Hírek - Kettős győzelem a Pásztó ellen, U17-es siker Rákospalotán
2014.04.28   12:51

Sikerekkel zártuk az áprilist. Az U21 sajnos kikapott a REAC-tól idegenben, azonban minden más korosztályunk veretlen maradt a hónap utolsó hétvégéjén. A legidősebbek péntek délután 4-3-as vereséget szenvedtek Rákospalotán (a 82. percben még 3-2-re vezettek fiaink), ugyanezen a délutánon az U17 hozta a kötelezőt és megverte a sárga-kékeket (0-1), így 7 fordulóval a vége előtt, vesztett pontok tekintetében 4 ponttal a Vác, 6 ponttal a Tatabánya előtt áll.

Az U19 szombaton 3-1-re, az U16-os csapatunk pedig 5-0-ra verte a Pásztó csapatát, így az idősebbek reálisan a 4-5. helyért, míg a fiatalabbak a dobogós hely megtartásáért küzdhetnek. 

Az U14-es csapatunk vasárnap úgy utazott Pilisvörösvárra (ahol a Balassagyarmat csapatát fogadta), hogy egy nappal korábban 3 U13-as futsal meccset is játszottak a nyugat magyarországi futsal döntőben. A fiúk bizonyítva küzdeni tudásukat, pontot raboltak a Balassagyarmattól, a mérkőzés 0-0-s döntetlennel zárult.

 

U21


REAC - Airnergy HFC 4-3 (1-2)

Összeállítás: Lajtos - Sipos, Seres, Simon, Gauzer - Méder, Gulyás, Gecse - Kurucz (Zsoldos), Földi, Maka

Csere: Zsoldos, Dedics

Gólszerzők: Földi, Méder, Maka

Edzői értékelés (Földi Károly): Közel álltunk a bravúrhoz, hiszen kétszer is vezettünk. Sajnos a védelmünk segített a hazaiaknak, így veszítettünk.

 

 

U19


Airnergy HFC - Pásztó 5-0 (3-0)

Összeállítás: Keserű - Sipos, Klacsák, Gulyás, Simon (Kristóf), - Méder, Gecse, Dévényi (Horváth) - Kurucz, Földi, Maka

Cserék: Kristóf, Horváth, 

Gólszerzők: Földi (2), Méder (2), Maka 

Edzői értékelés (Gulyás Csaba): Az első félidőben határozottan és jól futballoztunk, összhang volt a csapatrészek között. Döntőnek bizonyult, hogy a mérkőzés elején gólokat tudtunk szerezni, amivel sokkoltuk az ellenfelet és nem is tudtak velünk mit kezdeni. A második félidőben is mi domináltunk, de már kicsit tompábbak voltunk. Így is voltak lehetőségeink, de már az ellenfelünknek is. Szerencsére újra gólokat szereztünk és ezzel le is zártuk a mérkőzést, amelyet az összkép alapján ilyen arányban is teljesen megérdemelten nyertünk meg.

 

U17


REAC - Airnergy HFC 0-1 (0-0)

Összeállítás: Nádasi - Pavelcsák, Vozári, Juhász Á., Balogh - Csatlós, Juhász B., István - Csikó, Erdei, Bujbáczi 

Csere: Dévényi, Horváth, Kövér, Farkas, Fazekas 

Gólszerző: Csikó

Edzői értékelés (Pördi Ádám): Nagyon megszenvedtünk a három pontért. A hazaiak jól szervezetten, nagy elszántsággal védekeztek. Az első félidőben közepes tempóban futballoztunk így a mezőnyfölény meddő maradt. Ritkán tudtunk csak helyzetbe kerülni és akkor is rendre rossz döntést választottunk. A második játékrészben sem sokat változott a játék képe. Ahogy telt az idő a REAC egyre lelkesebbé vált, a remélt egy pont egyre elérhetőbbnek tűnt számukra. Ekkor már ziccereket is hibáztunk, ezzel együtt hátul jobban kinyíltunk és így a hazai kontrák veszélyesebbé váltak. A végjátékban sikerült a három pontot érő gólt begyötörnünk és ezzel (megérdemelten) megnyernünk a mérkőzést. Gratulálok a CSAPATNAK!

 

U16


Airnergy HFC - Pásztó 3-1 (3-0)

Összeállítás:Sásdi - Berki K., Berki A., Keszthelyi, Králl - Bakos, Dévényi D., Jakubek., Dévényi M., Daruka (Antal), Kozma (Schenk)

Csere: Antal, Schenk

Gólszerzők: Kozma, Dévényi M., Jakubek

Edzői értékelés (Simon Péter): Elég álmosan kezdtük a mérkőzést, lassan, körülményesen járattuk a labdát, de mezőnyfölényben játszottunk. Helyzetet sajnos nehezen tudtunk kialakítani a mély talajon. A 15. percben egy gyönyörű szabadrúgásból vezetést szereztünk. Az első félidő második felében sikerült gyorsabban járatni a labdát, meg is lett az eredménye: két gyönyörű gólt is szereztünk. Félidőben kértem, hogy gyorsabban járassuk a labdát, ez nem valósult meg, szépen belealudtunk a mérkőzésbe. A győzelmünk viszont nem forgott veszélybe. Gratulálok a győzelemhez!

 

U14


Airnergy HFC - BSE Palóc Farkasok  0-0 (0-0)

Összeállítás: Dallos - Pesti, Kelemen, Naphegyi, Kaplár - Sebők, Sásdi, Varga - Dudás, Szabó, Vonnák

Cserék: Andrási, Szijártó

Edzői értékelés (Magyar Krisztián): A mai napon megérkezett a football a játékunkba. Több szempontból nehéz mérkőzésre számítottunk, egyrészt azért, mert csapatunk az előző napon három Futsal meccsen vett részt, ami fizikálisan megviselte a fiúkat, másrészt több játékosunkat is nélkülözni voltunk kénytelenek, így egy kapus és egy mezőny tartalékkal vágtunk neki a vasárnapnak.

Maximális dícséret és elismerés jár minden játékosnak, mert teljesítőképességük határát súrolva harcoltak és ami még ennél is fontosabb, szervezett, tudatos, jó teljesítményt nyújtottak a pályán. Végre megértettük, hogy merni kell játszani nem kell a fizikális fölénytől megijedni. Kevés érintéssel, de annál több labda nélküli mozgással képesek lehetünk kiegyenlíteni az életkorunkból adódó hátrányunkat. Védekezésünk minden csapatrészben jól és határozottan működött, támadásban pedig folyamatosan ötletes, szép támadásokat vezettünk. Sajnos két nagy helyzetet kihagytunk, de az ellenfelünknek is voltak lehetőségei -ezért reális eredmény született.

Külön öröm számomra, hogy, akik ma pályára léptek mindannyian bizonyították, hogy lehet velük számolni és képesek olyan teljesítményt nyújtani, amivel nagy segítségére lehetnek a csapatnak.




Támogatóink
2013 Minden jog fenntartva. Airnergy Hungary Football Club 2008
Weboldalt készítette: