Hírek - Hétvégi eredmények: felnőtt női csapatunk győzelemmel kezdett...
2018.08.27   13:48

Nem sikerült pontot szerezni a szezon első idegenbeli bajnokiján az Airnergy FC U19, valamint az U17-es csapatának. Felnőtt női csapatunk győzelemmel rajtolt.



Pördi Ádám delegált U19-es csapatunkra nehéz mérkőzés várt a hétvégén. A kora délellőtt lejátszott találkozon a biatorbágyi csapat a mérkőzés elején megszerezte a vezetést. Mindkét oldalon akadtak lehetőség, de újabb találat nem született a félidőben. A második játékrészben tovább növelte előnyét a hazai csapat egy öngólnak köszönhetően, amivel ki is alakult a végeredmény.

P.Á.: -Erős ellenfél otthonában szenvedtünk vereséget. A sok pontatlanság ellenére egyenrangú ellenfelei voltunk a hazaiaknak. Az döntött, hogy míg mi egyéni hibákból gólokat kaptunk, addig az ellenfél hibáit nem tudtuk hasonlóképpen megbüntetni. Nincs okunk elkeseredni, levonjuk a tanulságokat és dolgozunk tovább!

Viadukt SE-Biatorbágy 2-0 Airnergy FC
Biatorbágy, Iharos dűlő

Airnergy FC U19: Koksa, Varga(Nádolszky 77.), Kondorosi, Pehártz, Járóka, Göncző, Sági, Kovács(Boros 77.), Kiss, Ficsór(Veréb 46.), Petike
Cserék: Mohácsi



U17-es csapatunkra sem várt könnyebb feladat. Pajor László által írányított csapat az első félidő végén 2 gólos hátrányba került. A második játékrészben további egy talállat született a hazaiak részéről kialakítva a 3-0-ás végeredményt.


P.L.: -Nehéz meccsre számíthattunk a Biatorbágy ellen es be is igazolódott a számitásunk, egy erős, összeszokott csapattal találkoztunk és sajnos vereség lett a vége. A srácok a meccs nagy részében betartották az utasításokat azonban túl sok egyéni hibát vétettünk elöl és hátul egyaránt. Viszont lehetett látni biztató jeleket. Gratulálok az ellenfélnek!

Viadukt SE-Biatorbágy 3-0 Airnergy FC
Biatorbágy, Kolozsvári utca

Airnergy FC U17: Bíró, Kiss, Mészáros, Farkas, Várhegyi, Juhász(Majoros 80.), Molnár, Zayzon, Pap(Dániel 86.), Németh, Kovács


Felnőtt női csapatunk is megkezdte szereplését a bajnokságban. A találkozó első találatát az újpestiek szerezték, viszont erre sikerült több góllal is válaszolnunk. A félidőben 3-1-es vezetéssel vonulhatak pihenőre a csapatok. A második játékrész ott folytatodott, ahol abba hagytuk. A 47. és a 71. percben újabb két találatot szereztünk. A végére maradtak izgalmak, hiszen az Újpest csapata az utolsó 10 percben 3 gólt is tudott szerezni. 

K.E.: -Nehézkesen indult a mérkőzés de a kapott gól felébresztette a csapatot és produkáltak egy olyan 25 percet amivel eldöntötték a mérkőzést! Az utolsó percekre kijött, hogy minden meccsen az utolsó utáni pillanatokig kell figyelni! Az Újpest csapatának gratulálok és sok sikert kívánok neki a bajnokság folytatásához!

Airnergy FC 5-4 Újpest FC
Budapest, BKV Előre Stadion

Airnergy FC Női: Szappanos, Pistyán(Mayer 73.), Bors(Istvánfi 73.), Csorbai, Nádudvari, Kókai(Jakab 73.), Szabó, Gula, Buchmüller(Helly 63.), Kátai, Géczi(Méhes 90.)
Cserék: Boros




A hétvégén lejátszotta utolsó felkészülési mérkőzését az U16-os lány és fiú csapatunk. A lányok Újpestre látogattak, akikkel a bajnokság során is találkozni fognak. A mérkőzést az első perctől irányítottuk és ez gólokban is megmutatkozott. Az első félidőt követően 5 góllal vezetünk, majd a második játékrészben újabb 3 talállattal jegyeztünk.

Újpest FC LU16 0-8 Airnergy FC LU16

Budapest, Tábor utcai sporttelep


A fiúk a Grund FC csapatához látogatak. A félidőben 2-2-es döntetlennel volultak pihenőre a csapatok. A második játékrészben viszont magabiztos játékkal további 5 gólt lőve sikerült győznünk.

Grund FC 4-7 Airnergy FC

Budapest, Grund pálya


 

Támogatóink
2013 Minden jog fenntartva. Airnergy Hungary Football Club 2008
Weboldalt készítette: