Hírek - Hétvégi eredmények, edzői értékelések
2014.04.14   13:21

A hétvégén minden korosztályunk pályára lépett valamilyen megmérettetésen. A nagyobb korosztályok bajnoki mérkőzéseken (kivéve az U21-et, mert a Szolnok elleni mérkőzést 17-én kedden rendezik), a kisebbek pedig Bozsik programon vettek részt.

Az U17 zsinórban megnyert meccseit lassan nehezen tudjuk összeszámolni (ha minden igaz, a 10. mérkőzését nyerte meg egymás után Szolnokon a csapat), a hétvégi teljesítményével nagy lépéseket tett a bajnoki cím felé. Az U19 az egy hellyel előttünk álló Gyöngyös otthonából egy pontot hozott el, míg az U16 sajnos ugyanitt 2-0-s vereséget szenvedett.

Az U14-es csapatnak a hétvégén dupla megmérettetés jutott: szombaton a saját rendezésű Bozsik programon vettek részt, míg vasárnap a Dunakanyart fogadták a mieink. A mérkőzés szoros volt, csapatunk a félidei 0-2-s állásról még felálltak a padlóról, ám 2-2-s állás után sajnos nem mi találtunk be, hanem az ellenfél, így 3-2-s vereséget szenvedtünk.

 

U19


Gyöngyös - Airnergy HFC 3-3 (2-1)

Összeállítás: Keserű - Simon (Sipos), Zsapka, Gauzer, Nagy - Gulyás (Kövér), Méder, Gecse, Kurucz (Gál) - Maka (Zsoldos), Földi

Cserék: Sipos, Kövér, Gál, Zsoldos

Gólszerzők: Földi (2), Kurucz

Edzői értékelés (Gulyás Csaba): Rosszul kezdtük  a mérkőzést. Az első tíz percben a hazaiak ránk  erőltették akaratukat, majd fokozatosan átvettük az irányítást és mi domináltunk. Azért figyelnünk kellett, mert a Gyöngyös jól kontrázott és sajnos a mi hathatós segítségünkkel és kimaradt helyzeteinkkel egygólos hátránnyal mentünk a szünetre. A második félidő-ben megfordítottuk az eredményt  egészen jól játszottunk és több góllal vezethettünk volna, ehelyett  a hazaiak találtak egy gólt a 87 percben, amitől vérszemet kaptak és izgalmassá tették a meccs végét. Sajnos csak magun-kat okolhatjuk azért, hogy engedtük felállni a hazaiakat a padlóról és három pont helyett csak egy pontot hoztunk haza.

 

U17


Szolnok - Airnergy HFC 1-2 (0-0)

Összeállítás: Fazekas- Pavelcsák, Vozári, Juhász Á., Balogh- István, Csatlós, Dévényi- Bujbáczi, Erdei, Csikó 

Cserék: Juhász B., Szidor, Kárpáti, Horváth, Széles, Nádasi

Gólszerzők: Bujbáczi, Erdei

Edzői értékelés (Pördi Ádám): Nagyon értékes három pontot hoztunk el Szolnokról. Egy kiegyenlített mérkőzésen úgy érzem, hogy megérdemelten győztünk, mert több gólhelyzetet alakítottunk ki. Bár voltak periódusok amikor a hazaiak fölénk kerekedtek, a végjátékban az akarat és a győzelembe vetett hit átsegített minket a nehézségeken. Gratulálok a CSAPATNAK!

 

U16


Gyöngyös - Airnergy HFC 2-0 (1-0)

Összeállítás: Sásdi - Szabó (Fodor), Keszthelyi (Schenk), Berki K., Králl - Dévényi D., Szerdai, Kozma, Bakos (Antal) - Daruka (Jakubek), Dévényi M.

Cserék: Schenk, Fodor, Antal, Jakubek

Edzői értékelés (Turóczi György): Az első 20 percben el is dönthettük volna  a mérkőzést, az ellenfelünk alig jött át a térfelünkön, egy előre vágott labdánál hátul rosszul helyezkedtünk és gólt kaptunk, mely belelkesítette ellenfelünket. Nem tudtunk mit kezdeni a zártan és óriási akarattal játszó gyöngyösiek ellen, ellenfelünk kihasználta fizikai fölényét, nem tudtunk gyorsan játszani, hogy ezt elkerüljük… Erre a mérkőzésre szokták azt mondani, ha 180 percig játszunk sem rúgunk gólt, egy idő után már semmi nem jött össze, rossz megoldásokat választottunk folyamatosan.

 

U14


Airnergy HFC - Dunakanyar 2-3 (3-0)

Összeállítás: Dallos - Szijártó, Nagy, Naphegyi, Kaplár - Sásdi, Balogh, Kelemen - Dudás, Mészáros, Varga

Cserék: Pesti, Vonnák, Sebők, Andási

Gólszerzők: Dudás, Mészáros

Edzői értékelés (Magyar Krisztián): Egy teljes félidő előnyt adtunk ellenfelünknek, aki köszönte szépen, élt is vele, 2-0 nem ide. Egy alapos szünetbéli fejmosás után egy teljesen másik csapat lépett pályára a második félidőre. Harcos játékunknak köszönhetően sikerült a mezőnyben is fölényt kialakítanunk, valamint helyzeteket teremtettünk, melyből ikszre hoztuk a meccset. Öt perccel a lefújás előtt a harmadik gólt is meglőttük, csak rutintalanságunk miatt még a gólvonalon beleértünk egyet, így les miatt érvénytelenítették azt. A végére 3-2 helyett 2-3 lett egy felszabadítás utáni rossz területürítés miatt.
Mentség nincs, véleményem szerint a két csapat között legalább 3-4 gól különbség van a javunkra, de ennek igazolásához nem elég egy félidei tűz, akarat és játék.
Van egy mondás "ami nem öl meg az megerősít", és ha ez így van, akkor mi ma nagyon erősek lettünk. Remélem azokat a hibákat, amiket elkövettünk, megjegyezzük és a következő alkalommal már nem lépünk bele ugyanabba a ...-ba. 


U13


Bozsik program

A Bozsik program U13-as tornáinak rendezésében ezúttal második alkalommal került ránk a sor. Négy ellenfelünkből sajnos kettő úgy döntött, hogy nem jön el a tornára, így kénytelenek voltunk két csapattal nekivágni a megmérettetésnek. Az U13-as Bozsik csapatunkat kiegészítettük több fiatallal is, és az erősen megfiatalított vegyes csapatok, tehát mind az Airnergy "A" és "B" (a keretek erősségében nem volt különbség) kitűnően helytállt. Minden csapat három mérkőzést játszott, egyet "egyesületen belül", egyet a Grund, egyet pedig a III. kerület ellen. 

Nagyon örülünk, hogy a kisebb korosztályból a "nagyokhoz felkerülők" maradéktalanul felvették a versenyt, sőt, örömmel mondhatjuk, hogy nem lógtak ki a nagyok mezőnyéből. Úgy érezzük, hogy a szerepeltetésük elősegíti a fejlődésüket, hogy amikor a saját korosztályában lépnek pályára, játéktudásban és tapasztalatokban is kortársaik fölé tudjanak nőni. Gratulálunk a résztvevő játékosoknak!

 
Támogatóink
2013 Minden jog fenntartva. Airnergy Hungary Football Club 2008
Weboldalt készítette: