Hírek - Hétvégi összefoglalók VIII.
2016.10.25   13:41

U19

Hiába a bíztató első félidő, nem sikerült otthon tartani a három pontot.

U19-es csapatunk a második helyezett Újpestet fogadta szombaton. Ellenfelünk eddig csupán egy vereséget szenvedet, így tudtuk, hogy nehéz mérkőzés elébe nézünk. Ettől függetlenül az első félidőben abszolút egyenrangú partnerei voltunk a vendégeknek. Főleg a középpályán folytak az események, ezért az első játékrészben nem esett gól.

A második félidőt az Újpest kezdte jobban. Először a 66. percben megszerezték a vezetést, majd két percre rá meg is duplázták. Nem estünk össze a két bekapott góltól, sőt szinte mindent egy lapra feltéve támadtunk. Ennek az eredménye, hogy a 79. percben sikerült szépíteni Ferenczi-Bakó góljával. Apró szépséghiba, hogy két perccel előtte a játékvezető kiállította Berki Krisztiánt. Hiába a szépítő találat, sajnos a létszámhátrány miatt már nem tudtunk akkora nyomást helyezni az újpestiekre. Sőt a végén újabb gólt szereztek, amivel végleg eldöntötték a találkozót. A vége tehát 3-1 az Újpestnek.

U19 III. o. Közép A csoport, 9. forduló:

Airnergy FC – Újpest FC 1-3 (0-0)

kezdő: Fehér – Czinege, Králl (Szabó 44’), Kiss B., Ferenczi-Bakó – Lesti (Domokos 81’), Rozgonyi, Berki A. (Dévényi 35’), Jakubek, Berki K. – Keszthelyi (Kiss N. 46’)

gólszerző: Ferenczi-Bakó (79’)

kiállítva: Berki K. (77’)

 

U17

Érvényesült a papírforma, így nem tudtuk hibára kényszeríteni a listavezető Újpestet.

A sok hiányzó miatt elég felforgatott csapattal fogadtuk a listavezető lila-fehéreket. Bár nem mi számítottunk a mérkőzés esélyeseinek, nem állt szándékunkban feltett kézzel kimenni a pályára. Az első félidőben jól tartotta magát a csapat, hiába támadott a vendégcsapat, nem találták a rést a védelmünkön. végül sajnos a félidő vége előtt mégis megtörtünk, ráadásul kétszer is, így kétgólos hátránnyal mehettünk a pihenőre.

A második félidőben némileg visszavett az Újpest, azonban mi így sem igazán tudtunk veszélyes helyzeteket kialakítani. A 60. percben pedig végképp eldöntötték a találkozót a lila-fehérek egy harmadik góllal. A mérkőzés krónikájához még hozzátartozik, hogy a 63. percben a játékvezető kiállította az egyik vendégjátékost, így ezt követően még annyira sem erőltette a támadás vezetést az Újpest, mint előtte. A végére az eredmény már nem változott, tehát maradt a 3-0 az Újpest javára.

„Akkor sem mi számítottunk volna a mérkőzés esélyesének, ha nincsenek hiányzóink. Ebben az összeállításban a realitás a tisztes vereség volt. Jól szervezetten védekeztünk szinte az egész mérkőzés folyamán. Egységes csapat benyomását keltettük, akik végig koncentráltan, fegyelmezetten futballoztak így semmi szégyenkezni valónk sincs. Előre kell tekintenünk, mert most olyan mérkőzések következnek, ahol reális esély van a pontszerzésre. Csak rajtunk múlik, hogy élünk-e vele!” – Pördi Ádám, vezetőedző

U17 III. o. Közép A csoport, 9. forduló:

Airnergy FC – Újpest FC 0-3 (0-2)

kezdő: Koksa – Nádolszky, Felső (Járóka 66’), Szabó, Kiss – Laczkó, Göncző (Józsa 77’), Jakab, Laza, Ficsór – Horváth (Pehártz 46’)

 

U16

Hiába játszott jobban csapatunk, mint a házigazda vendégek, végül pont nélkül maradtunk.

Az első félidőben több ígéretes támadásunk is volt, ám ezek rendre kimaradtak. Már-már elkönyveltük, hogy döntetlennel mehetünk a pihenőre, amikor egy védelmi hibát kihasználva, vezetést szerzett a Szentendre.

A második félidő is hasonlóan alakult, hiába támadtunk, nem sikerült gólt szerezni belőle. Sőt, hogy tetézzük bajainkat, újabb könnyelmű gólt ajándékoztunk a hazaiaknak, amivel végleg megpecsételtük saját sorsunkat. A vége tehát 2-0 a Szentedre javára.

„Ismét egy olyan ellenféltől kaptunk ki, aki nem volt jobb nálunk, de két egyéni hiba megpecsételte a sorsunkat.” – Magyar Krisztián, vezetőedző

U17 III. o. Közép C csoport, 9. forduló:

Dunakanyar SE Szentendre – Airnergy FC U16 2-0 (1-0)

kezdő: Tugyi (Tugyi 81’) – Aknai (Knul 46’), Kelemen, Kállai, Kövesdi - Varga R. (Csordás), Balogh (Farkas 51’), Varga G. (Sásdi 81’) – Raffai (Naphegyi 46’), Pásztor, Sontra (Várkonyi 86’)

 

U15

Parádés játékkal és hét gólt lőve térhetett haza az U15 Ceglédről.

Mindkét csapatnak hat pontja volt a forduló előtt, ezért igazi hatpontos rangadónak ígérkezett a találkozó. Jól indult számunkra a találkozó, ugyani Ács révén a 17. percben sikerült megszerezni a vezetést. Tíz percre ismét eredményesek voltunk, ekkor Várhegyi talált be. Hogy ne csak 2-0 legyen a félidő, arról Deli gondoskodott, így megnyugtató háromgólos előnnyel mehettünk a pihenőre.

A második félidőben sem állt le a csapat, öt perc leforgása alatt végleg eldöntötte az amúgy is igen egyoldalú találkozót. Először Czifrus talált be, majd Várhegyi és végül Ács. A gólzáport végül Gömöri fejezte be, aki a 73. percben volt eredményes, ezzel kialakítva a 7-0-s végeredményt.

U15 II. o. Közép-Keleti csoport, 9. forduló:

Ceglédi VSE – Airnergy FC 0-7 (0-3)

kezdő: Domonkos – Nagy-Szentgyörgyi, Németh, Jakab, Mansur – Duchaj, Czifrus, Várhegyi, Deli, Gömöri – Ács

gólszerzők: Ács (17’, 50’), Várhegyi (27’, 48’), Deli (38’), Czifrus (46’), Gömöri (73’)


 U14

Amilyen jól sikerült az U15-nek a ceglédi túra, annyira rosszul sült el U14-es csapatunknak.

Tudtuk jól, hogy nem mi vagyunk a mérkőzés esélyesei, a listavezető és veretlen Cegléd ellen, de így is eléggé beleszaladtunk a késbe. Már az első félidőben háromgólos előnyre tett szert a hazai csapat, amire még négye rápakolt a második félidőben. Ehhez képest sajnos nekünk még csak momentumaink sem nagyon akadtak a mérkőzésen. A vége tehát 7-0 a Cegléd javára.

U14 II. o. Közép-Keleti csoport, 9. forduló:

Ceglédi VSE – Airnergy FC 7-0 (3-0)

kezdő: Pánkotai (Molnár 61’) – Spitzer Dé., Juhász, Novák (Vahalcsik 61’) Várvédy (Sásdi 61’) – Gelencsér, Fischer (Nándori 61’), Balogh, Békés, Tóth – Spitzer Do. (Bodor 51’)

 

Női Futsal NBI

Hiába álltunk a DVTK előtt a fordulót megelőzően a bajnoki tabellán, nem sikerült ponttal hazatérni Miskolcról.

Bár tudtuk, hogy csalóka a táblázat, ugyanis a DVTK a mérkőzés esélyese, pontszerzési reményekkel utaztunk Miskolcra. Sajnos nehezítő körülmény volt, hogy hiányzott a csapat elsőszámú kapusa Deczki. Bár a hazaiaknál is akadtak hiányzók, a játékukon az nem látszódott. Tíz perc elteltével már 3-0-ra vezetett a Vénusz. Ezt követően Bereczki átlövésével sikerült szépíteni, de a félidő végszava is a hazaiaké volt, így 4-1-es hátránnyal mehettünk a pihenőre.

A második félidő is inkább a hazaiak szája íze szerint alakult, ugyanis három további góllal végleg eldöntötték a találkozót. Szerencsére volt tartása a csapatnak és nem estünk össze a három további bekapott góltól, hanem lehajtott fejjel küzdöttünk tovább a szépítésért. Végül a 37. percben Bozsik, majd a 38-ban Kókai talált be, így legalább a végszó a miénk volt. A vége tehát 7-3 a DVTK javára.

„Egy Bernáth Csillát és Kovács Alizt nélkülöző Miskolccal sem tudtuk felvenni a versenyt. Minden tekintetben jobbak voltak, hiába voltak szép megoldásaink. Egységesebb, összeszokottabb társasággal szemben maradtunk alul. Ez volt a legnagyobb arányú vereségünk, amin igyekszünk javítani a jövőben. Még több alázat és munka kell ahhoz, hogy révbe érjünk. Örülök azonban fiataljaim jó beilleszkedéséhez és kimondottan Kókai Krisztina góljához és érett játékához. Gratulálok a Miskolc csapatának a megérdemelt győzelemhez.” – Ferenczi Anna, vezetőedző.

Női Futsal NBI, 5. forduló:

DVTK-Vénusz – Airnergy FC 7-3 (4-1)

kezdő: Zámola – Bozsik, Folk, Bereczki, Fehér

cserék: Szabó, Puskás, Kókai

gólszerzők: Berecczki (12’), Bozsik (37’), Kókai (38’)

Támogatóink
2013 Minden jog fenntartva. Airnergy Hungary Football Club 2008
Weboldalt készítette: