Hírek - Indul a felkészülés
2016.01.20   12:51

A múlt heti ráhangoló edzések után, ezen a héten már teljes gőzzel zajlik a felkészülés a csapatoknál, az összes korosztályban. Tény és való, hogy a hideg idő nem legkedvezőbb, de legtöbb csapatunk egy szűk hónap múlva már bajnoki mérkőzésen lép pályára, így mindenképp kellenek az edzések.

 

U-19

Legidősebb korosztályunk már Február végén pályára lép, ráadásul egyből egy nehéz mérkőzéssel indítanak. A jelenleg negyedik, Budai FC-Tabáni Spartacust fogadják. Ősszel magabiztos győzelmet arattak Pördi Ádám fiai, így tavasszal is a győzelem az elvárás, főleg úgy, hogy jelenleg egy ponttal vezetik a tabellát.

U-18

Az U-18-asok kicsit később kezdenek, ők csupán Márciusban folytatják a küzdelmeiket az U-19 II. osztályának Közép-Kelet csoportjában. Ők a tabella hátsó feléhez tartozó Somos SE-t fogadják. Ősszel egy nagyon izgalmas mérkőzésen, 5-4-es végeredménnyel sikerült elhozni a három pontot, reméljük, ha kevesebb izgalommal is, de tavasszal is győztesen hagyják el a pályát.

U-17

Akárcsak az U-19, az U-17-es csapat is a Tabáni Spartacust fogadja Február végén, és akárcsak a "nagyok", Gabura Gyula fiai is vezetik a tabellát, így itt is mindenképpen a győzelem az elvárás a fiúkkal szemben.

U-16

Ellentétben az U-18-asokkal, az U-16  a 10. helyen áll a tabellán, míg soros ellenfelük a Somos SE az élbolyba tartozik. Ezért mindenképpen ráfér a srácokra a jó kezdés, emellett nyilván van némi törleszteni valójuk az őszi vereségért.

U-15

Az U-15-nek is lesz egy plusz hete a felkészülésre, mivel ők is csak Márciusban lépnek először pályára. Dunaharasztira utaznak majd a srácok, ahol mindenképpen a győzelem lesz az elvárás, ha szeretnék megőrizni helyüket a tabella élén.

U-14

A legfiatalabbjaink is Márciusban kezdenek, és kelleni is fog az a plusz egy hét, mivel van némi javítanivalója a csapatnak. Kezdésnek ők is dunaharasztira utaznak, ahol az őszi eredmény alapján, akár egy "könnyed" győzelemmel is kezdhetik a tavaszt.

 

Támogatóink
2013 Minden jog fenntartva. Airnergy Hungary Football Club 2008
Weboldalt készítette: