Hírek - Rangadóra készül az U17
2014.03.14   22:38

U21


 

Legidősebb csapatunk a tabella 3. helyén álló Tatabányával mérkőzik meg hazai pályán, vasárnap délben. A vendégek 5 pontra vannak a tabella első helyétől és vesztett pontok tekintetében jelenleg holtversenyben második a Vasas Akadémiával. A vendégek azonban nem verhetetlenek, tökéletes hazai mérlegük ellenére idegenben többször is pontot hullajtottak. Döntetlent játszottak például a Csepellel és a BKV-val (mindkettő meccs eredménye 2-2 lett), kikaptak a Soroksártól (6-4), a Budaörstől (3-1) és az Újpesttől is (4-0). Az őszi mérkőzésen, szeptember 8-án 4-1-re kaptunk ki Tatabányán. Akkor gólunkat Maka Alex szerezte. 

U17


 

Akárcsak az U21, az U17 is a Tatabányával küzd meg a hétvégén. A fiatalabbak meccse azonban nagyobb téttel bír, hisz a vendégcsapat 3 ponttal előzi meg mieinket az U17 másodosztály "Közép A" csoportjában. Tehát a tabella első két helyezettje egy igazi "hatpontos" meccsen találkozik vasárnap 10 órakor az Építők pályán. Bár a vezetést nagy valószínűséggel nem veszik át mieink, hisz a Tatabánya gólkülönbsége plusz 88, a mieinké plusz 22, de a három pont begyűjtése nagy lökést adhat a bajnoki cím felé. A vendégek három pontvesztéséből kettőt idegenben szenvedtek el, a III. kerülettel ikszeltek (2-2) és kikaptak a BKV-tól (4-3). Idén azonban soros ellenfelünk igen bekezdett, két meccsen 17-0-ás gólkülönbséggel indították a tavaszt. Az egymás elleni meccsünkön sajnos Tatabányán vereséget szenvedtünk (3-1). Azon a meccsen Bujbáczi Roland góljával még vezettünk, de István Bence kiállítása után ellenfelünk a hátralévő időben 3-1-re fordított. Száz szónak is egy a vége: fontos meccs elé nézünk, ahol nyerni kell (ne felejtsük, hogy csapatunk 5 meccses győzelmi sorozatban van)!

U14


 

U14-es korosztályunk vasárnap 11 órakor játszik Monoron. A hazaiak a 4. helyen várják a mérkőzést, 11 győzelemmel, 1 döntetlennel és 5 vereséggel állnak jelenleg, 2 ponttal lemaradva a dobogós helytől. Sajnos tavaly hazai pályán 7-0-ás vereséget szenvedtünk mostani vendéglátóinktól, de a Monor hazai eredményei alapján visszavágón bármi megtörténhet. Kikaptak a Gyöngyöstől (1-3) és hat gólt kapva hazai pályán a Főnixtől is (4-6), így a pontszerzés egyáltalán nem esélytelen!

 

Támogatóink
2013 Minden jog fenntartva. Airnergy Hungary Football Club 2008
Weboldalt készítette: