Hírek - Ismét fölényes siker
2015.03.31   13:28

A Dabast fogadta U14-es csapatunk. A tavaszi szezonban eddig feltartóztathatatlanok a srácok, három meccsen harmincöt gólt szereztünk, így a vendégek nem számíthattak kellemes mérkőzésre.

Az első negyedóra gól nélkül telt, de aztán fölényünk az eredményben is megmutatkozott: az első játékrészben hatszor találtunk be, külön kiemelhető az a bő tíz perces periódus, amely során négy gólt szereztünk, így az első félidő végére minden lényegi kérdés eldőlt. Fordulás után ellenfelünk hamar szépített, ám ennél több pozitívum nem is jutott számukra a mérkőzésen. Az utolsó húsz percre fordulva ismét fergeteges pillanatokat produkáltunk, nyolc perc alatt négyszer jutott a labda ellenfelünk kapujába, így ismét kétszámjegyű gólt szereztünk, ahogy tavasszal eddig minden alkalommal!
A csapatot ezúttal Gabura Gyula irányította, Magyar Krisztián ezúttal nem tudott ott lenni a mérkőzésen, mert előző éjjel rosszul lett, és a napot kórházban töltötte. Klubunk minden tagja nevében jobbulás kívánunk neki, és ezt a szép győzelmet neki ajánljuk.


AIRNERGY FC U14 - DABAS FC U14 10 - 1 (6 - 0)
Hegyi - Pesti, Naphegyi, Balogh, Varga G., Sásdi, Pásztor, Dudás, Kövesdi, Nagy, Varga R.
cserék: Kaplár, Deli, Szíjártó
gól: Pásztor(5), Varga G.(2), Nagy, Balogh, Deli

Támogatóink
2013 Minden jog fenntartva. Airnergy Hungary Football Club 2008
Weboldalt készítette: