Hírek - Keserű szájízzel távozott a Veresegyház
2015.04.27   15:12

Kemény mérkőzések vártak csapatainkra a Közép-Kelet csoportban. Bár veretlenek maradtunk, csak részben lehetünk elégedettek.

U19-es csapatunk számára remekül kezdődött a mérkőzés, az első percekben kétszer is ellenfelünk védelme mögé tudtunk kerülni, ráadásul az egyik ilyen esetnél a kapusuk a kiállítás sorsára jutott. Az emberelőnnyel azonban sajnos nem tudtunk élni, ugyan kapufáig, ziccerekig jutottunk, ezek rendre kimaradtak, és ellenfelünk szerezte meg a vezetést. Gyorsan jött az egyenlítő találat, így döntetlen állással fordultunk, a második félidőben azonban újfent csak kihagyott helyzeteket jegyezhettünk fel, újabb gól nem esett, így egy pontot tartottunk itthon.

AIRNERGY FC U19 - VERESEGYHZ VSK U21 1 - 1 (1 - 1)
Iváncsik - Benedek, Joó, Pavelcsák, Balogh - Csatlós, Berkes, Erdei, Unyi, Dévényi - Pándi
cserék: István, Szidor, Vozári, Fazekas
gól:Berkes


Értékelés: Jól kezdődött számunkra a mérkőzés, hiszen két perc alatt kétszer kerültünk az ellenfél védelme mögé, és a második alkalommal kiállították a vendégek kapusát. A következő negyedórában rúgtunk két kapufát, és kihagytunk néhány ziccert. Ahogy ez lenni szokott, egy pontrúgás után hátrányba kerültünk, amit sikerült még a félidő lefújása előtt egalizálnunk. A második félidőben enyhén szólva nem játszottunk jól, ennek ellenére tiszta gólhelyzetek sorát alakítottuk ki, de képtelenek voltunk a hálóba találni. Így maradt a döntetlen és ez a két pont még nagyon fog hiányozni a végelszámolásnál.

                                                         Pördi Ádám



Akadémista csapatunk sem számíthatott könnyű mérkőzésre, de nagyszerűen kezdtük a találkozót, gyorsan vezetést szereztünk egy öngóllal, az első félóra végére pedig a három pont sorsát is végleg eldöntöttük, Jurecska duplájával már háromgólos volt az előny, sőt, még a szünet előtt megszereztük a negyedik találatunkat is. Fordulás utn ott folytattuk, ahol abbahagytuk, tíz perc alatt újabb két gólt szereztünk, így vezetésünk már fölényessé vált, az utolsó negyedórában pedig megszereztük a hetedik gólt is, így szép győzelmet arattunk. Szerdán újabb nagyon fontos találkozó vár ránk Gödöllőn.

AIRNERGY FC U16 - VERESEGYHÁZ VSK U17 7 - 0 (4 - 0)
Schubert - Szabó M., Csopey, Blonski, Német - Zsíros, Barta, Potocska, Lesti, Sziám - Jurecska
cserék: Balázs, Jurassa, Magony, Dévényi M., Balogh M., Kiss B.
gól: Jurecska(4), Lesti, Német, és öngól

Támogatóink
2013 Minden jog fenntartva. Airnergy Hungary Football Club 2008
Weboldalt készítette: