Hírek - Nagy lépést tett az U17 a bajnoki cím felé
2014.05.12   01:19

Míg a hétvégén három csapatunk is pihent, addig az U17 sorsdöntő mérkőzésre készült. A 17 éveseink jelenleg a legelőkelőbb pozíciót foglalják el az MLSZ II. Közép A osztályában, (vesztett pontok tekintetében) 7 ponttal a Vácot és 8 ponttal a Tatabányát megelőzve. Az előbbi csapat azonban könnyen 1 pontra zárkózhatott volna május 10-én, amikor mieinket fogadták hazai pályán. A váci mérkőzésen azonban Pördi Ádám csapata fölényes, 3-0-s sikert aratott, és ezzel nem csak a 13. sorozatban megnyert meccsét produkálta, de hatalmas lépést tett a bajnoki cím felé is.

Az U21 szoros meccset játszott a Váccal, sokáig (egygólos hátrányban) teljesen pariban futballozott a piros-kékekkel, ám a mérkőzés végén egy védelmi hibából született gól eldöntötte a találkozót. Az U14-es csapatunk hétközi mérkőzésen a Tatabányával játszott igen egyoldalú mérkőzést, ahol kijött a hatalmas fizikai különbség - sajnos a vendégek javára. A keret nagy része, a 2001-es születésűek (két ügyes 2003-assal kiegészülve) szombat délelőtt Bozsik tornán vett részt a Grund pályán.

 

U21


Vác - Airnergy HFC 2-0 (1-0)

Összeállítás: Keserű - Sipos, Seres, Simon, Gauzer - Klacsák, Gulyás (Zsoldos), Gecse - Kurucz (Baksa), Földi, Maka

Csere: Zsoldos, Baksa, Dedics, Gál

Edzői értékelés (Földesi Károly): Jól és fegyelmezetten játszottunk, mindent megtettünk a győzelemért, de nem sikerült a góllövés. Az ellenfél három helyzetéből két gólt lőtt ezért nyert.

 

U17


Vác - Airnergy FC 0-3 (0-3)

Összeállítások: Nádasi- Pavelcsák, Vozári, Juhász Á., Balogh- Juhász B., Csatlós, Dévényi- Bujbáczi, Erdei, Kárpáti 

Cserék: Varga, Ráchel, Csikó, Nagy, Farkas, Horváth, Fazekas 

Gólszerzők: Erdei (3)

Edzői értékelés (Pördi Ádám): Lassan vettük föl a mérkőzés ritmusát, az első tíz perc inkább a hazaiaké volt. A félidő hátralévő 35 percében viszont ellenállhatatlanul játékot produkáltunk. Többen extra teljesítményt nyújtottak, így a mérkőzésnek ebben a periódusában nem volt túlzott, hogy háromszor is bevettük a váci kaput. A második félidőben nagy energiákat mozgósítottak a hazaiak, amivel mezőnyfölénybe kerültek, de igazi gólhelyzetet nem tudtak kialakítani. A cserék jót tettek a csapatnak, stabilizáltuk a védekezésünket így a végjátékban veszélyes kontrákat tudtunk vezetni. Gratulálok a csapatnak, mert egy igen erős ellenfelet győztünk le idegenben!

 

U14


Airnergy HFC - Tatabánya 0-11 (0-6) (csütörtöki mérkőzés)

Összeállítás: Dallos - Pesti, Kelemen, Naphegyi, Kaplár - Sebők, Sásdi, Varga - Dudás, Mészáros, Vonnák

Cserék: Balogh, Nagy, Andrási, Szijártó

A 2001-es születésű játékosok szombaton a Grund pályán játszottak 4 mérkőzést az U13-as Bozsik programban. Ellenfeleink a Grund, a Mészöly Focisuli, a Soroksár és a III. kerület voltak.



 

Támogatóink
2013 Minden jog fenntartva. Airnergy Hungary Football Club 2008
Weboldalt készítette: