Hírek - Nagy lépés a csoportgyőzelem felé
2015.03.30   14:45

Három találkozóra számítottunk, de a REAC csapatának távolmaradása miatt csak kétszer kellett pályára lépnünk, és tudtuk, hogy győzelmek esetén rendkívül közel kerülünk a csoportgyőzelemhez, egyben a középdöntőhöz.

Első ellenfelünk a Dunakeszi volt, és nagyon hamar tudatosítottuk győzelmi szándékainkat, három perc után megszereztük a vezetést. Ellenfelünk még az első tíz perc vége előtt egyenlített ugyan, de a félidőre már egygólos előnnyel mentünk. A második játékrész még ennél is jobban alakult, hamar megszereztük a harmadik találatot, két percre rá pedig egy öngóllal tovább nőtt az előny, egyben végérvényesen el is dőlt a három pont sorsa. A vége előtt nem sokkal megszületett az ötödik gólunk is, így magabiztosan hoztuk a találkozót.

DUNAKESZI KINIZSI U20 - AIRNERGY FC U20 1 - 5 (1 - 2)
Nádasi - Dévényi Dániel, István, Králl, Gecse
cserék: Csatlós, Brganunc, Dévényi Donát, Oláh, Pándi
gól: István, Gecse, Králl, Brganunc, és egy öngól

Ezután önbizalommal telve vártuk a Vác elleni mérkőzést. Ez már szorosabban alakult, mint a Kinizsi elleni, az első tíz percben nem is született gól, aztán azonban öt perc leforgása alatt kétszer is betaláltunk. Mielőtt még megnyugodhattunk volna, ellenfelünk a féidő utolsó percében szépített. A második játékrész elején gyorsan újra kettőre növeltük a különbséget, ellenfelünknek erre csak egy válasza volt, így újabb három pontot szereztünk - a mérkőzés krónikájához hozzátartozik, hogy mindkét oldalon két játékos is piros lapot kapott, de ez a győzelmünket szerencsére nem befolyásolta.

AIRNERGY FC U20 - VÁC U20 3 - 2 (2 - 1)
Nádasi - Dévényi Dániel, István, Králl, Gecse
cserék: Csatlós, Brganunc, Dévényi Donát, Oláh, Pándi
gól: Pándi, Dévényi Dániel, István
kiállítva: Dévényi Dániel, Brganunc

Támogatóink
2013 Minden jog fenntartva. Airnergy Hungary Football Club 2008
Weboldalt készítette: