Hírek - Leány Futsal U15: Győzelem a rajton
2016.10.24   00:54

Megkezdte szereplését U15-ös leány futsal csapatunk az U15 első osztályának nyugati csoportjában. Első ellenfelünk a Szekszárdi UFC volt.

A végig kiélezett találkozó mi szereztük meg a vezetést a harmadik percben, Horváth révén. Ezt követően váltakozva forogtak veszélyben a kapuk és végül a hetedik percben egyenlített a hazai csapat. Hiába a bekapott gól, továbbra sem lankadt a lányok támadó kedve, ami meg is hozta az eredményt, a 13. percben Takács szerezte meg ismét számunkra a vezetést. Még erre is volt válasza a Szekszárdnak, azonban Takács gondosodott róla, hogy mégis előnnyel mehessünk a pihenőre.

A második játékrész a hazaiak számára indult kedvezően, ugyanis már az első percben sikerült egyenlíteniük. Innentől kezdve mindkét csapat még elszántabban küzdött a győztes gól megszerzéséért. Alaposan próbára tették védelmünket a hazaiak, azonban a lányok bírták a strapát. Egy perccel a vége előtt pedig jött a dráma, Horváth talált be ismét, ezzel megszerezve a győztes gólt számunkra. A vége tehát 4-3 a javunkra, így győzelemmel mutatkoztak meg a lányok az első osztályban.

"Egy végig kiélezett mérkőzésen gyűjtöttünk be fontos három pontot. A mérkőzés előtt és közben is hátráltattak minket kisebb sérülések, de ezek ellenére hatékony támadásvezetéseinknek és megfelelően kemény védekezésünknek köszönhetően mi kerültünk ki győztesen a mérkőzésből." - Ország Anita, utánpótlás vezetőedző.

Leány Futsal I. o. U15 Nyugat, 1. forduló:

Szekszárdi UFC - Airnergy FC 3-4 (2-3)

kezdő: Kemény - Strobl, Gulyás-Szabó, Takács, Horváth

cserék: Kállai, Pokorni

gólszerzők: Horváth (3', 29'), Takács (13', 19')

Támogatóink
2013 Minden jog fenntartva. Airnergy Hungary Football Club 2008
Weboldalt készítette: