Hírek - Kettőből kettő győzelem
2015.04.09   17:26

Előbb a Közterület csapatával találkoztunk, ezen a mérkőzésen leginkább U17-es játékosaink kaptak szerepet. Az időjárás nem volt éppen ideális, ám ez sem akadályozta meg magabiztos győzelmünket: az első félidőt követően ugyan még csak egy góllal vezettünk, a második játékrészben azonban háromszor is betaláltunk, így bebiztosítottuk a sikert.

AIRNERGY FC U17 - KÖZTERÜLET SK U17 5 - 1 (2 - 1)
Nádasi - Német, Fodor, Vörös, Albert - Berki K., Dévényi D., Schenk - Dévényi M., Sziám, Magony
cserék: Bakos, Kiss, Schubert
gól: Schenk(2), Dévényi D., Dévényi M., Sziám

Értékelés:
Rendkívül rossz időjárási viszonyok közt játszottunk, és a pálya talaja sem volt ideális, de sikerült hozni a kötelező három pontot. A játék a körülményekhez képest elfogadható volt, a megbeszélt taktikai elemeket is tudtuk a gyakorlatban alkalmazni. Sajnos az edzéslátogatottságunk nem elég magas, nagyrészt ennek tudható be, hogy támadásban és védekezésben is akadozik a játékunk. Mindenkinek meg kellene értenie, hogy edzés nélkül nem lehet fejlődni sem egyénileg, sem csapatszinten. Gratulálok a GYŐZELEMHEZ!

                                                          Simon Péter


Három napra rá a Szabadkikötő csapatát fogadtuk, és ez egyben történelmi mérkőzésnek is mondható, hiszen akadémiai korosztályunk első alkalommal játszott bajnoki mérkőzést új otthonunkban, a Szily Kálmán Szakközépiskola pályáján. Gyorsan vezetést szereztünk, ezután azonban a teljes megnyugvást jelentő második találatra sokáig kellett várni - bár tegyük hozzá, győzelmünk így sem forgott veszélyben. Az utolsó negyedórában aztán már a gólok is jöttek, így végül hárommal nyertünk a történelmi találkozón.

AIRNERGY FC U16 - SZABADKIKÖTŐ U17 3 - 0 (1 - 0)
Balázs - Albert, Blonski, Csopey, Szabó  - Lesti, Barta, Szegő, Zsíros, Magony - Jurecska
cserék: Potocska, Balogh, Jurassa
gól: Magony, Szegő, Jurecska

Támogatóink
2013 Minden jog fenntartva. Airnergy Hungary Football Club 2008
Weboldalt készítette: