Hírek - Hétvégi utánpótlás összefoglalók III.
2016.09.21   10:20

U19

Megszerezte első győzelmét U19-es csapatunk, a SZAC ellen.

A két meccses nyeretlenségi sorozatunk megszakítása volt a cél a vasárnap reggeli bajnokin, csapatunk számára. Ehhez a legjobb módon indult a mérkőzés, ugyanis már az első percben megszereztük a vezetést, Králl révén. A 10. percben már kétgólos volt az előnyünk, ekkor Rozgonyi talált be. A félidő derekán aztán szépített a vendég együttes, de mielőtt az egyenlítés felmerülhetett volna, Rozgonyi újabb találatával visszaállította a kétgólos előnyünket. A félidő tehát 3-1-es vezetést hozott számunkra.

A második félidőben sem vett vissza a csapat, aminek a 49. percben meg is lett az eredménye, Jakubek találatával már 4-1-re vezettünk. Innentől kezdve már a minden mindegy alapon támadott a SZAC, viszont védelmünk állta a sarat. Egészen a 88. percig, ekkor sikerült szépítenie a vendégeknek, ám mivel több találat már nem esett, így a vége 4-2.

U19 III. o. Közép A csoport, 4. forduló:

Airnergy FC-  1908 SZAC Budapest 4-2 (3-1)

kezdő: Fehér – Berki, Dévényi, Keszthelyi (Bényei 70’), Kiss – Berki, Jakubek, Schenk, Domonkos, Králl – Rozgonyi

gólszerzők: Králl (1’), Rozgonyi (10’, 35’), Jakubek (49’)

 

U17

Hiába az U19-essek sikere, U17-eseinknek nem sikerült megismételni a sikert a SZAC ellen.

Már a negyedik percben hátrányba került a csapat, ami alaposan összezavarta a fejeket. Olyannyira, hogy a 14. percben már kétgólos volt a vendégcsapat előnye. Ezt követően sem tudtuk igazán veszélyes helyzeteket kialakítani a SZAC kapuja előtt, így a félidei eredmény maradt 2-0.

A második játékrészben kicsit jobban odatette magát a csapat, de hiába a szépítő találat ekkor sem akart jönni. Végül az utolsó utáni percben, Kelemen talált be, ezzel kozmetikázva az eredményen. Ettől függetlenül sajnos továbbra is nyeretlenek az U17-esek.

„Az idény leggyengébb játékát produkáltuk. Hitehagyott, enervált, szétesett csapat benyomását keltettük. Azért bosszantó ez a vereség, mert ha tudjuk hozni az első két fordulóban mutatott játékot, akkor nem maradtunk volna pont nélkül a SZAC ellen. Keményen kell tovább dolgoznunk, hogy az első sikerélmény visszaadhassa az elvesztett önbizalmat.” – Pördi Ádám, vezetőedző

 

U17 III. o. Közép A csoport, 4. forduló:

Airnergy FC – 1908 SZAC Budapest 1-2 (0-2)

kezdő: Koksa – Szabó, Kelemen, Járóka (Kövesdi 20’), Csabai (Laczkó 60’) – Nádolszky (Jakab 60’), Göncző, Patyi (Kalázi 60’), Kiss (Ficsór 75’), Sági – Pehártz

gólszerző: Kelemen (93’)

Támogatóink
2013 Minden jog fenntartva. Airnergy Hungary Football Club 2008
Weboldalt készítette: