Hírek - Kettős győzelem a Gyöngyös ellen
2015.04.09   12:09

Nem várt könnyű mérkőzés egyik csapatra sem: az  idősebbeknél a második és tizedik helyezett hat pontra van egymástól, így az élboly tagjai ellen minden siker felértékelődik, akadémsta csapatunk ellenfele pedig hozzánk hasonlósan dobogós, tehát igazi rangadóra lehetett számítani.

U19-es csapatunk lépett előbb pályára, nagy lelkesedéssel, viszont rendkívül foghíjas kerettel: a kispadon kizárólag cserekapusunk foglalt helyet, míg ellenfelünk tizenhét játékossal érkezett. Azonban nem minden a mennyiség, ez a mérkőzés folyamán be is bizonyosodott, csapatunk ugyanis rendkívül szervezetten játszva, nagyot küzdve megnyerte a találkozót, ezzel nagyon fontos három pontot szerzett.

AIRNERGY FC U19 - GYÖNGYÖS U21
1 - 0 (1 - 0)

Iváncsik - Benedek, Pavelcsák, Joó, Balogh - Csatlós, Szidor, Unyi, Kárpáti, Nagy - Pándi
csere: Fazekas
gól: Pándi

Értékelés:
Az első játékrészben szellősen védekeztünk így ellenfelünk többször is helyzetbe tudott kerülni, de szerencsénkre nem éltek a lehetőségekkel. Nekünk is akadtak helyzeteink, de a vezetésre egészen a félidő végéig várni kellett. A második játékrészben már jobban zártuk le a területeket, és néhány veszélyes kontrát is vezettünk. A hajrában zártan védekezve átvészeltük az utolsó rohamokat is, így nagyon fontos három pontot tartottunk otthon. Mindenképpen dicséret illeti a csapatot a szervezett játékért!

                                            Pördi Ádám


Akadémista korosztályunk mérkőzése sokkal egyértelműbben alakult. Az első félórában ugyan itt sem született gól, ám ezután kétszer is betaláltunk, így megnyugtató előnnyel vonulhattunk pihenőre. Aztán az utolsó harminc percbe érve végleg eldőlt a találkozó, ugyanis újabb gólt szereztünk, ráadásul ellenfelünk emberhátrányba került. Ezután újabb két gólunkkal már fölényesen vezettünk, az utolsó percben ráadásul újabb gyöngyösi játékos jutott a kiállítás sorsára, mi pedig megszereztük a hatodik találatunkat is, fölényesen nyertük tehát a rangadót.

AIRNERGY FC U16 - GYÖNGYÖS U17 6 - 0 (2 - 0)
Jurassa - Német, Blonski, Zsíros, Szabó - Lesti, Barta, Szegő, Potocska, Kiss - Jurecska
cserék: Magony, Sziám, Balázs, Dévényi M., Albert
gól: Jurecska(2), Zsíros(2), Szegő, Szabó

Értékelés:
Igazi rangadó volt ez a mérkőzés a tabelllán elfoglalt helyezéseket tekintve, és szerettünk volna visszavágni az őszi vereségért. Egész héten, minden idegszálunkkal a mérkőzésre készültünk, és a játékosok rendkívül profi módon álltak hozzá. A mérkőzés elején nem igazán találtuk a ritmust, két óriási helyzet is kimaradt. Szerencsés góllal szereztünk vezetést, és nagyon fontos volt, hogy ezután rövidesen ismét betaláltunk, ez lélektanilag nagyon jól jött. A második játékrészben minden téren felülmúltuk ellenfelünket, jó érzés volt látni, hogy a befektetett munka meghozza gyümölcsét. Nem szabad azonban hátradőlni, tovább kell dolgozni ilyen hozzáállással, és akkor nagyon sok szép eredmény lehet még ebben a csapatban. Gratulálok minden egyes játékosnak!

                                                  Simon Péter

Támogatóink
2013 Minden jog fenntartva. Airnergy Hungary Football Club 2008
Weboldalt készítette: