Mansur 46'), Kiss
Cserék: Miklós

Airnergy FC U15 - Future Stars U15
Elmaradt



Lány U19-es csapatunk a második fordulóban a Monor vendégeként léptek pályára. A mérkőzésen nem esett gól egészen a 83. percig, akkor Buchmüller Adrienn révén szereztünk vezetést. A lefújást előtt, pedig sikerült bebiztosítani a győzelmet is egy újabb találattal.

Kincses Ernő: -Gratulálok a nagy betűs csapat munkához. 90 percig koncentrált játékot produkáltunk a nagyon szervezetten védekező Monor ellen. A mérkőzés végén sikerült feltörni ezt a védőfalat. Nagyot léptünk előre, mint játékban mint pedig csapatként. Csak így tovább büszke vagyok Rátok!

Monor SE 0-2 Airnergy FC
Balassi Bálint utcai Stadion

Airnergy FC: Mózes (kökény 46'), Dudás, Papp, Nádi (Schuszter 72'), Jakab, Kocsis, Tajti, Kókai, Kemény, Beischlag, Buchmüller


A lány U16-os korosztályunk számára is elindult a szezon. Hazai pályán a Kecskemét csapatát fogadtuk. Az első percben már sikerült megszerezni a vezetést. A mérkőzés végéig, további 10 gólt sikerült berámolni ellenfelünk kapujába.

Pintér Róbert: -Jól kezdtük a mérkőzést, végig domináltunk és a mi akaratunk érvényesült. kiváló eredmény született, látszódott, hogy sokkal érettebbek vagyunk, mint korábban. Már a felkészülésünk során is megmutatkozott, hogy mennyit léptünk előre, mennyit fejlődtünk.  Gratulálok a lányoknak!

Airnergy FC 11-0 Mercedes-Kecskeméti LC
Goldball Park

Airnergy FC: Varga, Gábor(Olár 55'), Takács, Ordasi(Bokros 52'), Kovacsics, Fazekas, Zahár(Pap 47'), Bokor, Gulyás-szabó, Galambos, Mojzes
Cserék: Dudás

Támogatóink
2013 Minden jog fenntartva. Airnergy Hungary Football Club 2008
Weboldalt készítette: