Hírek - Kettős győzelem
2015.08.18   13:49

Komoly erőpróba várt két csapatunkra, az első osztályban szereplő Váccal mérte össze erőit U19-es és U17-es korosztályunk. A közelgő bajnoki rajt előtt bizakodásra adhat okot, hogy mindkét csapatunk gólzáporos mérkőzésen legyőzte jó erőkből álló riválisát.


U19:


AIRNERGY FC - VÁC FC 3 - 2 (1 - 1)

Iváncsik - Benedek, Csatlós, Kakuszi, Kárpáti - Berkes, Unyi, Oláh - Nagy, Erdei, Dévényi
cserék: Kocsi, Juhász, Fazekas, Szidor, Molnár, Alimán
gól: Dévényi, Unyi, Kocsi



Értékelés:
Kimondottan jó iramú mérkőzést  játszottunk, első osztályban játszó  ellenfelünk rákényszerített minket, hogy  olyan sebességen futballozzunk, ami a  komfortzónánkon kívül esik. Voltak a  mérkőzésnek olyan periódusai, ahol  ennek meg is tudtunk felelni, ekkor  szereztük a góljainkat, a találkozó többi  részében pedig inkább taktikusan, mint  szépen játszva tartottuk távol a kapunktól  a váci támadókat. Külön pozitívum, hogy  bár mi is elfáradtunk, a vendégeknél így is  jobban bírtuk a végét erővel. Jól sikerült a főpróba, jöhet az előadás!

                                                     (Pördi Ádám)


U17:


AIRNERGY FC - VÁC FC 4 - 3
Fehér - Kiss, Blonski, Petike, Csopey, Kovács, Zsíros, Szabó, Barta, Czinege, Jurecska
cserék: Jurassa, Magony, Potocska, Lesti, Balázs
gól: Jurecska(3), Magony


Értékelés:
Igazi erőfelmérő volt a számunkra ez a  mérkőzés, mert egy első osztályú  csapattal  találkoztunk. A nagy meleg  miatt  három harmadra oszlott a  mérkőzés,  az első harmadban nem tudtuk  felvenni a játék ritmusát, párharcaink  nagy  részét elvesztettük és a labdát se  tudtuk megfelelően birtokolni.  Megtapasztaltuk az osztálykülönbséget a  saját bőrünkön.  A második harmad már  sokkal jobban alakult, kezdtük felvenni a  játék ritmusát, helyzeteket is ki tudtunk  alakítani. Fizikálisan is egyre inkább felvettük a harcot a Váccal, és már a második harmad felétől mi irányítottuk a játékot. Hatékony támadásokat vezettünk és gyönyörű gólokat rúgtunk. Összességében jól vizsgázott a csapat, és volt két-három kimagasló egyéni teljesítmény. Remek visszajelzés volt ez a találkozó arra, hogy jó úton járunk. Gratulálok a Csapatnak!

                                                     (Simon Péter)

Támogatóink
2013 Minden jog fenntartva. Airnergy Hungary Football Club 2008
Weboldalt készítette: