Hírek - Megnyertük a csoportot
2015.04.09   02:19

A saját kezünkben volt a sorsunk a váci fordulót megelőzően, és élni is tudtunk az eséllyel, így a csoportot megnyerve továbbjutottunk a középdöntőbe - az utolsó forduló eredményeitől függetlenül, három mérkőzéssel a vége előtt!

Első ellenfelünk a házigazda Vác volt, és nem kezdtük jól a mérkőzést, az első öt percben hátrányba kerültünk. Ezután azonban a félidő második felében egyenlíteni tudtunk, így döntetlennel zárult az első játékrész. A másodikban rövid idő alatt kétszer is betaláltunk, de mielőtt megnyugodhattunk volna, ellenfelünk szinte azonnal szépített. A csattanó azonban a miénk volt, öt perccel a vége előtt újabb gólt szerezve eldöntöttük a három pont sorsát.

AIRNERGY FC U20 - VÁC U20 4 - 2 (1 - 1)
Iváncsik - Pándi, Ferenczi-Bakó, Pokó, Gecse
cserék: Nádasi, István, Oláh, Dévényi D., Csatlós
gól: István(3), Gecse


Második meccsünket a Dunakeszi Kinizsi ellen játszottuk, a mérkőzés nagy csatát hozott, a félidő első felében nem is született gól. Ezután azonban egy perc leforgása alatt kétszer is betaláltunk, ellenfelünk azonban a legrosszabbkor, a félidő utolsó percében szépíteni tudott.
A második játékrész nem a mi szájízünk szerint alakult, az utolsó tíz percben ugyanis ellenfelünk két gólt szerezve fordítani tudott, és sajnos erre nem volt válaszunk, így a győzelem után vereséggel folytattuk.

DUNAKESZI KINIZSI U20 - AIRNERGY FC U20 3 - 2 (2 - 1)
Nádasi - István, Ferenczi-Bakó, Pokó, Gecse
cserék: Iváncsik, Pándi, Oláh, Dévényi D., Csatlós
gól: Gecse, Dévényi D.


Utolsó mérkőzésünket a REAC ellen vívtuk, és ugyan az első gólra itt is sokat kellett várni, de megérte, ugyanis még az első félidőben eldöntöttük a három pont sorsát, a játékrész második felében kilenc perc leforgása alatt háromszor találtunk be. Ellenfelünk ugyan a fordulás után felzárkózott egygólos hátrányba, ám nem engedtük kicsúszni a kezünk közül a győzelmet, újabb gólt szereztünk, így bebiztosítva a sikert.

REAC SISE U20 - AIRNERGY FC U20 2 - 4 (0 - 3)
Nádasi - István, Ferenczi-Bakó, Pokó, Gecse
cserék: Iváncsik, Pándi, Oláh, Dévényi D., Csatlós
gól: Ferenczi-Bakó(2), Gecse, Csatlós

Támogatóink
2013 Minden jog fenntartva. Airnergy Hungary Football Club 2008
Weboldalt készítette: