Hírek - Négy edzőmeccs, négy győzelem
2014.08.18   11:37

A felkészülési időszak utolsó hetén az U14-es és az U16-os csapatunk is 2-2 edzőmeccsen szerepelt. A fiatalabbak a Grund és a III. kerület csapatával mérkőztek meg, míg az idősebb, akadémiai korosztály pedig az ESMTK U17-eseivel és egy különleges ellenféllel, a Femina FC felnőtt csapatával játszott. Az U17-es korosztályunk edzőmeccse elmaradt, mivel a Goldball lemondta a találkozót, U19-eseink pedig már megkezdték bajnoki szereplésüket. 

U16
  Femina FC felnőtt

0-5
(0-3)

REAC pálya

Airnergy FC U16  

Összeállítás: Balázs - Albert, Blonski, Lázók, Szabó - Németh, Zsíros, Lesti, Potocska, Magony - Jurecska 

Cserék: Schubert, Juressa, Csopey, Ibrahim, Barta, Takács 

Gólszerzők: Jurecska (5)

Edzői értékelés (Simon Péter): Érthetetlen volt számunkra, hogy miért voltak a srácok megilletődve a mérkőzés elején, ez meg is látszott a játékunkon. Pedig igazi futball környezetben, stadionban játszhattunk. A mérkőzés elején kapkodva, pontatlanul futballoztunk. Sajnos még mindig lassan és körülményesen fordulunk és passzolunk, sok a technikai hiba is. Helyezkedési problémák is vannak, nem merjük elkérni a labdákat, ráadásul még mindig keveset  kommunikálunk egymással. Azért voltak a mérkőzésen olyan periódusok, amikor remekül futballozunk, külön ki kell emelni Jurecska Eriket, aki egymaga 5 gól rúgott. Tovább kell dolgoznunk, és fejlődnünk.

U16
  ESMTK U17

0-2
(0-0)

Erzsébet műfű 

Airnergy FC U16  

Összeállítás: Balázs - Németh, Blonski, Lázók, Szabó - Jurecska, Zsíros, Lesti, Potocska, Barta - Takács 

Cserék: Schubert, Juressa, Csopey, Ibrahim, Albert, Magony 

Gólszerzők: Jurecska, Ibrahim

Edzői értékelés (Simon Péter): A Bajnoki rajt előtti utolsó edzőmérkőzést játszottuk szombaton az ESMTK otthonában egy vadonatúj műfüves pályán. A felkészülés vége felé kialakult a csapat gerince, egy két posztra keressük még a megfelelő embereket. A mérkőzés első percétől kezdve mi irányítottuk a játékot, a mi akaratunk érvényesült, az ESMTK-nak csak akkor adódtak helyzetei, amikor mi hibáztunk. Ezen a mérkőzésen már észrevehető volt, hogy jó úton járunk, látszódott, hogy kezdünk csapattá formálódni. A támadások felépítését viszont még gyakorolnunk kell. A csapaton az látszik, hogy kezdjük utolérni magunkat, mentálisan és erőben is, hiszen az eddigi meccseken a végére teljesen elfogytunk, viszont ezen a mérkőzésen a második félidő végén tudtuk 2 gólt szerezni, amivel megnyertük a mérkőzést.

Elmondhatjuk, hogy megérte heti 8 edzéssel készülnünk, mert kezdünk úgy kinézni, mint egy igazi csapat!

U14

 
Airnergy FC

4-2
(3-1)

Építők Sporttelep 

Grund  

 

Összeállítás: Andrási - Pesti, Naphegyi, Nagy, Szíjártó - Balogh, Kaplár, Varga - Vonnák, Dudás, Pintér 

 

Cserék: Pécz, Vajó, Deli, Dudás

 

Gólszerzők: Vajó (3), Vonnák

 

Edzői értékelés (Magyar Krisztián): Az első félidőben egyértelműen jobbak voltunk, a labdakihozatalok jóval jobban sikerültek, mint hétvégén. Az ellenfél térfelének közepéig ügyesen építjük fel támadásainkat de a befejezéseknél hiányzik a határozottság, erőszakosság, vagányság, ebben még sokat kell fejlődnünk.

U14

 
III. kerület TUE

4-9
(2-2)

Airnergy FC  

Összeállítás: Hegyi - Pesti, Naphegyi, Nagy, Szíjártó - Balogh, Kaplár, Varga - Vonnák, Vajó, Pintér 

Cserék: Pécz, Sásdi, Deli, Hosseini

Gólszerzők: Vajó (3), Vonnák (2), Hosseini (2), Balogh, Pintér

Edzői értékelés (Magyar Krisztián): A mai mérkőzésen már voltak kimondottan jó teljesítményt nyújtó játékosaink, de csapatként is összeszedettebben játszottunk, mint az előző edzőmeccsek alkalmával. A két csapat közötti különbséget az eredmény tükrözi, de a négy kapott gólt sokallom.

 
Támogatóink
2013 Minden jog fenntartva. Airnergy Hungary Football Club 2008
Weboldalt készítette: