Hírek - Nyert az U19, az U17 és az U16 is
2014.05.05   10:09

A négynapos hétvégén az U19 és az U16 Maglódon játszott idegenben, az U21 és az U17 a BKV csapatait fogadta az Építők pályán, míg az U14 nem csak bajnoki mérkőzést játszott Nagykátán a Jászberénnyel, hanem a futsal bajnokság 8-as középdöntőjében is szerepelt Üllőn.

Az U21 hosszú idő után végre pontot szerzett (és bár lehetett volna három is), egy ponttal gazdagodott a BKV ellen. Az U17 magabiztos, 3-1-s sikert aratott a kék-sárgák ellen, folytatva hibátlan tavaszi szereplését. Az U17 vesztett pontok számát tekintve még mindig 4 pontos előnnyel vezeti a bajnokságot a Vác csapata előtt.

Az U19 és az U16 egyaránt fölényes győzelmet aratott Maglódon. A Maglód U21-es csapata ellen U19-eseink 2-4-s, míg a Maglód U17-es csapata ellen U16-osaink 2-8-as győzelmet aratott. 

Az U14-es csapatunk csütörtökön bajnoki meccsen Nagykátán szerepelt a Jászberény ellen, a végeredmény 4-0 lett a "hazaiaknak". A fiúk U13-as futsal középdöntőben is szerepeltek, ahol Magyarország legjobb 8 csapata közt játszottak. Sajnos nagyon erős csoportba kerültünk, így kettős vereséggel búcsúztunk a legjobb 8 közt. 

 

U21


Airnergy HFC - BKV Előre SC 1-1 (1-0)

Összeállítás: Keserű - Sipos, Seres, Simon, Gauzer - Klacsák, Gulyás (Zsoldos), Gecse - Kurucz (Baksa), Földi, Maka

Csere: Zsoldos, Baksa

Gólszerzők: Földi

Edzői értékelés (Földesi Károly): Nagyon közel álltunk a győzelemhez, rengeteg helyzetet rontottunk el. Ahogy lenni szokott, jött a hiba, kapusunk Wats zapba illő gólt kapott! Gratulálok a csapatnak!

 

U19


Maglód U21 - Airnergy HFC 2-4 (2-2)

Összeállítás: Keserű - Széles, Zsapka, Csatlós, Nagy, - Baksa, István (Kárpáti), Dévényi (Gecse), Gál (Sipos) - Zsoldos (Horváth), Maka (Földi)

Cserék: Sipos, Földi, Gecse, Horváth, Kárpáti, Kurucz, Gulyás

Gólszerzők: Maka (2), Földi, Sipos

Edzői értékelés (Gulyás Csaba): Az esőzések miatt nehéz, mély talajú pályán nagy küzdelem alakult ki a mérkőzésen a két csapat között, amelyben a hazaiak néha durva módszerrel állították meg a mi játékosainkat. A játékvezető sem volt a helyzet magaslatán, nem torolta meg kellően a szabálytalanságokat, aminek eredményeként több kisebb sérülést szenvedtünk és egy első ránézésre komolyabbnak tűnőt is. Játékunk végig rapszódikus volt, de csapatként jól működtünk és sokszor segítették ki egymást a fiúk. Góljaink szép akciókból és egyéni villanásokból születtek. A végén a hazaiak mindent elkövettek a felzárkózásért, de a csapatunk a végén is „csapat” tudott maradni és nem érdemtelenül meg tudta nyerni a mérkőzést. Gratulálok a fiúknak, hogy ennyire vegyes összeállításban is egységes csapatként tudott játszani és így küzdeni.

 

U17


Airnergy - BKV Előre 3-1 (3-0)

Összeállítás: Nádasi - Pavelcsák, Vozári, Juhász Á., Balogh - Csatlós, Juhász B., István - Bujbáczi, Erdei, Dévényi 

Csere: Szidor, Varga, Kárpáti, Kristóf, Farkas, Horváth

Gólszerzők: István, Bujbáczi, Erdei

Edzői értékelés (Pördi Ádám): Jól kezdtük a mérkőzést,végig a BKV-sok térfelén folyt a játék és végre ebből eredményesek tudtunk lenni. 20 perc alatt megnyugtató, három gólos előnyre tettünk szert. A második félidőben is akadtak lehetőségeink, de újabb találatot nem sikerült szereznünk. A végjátékban bekapott gól fellelkesítette a vendégeket, de a győzelmünk egy percig sem forgott veszélyben. Gratulálok a győzelemhez, Szidor Szabinak pedig az egész csapat nevében jobbulást kívánok!

 

U16


Maglód - Airnergy HFC 2-8 (2-1)

Összeállítás: Sásdi - Berki K., Berki A., Keszthelyi, Králl - Bakos (Szerdai), Dévényi D. (Szabó), Jakubek., Dévényi M. - Daruka, Kozma (Fodor)

Csere: Fodor, Schenk, Szerdai, Szabó, Nádasi

Gólszerzők: Kozma (2), Dévényi M. (2), Jakubek, Daruka, Dévényi D., Szerdai

Edzői értékelés (Simon Péter): Szakadó esőben kezdődött a mérkőzés, ez nekünk nem kedvezett, tompák és enerváltak voltunk. Meg is lett az eredménye: két elkerülhető gólt kaptunk, amit egyéni hiba előzött meg. Első félidőben nem volt tűz bennünk, keveset ütköztünk, lassan járattuk a labdát. A szünetben ennek hangot is adtam, és teljesen más felfogásban játszottunk a második félidőben. Ez már eredményben is megmutatkozott, mondhatni már csak egy csapat volt a pályán. Végeredményben megérdemelten nyertünk ilyen különbséggel. Ilyen felfogásban kellene mindig játszani, mint a második félidőben! Gratulálok a gyözelemhez!

 

U14


Jászberényi SE - Airnergy HFC 4-0 (1-0)

Összeállítás: Dallos - Pesti, Kelemen, Naphegyi, Kaplár - Sebők, Sásdi, Varga - Dudás, Mészáros, Vonnák

Cserék: Szabó, Szijártó

Edzői értékelés (Magyar Krisztián): Bár vereséget szenvedtünk, mégsem marasztaltam el a gyerekeket, mert játékunknak a fizikális különbség volt a gátja, melyet jelen pillanatban még nem tudunk leküzdeni. A pályán látszott, hogy szeretnénk felépíteni a támadásainkat, sokszor sikerült is eljutnunk helyzetekig, de rendre rossz megoldást választottunk a befejezéseknél. Nehéz mérkőzések állnak előttünk, ahol fel kell javulnunk védekezésben ahhoz, hogy partiban legyünk.



U13 futsal


U13-as csapatunk szombaton Üllőn játszott országos futsal középdöntőt. A legjobb 8 csapat közé jutást a budapesti selejtezők és a döntő fölényes megnyerésével, illetve a nyugat-magyarországi döntőn megszerzett második hely megszerzésével harcolta ki csapatunk. Sajnos a nyolcas döntő már túl nehéz kihívásnak bizonyult, így nem jutottunk a legjobb 4-be. A középdöntőben a Rába ETO és a Békéscsaba csapataival mérkőztünk meg.

 

 
Támogatóink
2013 Minden jog fenntartva. Airnergy Hungary Football Club 2008
Weboldalt készítette: