Hírek - Sikeres hadjárat Jászberényben!
2014.11.27   00:06


U16

Jászberényi FC U17 – Airnergy HFC U16   0:13

Jurassa- Albert, Blonski, Major, Csopey-Zsíros, Barta, Szabó-Magony, Ibrahim, Dévényi

Gólok: Magony 7, Potocska 2, Dévényi, Barta, Ibrahim, Csopey

Cserék: Potocska, Balázs, Schubert

 

Értékelés:

Őszi szezon utolsó mérkőzéséhez érkeztünk, kicsit tartalékosan de biztos győzelem reményébe érkeztünk Jászberénybe. Első perctől kezdve nagy mezőfölény alakult ki a már, csak a gól hiányzott. Játék képe alapján csak az lehetet a kérdés, hogy mi hogy tudjuk a helyzeteket kihasználni. A két csapat nem volt egy súlycsoportban, ennek köszönhetően gól gazdag mérkőzést játszottunk. Szeretnék az EGÉSZ CSAPATNAK GRATULÁLNI az őszi teljesítményéhez BÜSZKÉK vagyunk rátok!

Simon Péter



U19

 

Jászberényi FC U21 - Airnergy FC U19 4-5 (1-3)

Iváncsik- Benedek, Gabura, Csatlós, Kárpáti- István, Bujbáczi, Unyi, Dévényi, Szidor- Pándi

Csere: Vas, Fazekas 

Gólszerző: Gabura, Unyi, Bujbáczi, Csatlós, Pándi

 

Értékelés:

Biztos vagyok benne, hogy a jászberényi mérkőzésünk mindenki számára sokáig emlékezetes marad. A hazaiak az NB III.-as felnőtt csapatból erősítettek ellenünk így egy nagyon komoly játékerőt képviselő csapat fogadott minket. Hamar hátrányba kerültünk ami a magabiztos vendéglátókat még bizakodóbbá tette. Hamar egyenlítettünk egy pontrúgás után, de amire senki sem számított, hogy utána 3-4 kontrát vittünk végig amiből kettőt értékesítettünk is. A második játékrészben újabb pontrúgás és már hárommal vezettünk. Akár le is csoroghatott volna a mérkőzés, de a hazaiak nem adták fel és óriási erőket mozgósítottak az egyenlítés érdekében. Két gyors góllal szorossá tették az eredményt és nekünk már csak arra maradt erőnk, hogy őrizzük az egy gólosra olvadt előnyünket. A 90. percben az ekkora már extázisban játszó Berényiek örülhettek, mert sikerült az egyenlítés és arra készültek, hogy a jelzett két perces hosszabbításban a győztes gólt is begyötörjék. Nem hagytuk magunkat és a 92. percben megszereztük ennek a drámai mérkőzésnek a mindent eldöntő utolsó gólját! 
Maximális elismerés illeti a csapatot, mert óriási lelki erőről tettünk tanúbizonyságot! Gratulálok srácok, nagyon büszke vagyok rátok!

Pördi Ádám





Támogatóink
2013 Minden jog fenntartva. Airnergy Hungary Football Club 2008
Weboldalt készítette: