Hírek - Leány futsal: U14, U18 - Bíztató kezdés
2016.01.24   21:20

Férfi futsalosaink után, az U14-es és U18-as lányok is megkezdték szereplésüket a 2015-2016-os idény második felében. Sikeresnek mondható a hétvége, ugyanis három mérkőzésből kettőn győzedelmeskedett, mind az U14-es, mind az U18-as csapat. Mindkét korosztályban úgy zajlanak a fordulók, hogy egy napon több mérkőzést is rendeznek, így akár egy mini-tornának is felfogható az egész.

 

Leány U14

Airnergy FC - DASE DSE 1-0 (0-0)

A forduló előtt sereghajtó U14-es csapatunk, az első mérkőzésen a DASE Debrecen csapatával mérkőzött meg. Sokat kellett várni a gólra, ám a második félidő elején végül Vecsei találatával megszereztük a vezetést és innentől kezdve már nem is változott az eredmény, tehát rögtön győzelemmel kezdtek Ország Anita lányai. Mivel közben a közvetlen rivális Covritas kikapott ez azt jelentette, hogy a lányok előre is léptek a tabella negyedik helyére.

 

Airnergy FC - FTC-Hungária 1-4 (0-2)

A második mérkőzésen a listavezető és veretlen FTC következett, ahol már a pontszerzés is bravúrnak számított volna. Sajnos a mérkőzés elején kétgólos hátrányba kerültünk és nem is sikerült szépíteni az első félidőben. A második játékrészt ott folytatta a Fradi, ahol az elsőt elkezdte és további két találattal, már 4-0 volt az állás. Végül a 26. percben Pokorni révén sikerült szépíteni, így a vége egy abszolút vállalható 4-1

 

Covritas Futsal Team - Airnergy FC 2-3 (1-3)

Az utolsó mérkőzésen dőlt el, hogy meg tudja-e tartani csapatunk a negyedik helyet a csoportban, mivel a Covritas csupán egy ponttal volt mögöttünk. Szerencsére parádésan indítottak a lányok, mert már az első percben megszereztük a vezetést, Stika révén. Ezt követően sem engedett ki csapatunk és egy újabb Stika góllal, valamint Vecsei találatával már 3-0 állt az eredményjelzőn. A félidő előtt még szépített a az ellenfél, így 3-1-gyel fordultak a csapatok. Sajnos a második játékrészre a védekezésen volt a hangsúly, így nem maradt erőnk a támadásra. A 19. percben újabb Covritas gól született, így már csak egy gólra voltak riválisaink. Azonban a lányok nagyot küzdve nem engedték ki a kezükből a mérkőzést, így megérdemelten előzték meg riválisukat.

Leány Futsal U14 Kelet, 6. forduló:

FTC-Hungária - Covritas Futsal Team 14-0

Airnergy FC - DASE 1-0

Airnergy FC - FTC-Hungária 1-4

DASE - Covritas Futsal Team 6-3

FTC-Hungária - DASE 9-0

Covritas Futsal Team - Airnergy FC 2-3

 

 

Leány U18

Airnergy FC - Brand Mission Tolna-Mőzs 6-3 (3-3)

Nem indult könnyen az U18-as csapatnak az első mérkőzés, ugyanis a 11. percre már kétgólos hátrányban voltak a lányok. Szerencsére sikerült szépíteni Pável révén, azonban egy percre rá már újra kettő volt közte. Ettől sem zuhant össze a csapat, helyette Jelen duplájával sikerült egalizálni, még a félidő vége előtt. A második játékrészben sokáig nem esett gól, azonban végül Jakocska két, illetve Pistyán egy góljával bebiztosítottuk a győzelmet, így összességében 6-3 arányban sikerült legyőzni a listavezetőt.

 

Rubeola FC Csömör - Airnergy FC 5-1 (3-0)

Sajnos úgy tűnik sokat kivett a lányokból az első mérkőzés, ugyanis a Csömör ellen már sokkal halványabb volt a játék. Olyannyira, hogy a félidőben már 3-0 volt oda. Bár a második félidőben Kókai révén sikerült szépíteni, sajnos egy percre rá jött a válasz és végül a 38. percben a kegyelemdöfést is megkaptuk. Így hiába a bravúr az első mérkőzésen, 5-1-es vereséggel zártunk a Csömör ellen.

 

Airnergy FC - Univerzum 6-1 (3-1)

Az utolsó mérkőzésen a sereghajtó és eddig nyeretlen Univerzum ellen léptünk pályára. Meglepetésre az Univerzum szerezte meg a vezetést, a harmadik percben, azonban szinte rögtön három góllal is válaszoltunk a találatra, így kialakítva a félidei 3-1-et. A második félidőben pedig, esélyeshez méltóan játszott a csapat és három újabb találattal végleg eldöntötte a mérkőzést.

 

Leány Futsal U18 Nyugat, 5. forduló:

Airnergy FC - Brand Mission Tolna-Mőzs 6-3

Rubeola FC Csömör - Univerzum 8-0

Rubeola FC Csömör - Airnergy FC 5-1

Univerzum - Brand Mission Tolna-Mőzs 0-6

Airnergy FC - Univerzum 6-1

Brand Mission Tolna-Mőzs - Rubeola FC Csömör 7-1

Támogatóink
2013 Minden jog fenntartva. Airnergy Hungary Football Club 2008
Weboldalt készítette: