Hírek - Karnyújtásnyira a dobogó az U16-nak
2014.05.20   20:18

Múlt héten több korosztályunk is sorozatos terhelésnek volt kitéve, hiszen (bár az U14-es csapat hétközi mérkőzése elmaradt), több csapatunk is két mérkőzést játszott a héten, nem beszélve a sérülések, hiányzók miatt lecsökkent keretek miatt más korosztályba is besegítő játékosokról.

Az U17 vette legjobban az akadályt, hiszen legutolsó, a Vác elleni sorsdöntő 3-0-s siker után két újabb 3-0-s sikert aratott, hétközben a Vasas Akadémia ellen, hét végén pedig a Budaörs ellen. Ekkor fordult elő az a furcsa helyzet, hogy míg az U17-es bajnokságban az első helyen álló Airnergy játszott az utolsó Budaörssel, addig az U21-ben ez pont fordítva volt. Ennek megfelelően is alakultak az eredmények, hisz legidősebbjeink 0-5-re kikaptak a listavezető Budaörstől.

Az U17 így egyetlen győzelemre került a matematikailag is biztos bajnoki címtől, ám a vezetőség immár nem éri be a bajnoki címmel, kötelező tavaszt kell produkálni (az U17 zsinórban 14. meccsét nyerte meg, az elvárt tökéletes tavasz pedig természetesen csak ugratás - bár nagyon szép eredmény lenne, amire büszkék lehetnénk).

Az U16 is fölényes győzelmet aratott, a Jászberényt 9-0-val küldte haza, így alighanem nekik is meglesz a dobogós hely. A 9 gólt testvériesen osztotta meg egymás közt Jakubek, Daruka és Dévényi Marci (egyaránt 3 góllal vették ki a részüket a sikerből). 

 

U21


Airnergy HFC - Budaörs SC 0-5 (0-4)

Összeállítás: Keserű (Dedics) - Sipos, Pavelcsák (Zsoldos), Simon, Nagy - Méder, Farkas (Pallus), Kurucz (Gulyás), Baksa - Földi, Maka

Csere: Zsoldos, Gulyás, Dedics, Pallus

Edzői értékelés (Földesi Károly): Érvényesült a papírforma a bajnokságot vezető csapat megérdelten nyert. Nálunk sok volt a hiányzó, akik helyettesítették őket lelkesek volfak, de a rutin őket is legyőzte!

 

U19


Airnergy HFC - NKSE Jászberény 1-3 (1-0)

Összeállítás: Keserű - Simon (Csikó), Sipos (Bujbáczi), Varga, Nagy (Pallus) - Méder, Gulyás (Ráhel), Dévényi, Baksa (Zsoldos) - Földi, Maka

Csere: Lajtos, Bujbáczi, Csikó, Pallus, Ráhel, Zsoldos

Gólszerző: Földi

Edzői értékelés (Gulyás Csaba): Az ellenfél több mint félórás késéssel érkezett, így a mérkőzés kezdése is elcsúszott egy órával és ez úgy néz ki, hogy megzavart minket. Jól kezdtünk, az első húsz percben helyzeteket alakítottunk ki, amelyből sajnos csak egy gólt tudtunk szerezni. A félidő többi részében és a második félidőben is szétesett a csapatjátékunk nem tudtunk újítani, sajnos a cserék sem tudták felpörgetni a csapatot, így sajnálatos vereséget szenvedtünk. Olyan szerkezeti hibákat vétettünk, amellyel nem keltettünk csapat benyomást, és elment a játék az egyénieskedés felé. A pálya minden területén rossz döntéseket hoztunk, a szerencse is elpártolt tőlünk és ez a mérkőzés sajnos így nem is végződhetett másként. 

 

U17


Airnergy FC - Vasas Akadémia 3-0 (1-0) (hétközi mérkőzés)

Összeállítás: Nádasi- Pavelcsák, Varga, Juhász Á., Kárpáti- Juhász B., Csatlós, István- Bujbáczi, Erdei, Dévényi  

Cserék: Vozári, Ráchel, Csikó, Széles, Horváth, Fazekas 

Gólszerzők: Csatlós, Erdei, Juhász B.

Edzői értékelés (Pördi Ádám): Fontos győzelmet arattunk! A Vasas nagyon jó képességű játékosokból áll, de mint csapat egyértelműen mi voltunk a jobbak. Komoly fegyvertény, hogy, ismét kapott gól nélkül hoztunk le egy rangadót. Ehhez kellett az egy kiváló kapusteljesítmény, a védekezésben egymás kisegítése és egy adag szerencse is. A mérkőzést végig a kezünkben tartottuk, több helyzetünk volt, mint a vendégeknek és teljesen megérdemelten nyertük meg a találkozót! A hátralévő mérkőzéseinken is ilyen motiváltam kell futballoznunk és akkor feltehetjük az i-re a pontot! Gratulálok a CSAPATNAK!

Airnergy - Budaörs 3-0 (2-0)

Összeállítás: Nádasi- Széles, Varga, Vozári, Kárpáti- Csatlós, Juhász b., István- Bujbáczi, Erdei, Dévényi

Cserék: Farkas, Csikó, Ráchel, Horváth, Nagy, Fazekas

Gólszerzők: Bujbáczi, Juhász B., Csatlós

Edzői értékelés (Pördi Ádám): Érezhető volt a csapaton, hogy egy hét alatt a harmadik bajnokinkat játszottuk. Nem tudtuk ugyan azt az elszántságot és koncentrációt nyújtani, mint a Vác és a Vasas elleni mérkőzéseken. Szerencsénkre ma a sereghajtót fogadtuk hazai pályán, így a tavasz leggyengébb játékával is hoztuk a kötelezőt. Még egy győzelem kell a bajnoki címhez, de ehhez hasonló játék a Tabán ellen kevés lesz!

 




U16


Airnergy HFC - NKSE Jászberény 9-0 (5-0)

Összeállítás: Sásdi - Bakos, Berki, Fodor, Keszthelyi - Kozma, Dévényi  D., Jakubek - Szerdai, Dévényi M., Daruka

Cserék: Berki K., Szabó

Gólszerzők: Dévényi M. (3), Jakubek (3), Daruka (3)

Edzői értékelés (Simon Péter): A mérkőzés elején kiderült, hogy a két csapat nincs egy súlycsoportban, hamar átvettük a játék irányítását.  A pálya talaja nem volt ideális a sok eső miatt, ezért akadozott a játék. A mérkőzés egyes szakaszaiban körülményesen és lassan játszottunk,  ezért sok helyzet ki is maradt. Végeredményben elégedettek lehetünk a mérkőzés képével és az eredménnyel, nagy lépést tettünk a dobogó eléréséhez.

 

U14


Csepel Halászi - Airnergy HFC 9-0 (7-0)

Összeállítás: Dallos - Pesti, Kelemen, Naphegyi, Kaplár - Balogh, Sásdi, Varga - Dudás, Mészáros, Vonnák

Cserék: Sásdi, Nagy, Szijártó




 

 
 
Támogatóink
2013 Minden jog fenntartva. Airnergy Hungary Football Club 2008
Weboldalt készítette: