Hírek - Már lehet jelentkezni a TOP FOOTBALL LABDARÚGÓ AKADÉMIA VI. évfolyamába!
2018.10.10   12:50

Megkezdődött a regisztráció a TOP FOOTBALL LABDARÚGÓ AKADÉMIA VI. évfolyamára! 

Az első évfolyam 2014 szeptemberében kezdte meg tanulmányait az akadémián. 2018 nyarán, mind a 22 fő végzős diákunk sikeres érettségi vizsgát tett és emellett műszaki informatikus szakképesítést is szerzett.  Idén a hatodik évfolyamra, a 2019 /2020-as tanévre várjuk a jelentkezőket.

A 2016/17-os szezonban elindítottuk Magyarország Első Női Labdarúgó Akadémiáját is! Az idén is várjuk a labdarúgás után érdeklődő lányokat.

Várjuk 8. osztályos 2003-es, 2004-es és 2005-ös születésű, több éves előképzettséggel rendelkező fiúk és minden focizni szerető lány jelentkezését. Az országban egyedülálló módon a kor követelményeinek megfelelő sportszakmai képzésen túl, nagy hangsúlyt fektetünk arra, hogy játékosok a civil életben elengedhetetlen piacképes tudást szerezzenek. A négy éves oktatás végén érettségi bizonyítvány mellett, egy informatikus szakképesítésnek és egy középfokú nyelvvizsgának is birtokában lesznek a fiatalok. Továbbá lehetőség nyílik további egy évfolyamon, technikusi minősítés megszerzésére is. Kiemelt figyelmet fordítunk, nem csak a labdarúgáshoz elengedhetetlen technikai, taktikai és kondicionális képzésre, de az egészséges terhelés-pihenés arány kialakítására, a megfelelő tápanyag és vitamin bevitelre, valamint a mentális felkészítésre is.

A sportszakmai kiválasztón való részvételhez előzetes regisztráció szükséges. A jelentkezési lap itt a weboldalon, az "akadémia" menüpont alatt található. 

Csatlakozz hozzánk és legyél Te is az AIRNERGY család tagja!

Támogatóink
2013 Minden jog fenntartva. Airnergy Hungary Football Club 2008
Weboldalt készítette: