Hírek - IX. Attila Kupa
2016.06.01   16:39

Május 28-án szombaton rendeztük Tápiószentmártonban a IX. Attila Kupát. A festői szépségű Kincsem Lovas és Szabadidőparkban négy korosztály 31 csapata mérte össze a tudását.

A tornának nemzetközi rangot adott, hogy a felvidéki Guta városából a Goal Academia Guta csapata is ellátogatott hozzánk. Az egész napos rendezvényen remek mérkőzéseket, a helyosztókon és a döntőkben nagy izgalmakat láthattak a népes szurkolótáborok. Az Airnergy FC csapatai és játékosai és kitettek magukért és szép számmal vihettünk haza serlegeket illetve különdíjakat. A teljesség kedvéért íme az eredménysor:

U7

Az U7-es korosztályban 7 egyesület, 10 csapata mérte össze a tudását. Egyesületünket két csapat is képviselte, egyik csapatunk a 10., míg a másik a 4. helyet szerezte meg a tornán. A Torna győztese a Dabas-Gyón FC lett.

1. Dabas-Gyón FC

2. Cegléd VSE

3. Szigethalom "zöld"

4. Airnergy FC "fehér"

5. Szigethalom "fehér"

6. Budafok "A"

7. Goal Academia Guta

8. Testvériség SE

9. Budafok "B"

10. Airnergy FC "fekete"

 

 

U9

Az U9-es korosztályban is két csapattal indultunk a tornán, akárcsak a Guta. Itt a bronz- és az ezüstérmet szerezték meg csapataink. A gólkirály Szűcs Dominik, a Budafok játékosa lett, a torna legjobb játékosának járó díjat a szigethalmi Halek Zsigmond vehette át, míg a legjobb kapus a mi csapatunkból került ki, Horváth Levente személyében.

1. Budafok LC

2. Airnergy FC "fekete"

3. Airnergy FC "zöld"

4. Szigethalom

5. Cegléd VSE

6. Goal Academia Guta "B"

7. Goal Academia Guta "A"

8. Baráti Bőrlabda FC

9. Dabas-Gyón FC

10. Testvériség

 

U11

Az U11-eseknél hét csapat mérkőzött meg és sikerült megszereznie csapatunknak az első helyet, emellett a legjobb játékos, Sebe Botond és a legjobb kapus, Kocsi Balázs is tőlünk került ki. A gólkirály a Jászalsószentgyörgy játékosa, Bagi Ádám lett.

1. Airnergy FC

2. Jászalsószentgyörgy

3. Szigethalom SE

4. Mezőkövesd-Zsóry FC

5. Testvériség SE

6. Goal Academia Guta

7. Dabas-Gyón FC

 

U13

A legidősebb korosztályban is éremmel zártuk a tornát, itt a második helyet sikerült megszerezni. Emellett ismét tőlünk került ki a torna kapusa, Miklós Tibor személyében. A gólkirályi címe Grósz Alex (Jászalsószentgyörgy) vihette haza, míg a legjobb játékos Szabó Zalán lett (Jászalsószentgyörgy)

1. Jászalsószentgyörgy

2. Airnergy FC

3. Testvériség SE

4. Dabas-Gyón FC

 





Támogatóink
2013 Minden jog fenntartva. Airnergy Hungary Football Club 2008
Weboldalt készítette: