Hírek - Saliga Roland: kijött az osztálykülönbség
2019.03.05   13:29

Saliga Roland álltal Írányított U13-as csapatunk az országos bajnokság selejetező csoportjának harmadik helyét szerezte meg, valamint az U15-ös csapatunknak sikerült bejutnia a középdöntőbe. 

Kitartó, alázatos munka

"U13-as korosztállyal a harmadik helyet sikerült megszerezni az idei téli futsal bajnokságban, ami nagyon pozitív. Tudtuk hozni az elvárt győzelmeket, a torna győztesétől az MTK-tól és a Soroksártól a második helyezettől kaptunk ki. A teljesítményen lehetett látni a kitartó és alázatos munkát, ami visszaköszönt a meccseken. Gratulálok a srácoknak a dobogóért."

Csapat tagjai: Apagyi László, Apagyi Merse, Hörcsök Ákos, Egyed Norbert, Máté Tamás Dávid, Tóth Kornél, Szatmári Bence, Fehérvári Bence

Edzők: Saliga Roland, Berkes Máté



Van hova fejlődni


"A selejtezőben remekül szerepeltünk, veretlenül hoztuk a meccseket. Összeszedetten, remek egyéni teljesítménnyel verekedtük be magunkat a középdöntőbe. Ott jött a feketeleves. Sajnos kijött az osztálykülönbség.  Igyekeztünk megtenni a tőlünk telhetőt,. Làttuk, hogy van hova fejlődni. Remélem ezekből az élményekből építkezni tudunk."

Csapat tagjai: Kocsis Benjamin, Sztojka Márk, Tóth Bálint, Vicz Kevin, Mahmoud Omár, Farkas Roland, Körmendi János, Jónás Brendon, Sásdi bence, Pintér Dávid, Hajdú Gergő

Edző: Saliga Roland

2019. 03. 05.

Támogatóink
2013 Minden jog fenntartva. Airnergy Hungary Football Club 2008
Weboldalt készítette: