Hírek - II. Lelle Kupa - U9-es korosztályunk bronzérmet szerzett
2019.06.17   16:17

U9-es csapatunk szombaton, a második alkalommal megrendezésre kerülő Lelle kupán a harmadik helyet szerezte meg. 



II. Lelle Kupa U9

2019.06.15.
Balatonlelle

Csoportmérkőzések:
TIAC VSE – Airnergy FC 4-2

Airnergy FC – SZEFI 1-1

Airnergy FC – Köbányáért Egyesület 4-1

Középdöntő:
Százhalombatta – Airnergy FC 0-3

Elődöntő:
Airnergy FC - Gloriett SE 0-6

III. helyért:
Kartal SE –Airnergy FC 0-0 (büntetőkkel: 1-2)

 

Dévényi Dániel, vezetőedző:

- Szombaton a korai indulás és a nagy meleg rányomta a bélyegét a csapat első meccsére.A srácok az első pár perc után ugyan feléledtek, de így is 4-2es vereséget szenvedtek.Utána szerencsére jobbra fordultak a dolgok, előbb egy 1-1es döntetlennel egy olyan mérkőzésen, amit sokszor lezárhattunk volna. Majd egy magabiztos győzelemmel, ami a továbbjutást eredményezte a csoport második helyén. A negyeddöntőben  az addigi talán legjobb játékkal rukkoltak elő a srácok és 3-0val biztosították a helyüket a legjobb 4 között. Az elődöntőben, a tornát később megnyerő Gloriett túl nagy falatnak bizonyult, de öröm volt látni hogy ez nem szegte a srácok kedvét.Egy kimondottan izgalmas bronzmérkőzésen végül büntetőkkel sikerült felülmúlni a Kartal SE csapatát. Nagyon büszke vagyok a fiúkra, főleg azért mert a rossz kezdés ellenére mindegyikük éretten és szívvel tudott játszani a nap további részében. A torna után a lellei strandon pihent a csapat, illetve pihent volna, ha srácok hagytak volna bárkit is. Egy biztos, számomra örök élmény marad a hétvége  és remélem a fiúk számára is!


U11-es csapatunk vasárnap délelőtt, míg az U13-as korosztályunk vasárnap délután lépett pályára a Lelle Kupán.


Unyi Barnabás, U11 vezetőedző:

- A balatonlellei tornára egy évvel fiatalabbként neveztünk, tisztában is voltunk azzal, hogy nehéz dolgunk lesz, de természetesen azért megy a csapat egy tornára, hogy megnyerje azt. Sajnos ezen a hétvégén nem jött ez össze, de biztos vagyok benne, hogy a jövőben lesz nem egy sikerélményünk együtt. A két napnak és a tornának köszönhetően viszont, rengeteg tapasztalattal gyarapodtunk, amit fel tudunk majd használni. A csapatszellem elengedhetetlen a jövőbeli sikerek eléréséhez, az együtt töltött idő összekovácsolta a csapatot és szülőket egyaránt . Összességében nagyon büszke vagyok a csapatra, a körülményeket ismerve, és úgy érzem egy nagyon élvezetes hétvégét töltöttünk együtt. Hajrá Airnergy!

Berkes Máté, U13 vezetőedző:

- A hétvégét a Bozsik csapataink Balatonlellén töltötték. U13-as csapatunk vasárnap délután szerepelt a II. Balatonlelle kupán, így a szombati nap teljes egésze csapatépítéssel telt, melynek keretein belül sor került strandolásra, valamint vetélkedőkre, versenyekre, bográcsozásra,így nagyon jó hangulatban készülhettünk a megmérettetésre. Csapatunk megnyerte a nyitómérkőzést, majd a Mogyoród csapatával szemben alulmaradt, Ám még ígyis is  a csoportelsőségért játszhattunk. A mérkőzésen igencsak vitatható játékvezetői döntések után, egy jogtalanul megítélt büntetővel alulmaradtunk. így a csoport utolsó helyén zártunk. Minden dicséretet megérdemelnek a fiúk, hiszen annak ellenére, hogy minden körülmény összejátszott ellenük, mégis le tudták a negatív dolgokat rázni magukról.Csapatként működve a 9.helyet sikerült elcsípni, ami egy csoport utolsóként az elérhető legjobb helyezés volt. Összességében egy eredményes hétvégén vagyunk túl. Szeretnék ezúton is gratulálni minden gyerkőcnek és szeretném megköszönni az éves munkáját mindenkinek!
Kellemes pihenést, augusztusban találkozunk!

 A hétvégéről készült képeket itt nézhetik meg.

Támogatóink
2013 Minden jog fenntartva. Airnergy Hungary Football Club 2008
Weboldalt készítette: